maalesef öyle olmuş hayatım..demek ki bu vitanminlerden kaynaklanmıyormuş..
çok şükür ki o bir cm uzuyor..
bence bu sitedeki kürleri dene sırayla..mutlaka sana iyi gelen birşey çıkar.ben turplu kürü de denemeyi düşünüyorum mesela..bir kez yaptım çok zor gelmişti ve saçlarım çok sertleşmişti..haftalar sonra bir kez daha yaptım ama yine aynısı bir daha da yapmadım.
şimdi yumurtasız olarak yapayım diyorum.hemde kaynatmadan direkt suyunu sürerim..sinamekili kürün aynısını turpla yaparım yani..turp+bemiks+badem yağı gibi..daha kolay olur bence.üstelik "sebzeleri mümkünse çiğ yada çiğe yakın tüketin" demiyor mu uzmanlar..
haklı mıyım haksız mı :)
şaka bi yana fikirlerinizi yazın ..belki düşünemediğim birşey vardır,tam performans gösteremiyorum bu ara malum..
haa buda olmazsa entele getirtirim biyerlerden..bir de onu denerim..
tabi bunları yaparkende çok takılmayı düşünmüyorum sonucuna.nasılsa ayda bir cm uzuyor.hatta biraz daha olabilir..diş fırçalamak gibi düşünücem saç bakımını.sağlıklı kalması için bakım yapıcam yani..bi süredir o takıntılı halimi bıraktım zaten..böyle daha rahat oluyor..
sende bu vitaminler bitince para dökme bence daha fazla..illla bişey yapmalıyım diyosan bunların neredeyse hepsni içerem mayayı kullan.paketi 2 tl.iki hafta rahat gidiyor,belkide daha fazla..
Haklisin canim tskler ilgilendigin icin.
Mayali süt iciyorum zaten her gece yatmadan. Maya kullan derken sende bunu mu demek istedin ? Yoksa sac diplerine sürmekten mi.. ?
Sac diplerime birsey sürmekten nefret ediyorum acayip saclarimi döküyor, bu maya bile olsa sürerken cok döküyor.. iciyorum bende her gece yatmadan mayali süt ama uzamayi o bile hizlandirmadi.
saclari uzamayanlar buraya diye bir topik var kadinin biri sadece mayali süt icerek her gece, 1-2 ayda saclarim omuzlarimdan belime kadar uzadi diyor..
ben tek mayali süt de degil bir cok vitamin aliyorum sac icin ayni anda ama yine normal hizinda uzuyor..