ewt banada mantıksız geldi ama denemkde bi zzara yok diye düşünüyorum.
ben de sinemakili kür yapıyorum her hafta...bu hafta biraz gecikmeli yapayım..dediğin tarihte yapıcam...ayın etkilerine burçların üstümüzdeki etkisine kesinlikle inanıyorum...evrendeki hiçbişey boşuna yaratılmadı..hepsinin sebebi var..attığımız bitki sapları çöpleri bile mucize yahu...hele ki astroloji....bugün bilim dünyasına yön veren insanlar vaktinde astrolojiyi takip ederek bulmuş bazı sonuçları...iyiki bu siteye gelmişsin...
mantıksız olduğunu düşünmüyorum.bence asıl mantıksız olan astrolojide mantık aramak :asigim:
saçlarımı kestirmeye tövbeli gibi bir şeyim, o yüzden ben bu 2 günü de bakım yaparak değerlendiricem...
paylaşım için teşekkürlerrr a.s.
benim saç bakımı ile ilgili topiğim varbakım için yağları kullanıyorsan ısıtarak yapmanı kesinlikle tavsiye ederim.geçmiş yıllarda yağ çoğalsın diye ısıtırdım:) o zaman bakım yaptığım daha çok belli olurdu.belki de farkında olmadan doğru zamanda yapıyordum.
ama bu yıl ocağın son haftasından beri her çarşamba ve her pazar bakım yaptım,hiç mi işe yaramaz ya..ağlıyorum artık saçıma baktıkça. ay takviminden geçmiş aylara baktım.biri de mi aslan burcuna denk gelmez.hiç aslan burcunda yapmamışım,hiç.
ama haftaya çarşamba perşembe bakım günüm.çarşamba yağ bakımı yapıcam.uzun uzun bekleticem.perşembe saçımın tamamını boyatıcam (çünkü çok güzel tutuyor,denedik) akşamüstü de kestiricem.o tarihte saçıma mutlaka makas değsin istiyorum.zaten uzamıyor,ne kaybederim :umursamaz:
benim saç bakımı ile ilgili topiğim var
bahsettiğin ay günlerine hiç dikkat etmedim ama baya bir sonuç aldım
saça makas değdirince (kırık aldırma adı altında), yaklaşık 10 cm'lik kaybım oldu ve 2 ayda uzattığım saç miktarı uçtu gitti.
resmen içime oturdu.
o yüzden küsüm makaslara ve kuaförlere:hulya:
boya düşünmüyorum + yakıp yıpratıyor saçı
onun verdiği zararı aylar bile kurtaramaz kaydirigubbakcemile3
ama rutin bakımımı bu tarihlerde yapıcam:lepi:
heh bak onu yaparım işte hehehehsempatiksalakcinnitarihlerini bilsen ya da benim gibi düzenli günlerin olsa bakardık,merak ettim.belkide denk gelmiştir.
kestirme konusunda da kuaföre gitme zaten kırık aldırmaya,rezil ediyorlar.al makası eline şöyle bir iki milimetre kes uçlarından.kandır ay'ı ve saçlarını.kestiriyosun sansınlar :sm_cool: sırnaşık şey delikafadulden
heh bak onu yaparım işte hehehehsempatiksalakcinni
günleri bilmiyorum ki walla kuzum
aylardır haftada 1 kez yapıyorum ama gün olarak not almadım hiç:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?