Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

ben bugün yağ bakımı yaptım.. ama saçlarım o kadar döküldü, o kadar karıştıki açana kadar canım çıktı..-tatlicadiarzu-

ödüm patladı yahu.. :Saruboceq: hiç böyle olmamıştı, anlamadım bişey.. bilmiyorumkismile

yaa bırakma biziii :çok üzgünüm: aslında aynı şey benimde aklıma geldi ama dedimki ben arkadaşlarımı bırakamammmm olumunekankayizsmile buraya bakıcam evet bakım tarihlerini alıcam,arada yazıcam gene ama kafama takmicam!!lmaz: ben de kararlıyım canımcım.çünkü taktıkça olmuyo bu gerçek..yeni saçlarında hayırlı olsun güle güle kullan cnm bayanssulusmile omuzlara dökülmesi iyi tabi en azından toplarsın.benim o kadar olsa bütün hapları bırakıcam..mayalı sütü sırf saçın için değil bütün vücuda faydalı diye düşünerek iç...benim aslında şuan gündemimde zayıflamak var o yüzden saçımı unutucam muhtemelen...

yağ bakımı bazen faydalı olmayabiliyo..mesela benim saç diplerim yağlı diye eczacı sakın yapma dedi lmaz: ben de uçlara yoğunlaşıyorum yağ bakımı yaparken..

sacımı sıyah yaptırdım kızlar
nasıl olsa dunde boya tarıhıydı

güle güle kullan cnmmm..benim de siyah uzun zamandır..önce siyaha boyattım sarıdan,sonra dipten kendi rengine bıraktım..meğer ne güzel saç rengim varmış.. 15 yıldır boyata boyata unutmuşum rengimi..artık boyatmicam kararlıyımmmm..tabii beyazlayana kadar..o zamanda siyah kına yapıcam

yağ bakımı bazen faydalı olmayabiliyo..mesela benim saç diplerim yağlı diye eczacı sakın yapma dedi lmaz: ben de uçlara yoğunlaşıyorum yağ bakımı yaparken..

benim saç tipim yağlı değil cnm.. ilk defa böyle bişey oldu.. mafoldumben

yani öle çok faydasını gördüm diyemem ama böyle de olmuyordu.. :sm_confused:

benim saç tipim yağlı değil cnm.. ilk defa böyle bişey oldu.. mafoldumben

yani öle çok faydasını gördüm diyemem ama böyle de olmuyordu.. :sm_confused:

demek mevsimsel ya da dökülme dönemiydi saçlarının..başka bişey olmasın da aman dikkat akannehir

benim de dökülmeyen saçlarım son 1 haftadır dökülüyor. Ama ben de mevsimden dolayı döküldüğünü düşünüyorum

tarih değilde en sevmedıgım sac rengı
dısarıda mıllet cok begenerek bakıyor ama hıc benım tarzım olmayan bır renk oldu
ben kumral ıstedım
bal rengı oldu şimdi

alışamazsan bir sonraki boya gününde değiştirirsin tatlım..sıkma canını..bazen sonradan içine siniyor insanın.bekle birazcık :teselli:

anlamadığım birşey var yalnız..kumral istedim diyorsun bal köpüğü nasıl oluyor.her iki boyadan da ayrı ayrı var..karışımla sağlanan bir renk olsa anlarım da..

geldin mi yani sözüme :)

anlaştık tatlım vereliniortak

kesin unutursun.ben uzatmayı kafama taktığım sırada dökülme sorunumdan kurtuldum.

bu arada aynı fikirdeyim aaabf..nereye bakayım dur, gönderen kim:)

mine573 sende :) (kız plaka gibi nikin var.."çek sağa" yazasım geldi)

kafamda sinamekiyle sizlere saygılarımı sunarım buyrunnnnnnnnn ama millet nerdeeee??topikimiz aşağılara düşmüş aaaaaa aşkolsun :1ninca:

hakikaten kimse girememiş galiba :)

yarasın sinameki kürün tatlım , şifa olsun..

bende bugün "karışım"sözcüğünün hakkını verdim.yazmaya bile üşendim neler kattığımı.ama dolapta bulduğum turbun suyunuda kattım diyeyim anlayın :)
akşam dışarı çıktım tabi..arkadaşım yine ne sürdün saçına dedi.solumdaki arkadaşımda alıyormuş meger kokuyu.kötü bi koku geliyodu ama senden gelmesine ihtimal vermediğim için başka yerlere bakıyorum dedi.turp bu kadar mı kokuyormuş kızlar..rüzgar estikçe kokuyor dediler.bemiks katıcam bir daha yaparsam.dinsizin hakkından imansız gelir dimi..

bugün yapıcaktım ben de tüp bitmiş:dilcikar: yarın da nasılsa bakım gün..yapayım da az uzasınlar yaa...2 kez bephantene ampulle yaptım..hacimli oldu parladı yavrularım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…