Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Florisene de C vitamini Demir B12 ve Lizin var, GNC HSN formula kullanıodum önceden oda faydalıydı, florisene için bayaa uzatıo dıolar kullanım oncesı we sonrası resmlerı cekıp bakıcam. smdı doktor teyzemı aradım çekınme kullan dedı..yarın baslıcam, sizede solerım sonuclarını

bana hemen o ürünlerin ismini söylüyorsunnnn kötükedihüso amway in satinik maskesini kullandım bir ara,çok memnun kalmıştım..ama 4 ürün deyince gözlerim faltaşı gibi açıldı şekerim :1shok: daha önce 4 kez bepanthen li yaptım bakımı.2. bemiksli bakım.çok yolum var dimi :çok üzgünüm: olsun işe yarasın da ne diyim artık şakkıdı

ama C vitamini demir b12 ve lizin çok da önemli vitaminler değil aslında,nasıl uzatıcakki.yani önemli tabi ama uzatmada fayda göstericek bomba vitaminler değil..açıkçası ben şu anda o saydıkların dahil hatta farklı ürünlerden toplam mg ları fazla fazla içiyorum yine de normal insanlarınkinden fazla uzamıyoki..ne diyim inşallah işe yarar.bana yaramayan sana yarabilir elbette..bak ben sana içtiğim sadece 1 tane hapın içeriğini yazayım..

Vitamin C (from ascorbates) 752 mg

--------------------------------------------------------------------------------

B1 (Thiamin) 10 mg

--------------------------------------------------------------------------------

B2 (Riboflavin) 20 mg

B3 (Niacinamide) 20 mg

B5 (Pantothenic ZAcid from Calcium d-Pantothenate) 20 mg

B6 (Pyridoxine HCl) 20 mg

B12 (Cyanocobalamin) 10 mcg

Biotin 6,000 mcg

Zinc (from ascorbate) 40 mg

Copper (from ascorbate) 2 mg

Hair Growth Complex:
N-Acetyl-cysteine, Horsetail Herb, Stinging Nettle Leaf, Bamboo Stem and Leaf (total silica > 25 mg).
1,340 mg **

Hormone Balancing Complex:
Phytosterol Complex (includes beta-sitosterol), Kelp, L-Tyrosine.
430 mg **

Chinese Herbal Hair Complex:
Fo-Ti Root, Rehmannia Prepared Root, Dong Quai Root, Chinese Peony Peeled Root, Rehmannia Raw Root, Eclipta Herb, Ligustrum Fruit, Notopterygium Root, Sichuan Lovage Root, Chinese Peony Root, Tree Peony Root Bark
190 mg **

kızlar biz bayanlarda olurya yanlarda dökülme seyrelme tüy gibi olurda uzamaz at kuyruğu yaparsın anten gbi çıkarlar buna çözümü olan varmı çok özeniyorum tuğba büyüküstün gbi saçlarım olsun

19 una kadar ay oğlak burcunda,uzaması için olmasada köklerin beslenmesi için bakım yapabilir isteyenler..
tek tek cevaplamak isterdim ama hiç enerjim yok,kendimi kötü hissediyorum bu aralar..ne olur kusura bakmayın..sorular yanıtlanmış zaten genelde..cevapsız kalanlara yazarım yinede..öpüyorum hepinizi..

tatlı kuşum neyin var ama senin :çok üzgünüm: senin enerjini getiririz biz yerine hihoyyyt bak önümüzde uzun bir kış var bol bol bakım yapıcaz bol c vitamini alıp gençleşicez delikafadulden önümüzdeki yaz saç uzamaması gibi bir derdimiz tamamen ortadan kalkmış olucak!! :sm_cool: herşey çok güzel olucakkkk eminim bennnnnnn olumunekankayizsmile

1 hafta önce saclarimi boyamistim kizlar. Bugun dipten uzayanlari ölctüm, tek 2.5 milim uzamis 1 haftada.. mafoldumben
2 haftada yapar ½ milim, 1 ayda yapar 1 cm.. e nerde kaldi benim bi ton sac vitamini icmemin faydalari.. mayali süt.. mafoldumben

One a day
B5 vitamin
B-complex
Silica
Biotin
Cinko
Demir
Folik asit
B-complex +

Bunlarin hepsinide ayni anda aliyorum 7-8 aydir, daha hizli uzasin diye ama bi ise yaramamis demekki.. kendi halinde de 1 cm uzardi saclarim bunlari iciyorum yine 1 cm.. bosuna para harcamisim benneyaptımki

maalesef öyle olmuş hayatım..demek ki bu vitanminlerden kaynaklanmıyormuş..
çok şükür ki o bir cm uzuyor..

