- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım mevsim değişimi nedeniyle olablir, sonbahara doğru saçlar dökülmeye başlar
Valla ben artik forumddan daha uzak duruyorum cünki sac uzatmayi biraktim artik.
Yoruldum artik, kestirdim de!
Su an saclarim Sibel Can'in son sac modeli gibi.. (küt den biraz daha uzun, omuzlara degiyor uclari)
yüzüme de yakisiyor bu model, uzatmiycam uzadikcada uclarindan kestiricem hep boyle kalacak. ohh ne guzel ya uzatma derdini kafadan atmak yakisan bir modeli bulunca.
tek yaptigim su an mayali süt icmek yatarken, onuda uzasin diye degil saglikli dursun güclensin kökleri diye iciyorum..
ben bugün yağ bakımı yaptım.. ama saçlarım o kadar döküldü, o kadar karıştıki açana kadar canım çıktı..-tatlicadiarzu-
ödüm patladı yahu.. :Saruboceq: hiç böyle olmamıştı, anlamadım bişey.. bilmiyorumkismile
sacımı sıyah yaptırdım kızlar
nasıl olsa dunde boya tarıhıydı
yağ bakımı bazen faydalı olmayabiliyo..mesela benim saç diplerim yağlı diye eczacı sakın yapma dedilmaz: ben de uçlara yoğunlaşıyorum yağ bakımı yaparken..
benim saç tipim yağlı değil cnm.. ilk defa böyle bişey oldu.. mafoldumben
yani öle çok faydasını gördüm diyemem ama böyle de olmuyordu.. :sm_confused:
Yok cnm hiç bişey ayırmaz beni burdanyaa yapmaaa arada bakarsın hee?? boshayallersmile
tarih değilde en sevmedıgım sac rengı
dısarıda mıllet cok begenerek bakıyor ama hıc benım tarzım olmayan bır renk oldu
ben kumral ıstedım
bal rengı oldu şimdi
sacımı sıyah yaptırdım kızlar
nasıl olsa dunde boya tarıhıydı
aycangül harikasın, forumunu biraz geç keşfetmiştim, açıkcası inanmakla birlikte yine de soru işaretleri vardı kafamda .bu yüzden sen söylediğin halde ay küçülen fazına geçtiğinde bakıma ara vermedim inatla yaptım :kedi:ama hiiççç uzamadı. 8 eylülden bu yana ise 2 cm e yakın uzadı.bundan sonra sen ne dersen o, başka gün boşu boşuna bakım yokkk.opuyorumnanaktan
yaa bırakma biziii :çok üzgünüm: aslında aynı şey benimde aklıma geldi ama dedimki ben arkadaşlarımı bırakamammmm olumunekankayizsmile buraya bakıcam evet bakım tarihlerini alıcam,arada yazıcam gene ama kafama takmicam!!lmaz: ben de kararlıyım canımcım.çünkü taktıkça olmuyo bu gerçek..yeni saçlarında hayırlı olsun güle güle kullan cnm bayanssulusmile omuzlara dökülmesi iyi tabi en azından toplarsın.benim o kadar olsa bütün hapları bırakıcam..mayalı sütü sırf saçın için değil bütün vücuda faydalı diye düşünerek iç...benim aslında şuan gündemimde zayıflamak var o yüzden saçımı unutucam muhtemelen...
![]()
kafamda sinamekiyle sizlere saygılarımı sunarım buyrunnnnnnnnn ama millet nerdeeee??topikimiz aşağılara düşmüş aaaaaa aşkolsun :1ninca: