babanemin komşusu vardı nevzat teyze, çöp evde yaşardı pskolojsı bozuk olmalı herseyı bırıktrmstı..Bıgun onu kapıda gordum kısacık boyu we kalcasına gelen ucları kıvrılan bembeyaz sacları vardı. Bana döndü ''kapıyı açarmısın kızım dedı'' anahtarını bana uzatrken baktımkı tırnaklarınıda kesmemıs hıc yarım parmak boyunda her biri. o kadın gbı hıc kesmıcem sacımı ole gezıcem! hıc unutamıorum yau, cızgı fılmlerdekı gbydı..genetık olarak ewet uzadımı uzuyor..
çok sevindim canım
artık ilk sayfaya günleri eklerken ne tür bir bakım yapılabileceği konusunda da yönlendirmeye çalışıyorum elimden geldiğince..tabi içinde bulunduğumuz günün besin kalitesine göre..bu şekilde uygulanırsa daha fazla verim alabiliriz..
uzama ne durumda peki..merak ediyorum..
kusura bakma aycangul canim bayadir bakamadim siteye sorunu simdi yanitlayayim opuyorumnanaktan
acikcasi uzamada pek bi degisiklik yok, sinameki kurunu ilk yaptigim donem bariz bir uzama gozlemlemistim ama su ara normal seyrinde uzuyor diyebilirim....
ama; sacin canlanip parlamasina gelince cok cok olumlu gelismeler var
ozellikle de kesim tarihinde sacimi kestirdikten sonra...
sac sanki benim sacim degil
bir de urun tavsiye etti kuaforum onu aldm.
kesimden sonra daa bitkisel bakimlari biraktim tabi kii....
(kuaforumle uyguladigim maskeleri konusmustuk, soyledigi kadariyla yaptigim maskelerin icinde en faydalisi maya maskesiymis ama o bir sure verdigi bakim disinda hicbisey kullanmamami oneriyor eger uzatmayi cok istiyorsam 3 ay sure verdi bana bakalim kedi:)
opuyorum kizlar hepinizii opuyorumnanaktan
hala bemıks alacagım
yanlız boya gununu kacırmamaya calısacağım
valla ben şuanda sinamekili kürümle oturuyorum bayanssulusmile vazgeçmicem en azından birkaç ay sevgili aycangülün söylediği günler devam edicem..eğer uzama olmazsa bırakıcam...nasılsa zor gelmiyo artık alıştım..
hadı bakalım canım
ınsallah uzar
bende yapacagım ama bepanthene lısını
bakım için 19-20 eylül var di mi sadece önümüzde?
arkadaşlar bugun elıme vıtamnım gectı florisene. aslında cekınıyorum kullanmaya yabancı bır ılac..Gnc kullanıodum acaba onu bırakıp baslasammı hemen? bılemedım varmı tawsıyesı olan?bilmiyorumkismile
evet canım ama ben dün de yaptım bu gece de yapıcam.sanki 14-15 için uygun demiş gibime geldi.boya çin diyo ama olsun fayda faydadır.sonuçta büyüyen ay fazını iyi değerlendirmek lazım diye düşünüyorum.her gününü..sen sinamekiye devammı tatlım,ne durumdasın..ben bemiksle 2.kürümü yaptım..sence ne zaman uzama görürüm bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?