bence bu sitedeki kürleri dene sırayla..mutlaka sana iyi gelen birşey çıkar.ben turplu kürü de denemeyi düşünüyorum mesela..bir kez yaptım çok zor gelmişti ve saçlarım çok sertleşmişti..haftalar sonra bir kez daha yaptım ama yine aynısı bir daha da yapmadım.
şimdi yumurtasız olarak yapayım diyorum.hemde kaynatmadan direkt suyunu sürerim..sinamekili kürün aynısını turpla yaparım yani..turp+bemiks+badem yağı gibi..daha kolay olur bence.üstelik "sebzeleri mümkünse çiğ yada çiğe yakın tüketin" demiyor mu uzmanlar..

haklı mıyım haksız mı :)
şaka bi yana fikirlerinizi yazın ..belki düşünemediğim birşey vardır,tam performans gösteremiyorum bu ara malum..

haa buda olmazsa entele getirtirim biyerlerden..bir de onu denerim..
tabi bunları yaparkende çok takılmayı düşünmüyorum sonucuna.nasılsa ayda bir cm uzuyor.hatta biraz daha olabilir..diş fırçalamak gibi düşünücem saç bakımını.sağlıklı kalması için bakım yapıcam yani..bi süredir o takıntılı halimi bıraktım zaten..böyle daha rahat oluyor..
sende bu vitaminler bitince para dökme bence daha fazla..illla bişey yapmalıyım diyosan bunların neredeyse hepsni içerem mayayı kullan.paketi 2 tl.iki hafta rahat gidiyor,belkide daha fazla..

evet bende turbu denemiştim zor gelmişti bırakmıştım..sinamekiye devam ediyorum ve lush ın o meşhur yaseminli maskesini..bugün bir arkadaşım dediki,yani çok da arkadaşım sayılmaz merhaba merhaba şeklindeyiz,dolayısıyla benim saçlarım için vermiş olduğum uğraşları bilmiyor..dediki sen de kısa kullanmaya alıştın baya,uzatmıyorsun...yani kızlar uzamadığı burdan belli hep aynı boy..sizlerin en azından uzun saçlarınız..artık hiç uzamasa bile idare edersiniz ama ben mafoldumben

bebişim ben de aynı sonuca varmaya başlıyorum malesef haplar işe yaramıyor...benim de ayda 1 cm uzuyor ya da uzamıyor..aycangülün dediği gibi 1 cm gene iyi uzuyor..genetik bir olay ve bence çözümü yok..böyle kürler fln yaparak saçımızı sadece canlandırabiliriz.rengi parlar,dökülmesi kırılması azalır..böylelikle şekil alması kolaylaşır falan..ama uzaması hızlanmicak bu belli.annelerimize kızalım niye biz böyleyiz diye.mesela sizlerin anneleri nasıl hızlı uzarmı saçları??ben mesela o kadar ilaç kullanıyorum maskeler kürler..denemediğim marka da kalmadı artık..ama ne uzamada fark var ne kırılması azaldı,ne de lastik gibi tutup çekince uzaması.amaaan ne bileyim ben de ne dicemi napıcamı şaşırdım vallaha.ama sanırım takmamak gerekiyo ya,çünkü hangi uzun saçlıya sorsam ben hiç bakmam saçıma.kuaförün yolunu bilmem.vakitsizlikten uzuyo işte fln..böyleler.hiç duymadımki ay ben neler yaptım uzasın diye,aman ne sinamekiler ne turplar kaynattım ne haplar içtim diyen..eğer çevresinde olan varsa anlatsın!!!!!!

arkadaşlar üzülmeyin ya, bnmde moralım bozuldu..biliom bende cok etkılı seyler deıl hapın ıcındekıler ama bi yoklamak ıstedım..Bugun 3 hapıda aldım yarın 2 ye ındırıcem.Karacierime ağır gelebilir. Aycangül son 3 defadr werdn tarhlerde bakm yaptım, kestim sacıda ısın ıcıne eklersek ayın 30 undan bugune kadar 2 parmaklık bı uzama war, witamin ne yapacak bilmiorum 20 sınde yıne bakımımı yapıcam..sımdlk resm koymuorum..daha zaman gecsnki rahatca gorelım

kederliyim lan:bbo: saca mı uzilim arayıpta bulamadığım hayllerimdeki işime mi üzülim, gelecek için duyduum yoğun kaygıyamı..sewmiorum sonbaharı..bitti gitti koca bi yaz işte..mafoldumben

iki hafta için çok güzel bir sonuç canım tebrik ederim..
ee ben ne olacağım..terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya o hesap benimkisi..

kederliyim lan:bbo: saca mı uzilim arayıpta bulamadığım hayllerimdeki işime mi üzülim, gelecek için duyduum yoğun kaygıyamı..sewmiorum sonbaharı..bitti gitti koca bi yaz işte..mafoldumben

al bendende o kadar :uhm::çok üzgünüm:

kızlar diğer konuları bilemicm ama saç konusunda üzülmeyin..3 aylık tatil sırasında sadece 3 cm uzar diye düşündüğüm saçlarım 2 katı hatta daha fazla bile uzamıştır..bakım günleri ve sinameki işe yarıyor pes etmeyin..zemuszemus

maşallah ayşegülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…