Florisene de C vitamini Demir B12 ve Lizin var, GNC HSN formula kullanıodum önceden oda faydalıydı, florisene için bayaa uzatıo dıolar kullanım oncesı we sonrası resmlerı cekıp bakıcam. smdı doktor teyzemı aradım çekınme kullan dedı..yarın baslıcam, sizede solerım sonuclarını
ama C vitamini demir b12 ve lizin çok da önemli vitaminler değil aslında,nasıl uzatıcakki.yani önemli tabi ama uzatmada fayda göstericek bomba vitaminler değil..açıkçası ben şu anda o saydıkların dahil hatta farklı ürünlerden toplam mg ları fazla fazla içiyorum yine de normal insanlarınkinden fazla uzamıyoki..ne diyim inşallah işe yarar.bana yaramayan sana yarabilir elbette..bak ben sana içtiğim sadece 1 tane hapın içeriğini yazayım..
Vitamin C (from ascorbates) 752 mg
--------------------------------------------------------------------------------
B1 (Thiamin) 10 mg
--------------------------------------------------------------------------------
B2 (Riboflavin) 20 mg
B3 (Niacinamide) 20 mg
B5 (Pantothenic ZAcid from Calcium d-Pantothenate) 20 mg
B6 (Pyridoxine HCl) 20 mg
B12 (Cyanocobalamin) 10 mcg
Biotin 6,000 mcg
Zinc (from ascorbate) 40 mg
Copper (from ascorbate) 2 mg
Hair Growth Complex:
N-Acetyl-cysteine, Horsetail Herb, Stinging Nettle Leaf, Bamboo Stem and Leaf (total silica > 25 mg).
1,340 mg **
Hormone Balancing Complex:
Phytosterol Complex (includes beta-sitosterol), Kelp, L-Tyrosine.
430 mg **
Chinese Herbal Hair Complex:
Fo-Ti Root, Rehmannia Prepared Root, Dong Quai Root, Chinese Peony Peeled Root, Rehmannia Raw Root, Eclipta Herb, Ligustrum Fruit, Notopterygium Root, Sichuan Lovage Root, Chinese Peony Root, Tree Peony Root Bark
190 mg **