• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

ya şu edit niye kaldırıldı ..ne abuk bi cümle kurmuşum..düzeltemiyorum da.kızlar kusura bakmayın.10 ayrı pencereye yazınca aynı anda böyle oluyo,alışkın değilimde :)
yazdıklarım da yanlış anlamlara geliyo noktalama işaretlerini unutunca..yalan kelimesini kullanırken onu demek istemedim tatlım benim.canım kelimesini yazarken seni değil komşumu kastetmiştim bide :))))

babanemin komşusu vardı nevzat teyze, çöp evde yaşardı pskolojsı bozuk olmalı herseyı bırıktrmstı..Bıgun onu kapıda gordum kısacık boyu we kalcasına gelen ucları kıvrılan bembeyaz sacları vardı. Bana döndü ''kapıyı açarmısın kızım dedı'' anahtarını bana uzatrken baktımkı tırnaklarınıda kesmemıs hıc yarım parmak boyunda her biri. o kadın gbı hıc kesmıcem sacımı ole gezıcem! hıc unutamıorum yau, cızgı fılmlerdekı gbydı..genetık olarak ewet uzadımı uzuyor..

a.s. günaydın güzeller.gece kuşları siziiiiiiii :3: hep sabah okuyorum yazdıklarınızı..aycanım ve aabbf kızlar malesef ama malesef böyle saçları çok hızlı uzayan ve bundan memnun olmayan bir kesim var..mesela benim kayınvaldem ve görümcem kötükedihüso ay kestirmeye yetişemiyoruz,20 günde bir kuaföre aldırıyoruz diyolar.ikiside ne maske ne yeme içme konusunda dikkatliler..yani şöyle özel bişey almıyolar..ama gözlemlediğim kadarıyla bol bol meyve sebze yerler.benim de hiç aram yoktur bunlarla..yemesem yıllarca aramam bile akannehir ama ben biliyorumki yesem de uzamayacak.bence genetik yapıdan kaynaklanıyooooooo mafoldumben offfffff hele bu sabah işe gelirken saçlarımın halini bir görseniz toplasan,toplanmıyo.açık bıraksam hepsi bir tarafta -tatlicadiarzu- moralim çokkkkkkkkk bozuk mafoldumbenmafoldumben

babanemin komşusu vardı nevzat teyze, çöp evde yaşardı pskolojsı bozuk olmalı herseyı bırıktrmstı..Bıgun onu kapıda gordum kısacık boyu we kalcasına gelen ucları kıvrılan bembeyaz sacları vardı. Bana döndü ''kapıyı açarmısın kızım dedı'' anahtarını bana uzatrken baktımkı tırnaklarınıda kesmemıs hıc yarım parmak boyunda her biri. o kadın gbı hıc kesmıcem sacımı ole gezıcem! hıc unutamıorum yau, cızgı fılmlerdekı gbydı..genetık olarak ewet uzadımı uzuyor..

sadece kadınmı??benim arkadaşımın kocası 3 ay önce gördüğümde 0 numaraydı,geçen gün gittik evlerine omuzlarında!!!!valla billa!sordum çok güldü,benim tırnaklarımda çok hızlı uzar vücudum resmen keratin üretiyrum diyo bilmiyorumkismile bol sigara içer.benim bildiğim sigara saç uzamasını yavaşlatır.sonuca vardık:genetik :1shok: o zaman napalım genetik kodlarımızı deiştirelim :1: offfffffff :a015:

çok sevindim canım :nazar::nazar::nazar:
artık ilk sayfaya günleri eklerken ne tür bir bakım yapılabileceği konusunda da yönlendirmeye çalışıyorum elimden geldiğince..tabi içinde bulunduğumuz günün besin kalitesine göre..bu şekilde uygulanırsa daha fazla verim alabiliriz..
uzama ne durumda peki..merak ediyorum..

kusura bakma aycangul canim bayadir bakamadim siteye sorunu simdi yanitlayayim opuyorumnanaktan
acikcasi uzamada pek bi degisiklik yok, sinameki kurunu ilk yaptigim donem bariz bir uzama gozlemlemistim ama su ara normal seyrinde uzuyor diyebilirim....
ama; sacin canlanip parlamasina gelince cok cok olumlu gelismeler var
ozellikle de kesim tarihinde sacimi kestirdikten sonra...
sac sanki benim sacim degil
bir de urun tavsiye etti kuaforum onu aldm.
kesimden sonra daa bitkisel bakimlari biraktim tabi kii....
(kuaforumle uyguladigim maskeleri konusmustuk, soyledigi kadariyla yaptigim maskelerin icinde en faydalisi maya maskesiymis ama o bir sure verdigi bakim disinda hicbisey kullanmamami oneriyor eger uzatmayi cok istiyorsam 3 ay sure verdi bana bakalim kedi:)
opuyorum kizlar hepinizii opuyorumnanaktan

kusura bakma aycangul canim bayadir bakamadim siteye sorunu simdi yanitlayayim opuyorumnanaktan
acikcasi uzamada pek bi degisiklik yok, sinameki kurunu ilk yaptigim donem bariz bir uzama gozlemlemistim ama su ara normal seyrinde uzuyor diyebilirim....
ama; sacin canlanip parlamasina gelince cok cok olumlu gelismeler var
ozellikle de kesim tarihinde sacimi kestirdikten sonra...
sac sanki benim sacim degil
bir de urun tavsiye etti kuaforum onu aldm.
kesimden sonra daa bitkisel bakimlari biraktim tabi kii....
(kuaforumle uyguladigim maskeleri konusmustuk, soyledigi kadariyla yaptigim maskelerin icinde en faydalisi maya maskesiymis ama o bir sure verdigi bakim disinda hicbisey kullanmamami oneriyor eger uzatmayi cok istiyorsam 3 ay sure verdi bana bakalim kedi:)
opuyorum kizlar hepinizii opuyorumnanaktan

nasıl yani sinamekinin hiç mi faydası yok mafoldumben tek ümit bağladığım mafoldumben

hala bemıks alacagım
yanlız boya gununu kacırmamaya calısacağım

valla ben şuanda sinamekili kürümle oturuyorum bayanssulusmile vazgeçmicem en azından birkaç ay sevgili aycangülün söylediği günler devam edicem..eğer uzama olmazsa bırakıcam...nasılsa zor gelmiyo artık alıştım..

valla ben şuanda sinamekili kürümle oturuyorum bayanssulusmile vazgeçmicem en azından birkaç ay sevgili aycangülün söylediği günler devam edicem..eğer uzama olmazsa bırakıcam...nasılsa zor gelmiyo artık alıştım..

hadı bakalım canım
ınsallah uzar
bende yapacagım ama bepanthene lısını

bakım için 19-20 eylül var di mi sadece önümüzde?

evet canım ama ben dün de yaptım bu gece de yapıcam.sanki 14-15 için uygun demiş gibime geldi.boya çin diyo ama olsun fayda faydadır.sonuçta büyüyen ay fazını iyi değerlendirmek lazım diye düşünüyorum.her gününü..sen sinamekiye devammı tatlım,ne durumdasın..ben bemiksle 2.kürümü yaptım..sence ne zaman uzama görürüm bilmiyorumkismile

arkadaşlar bugun elıme vıtamnım gectı florisene. aslında cekınıyorum kullanmaya yabancı bır ılac..Gnc kullanıodum acaba onu bırakıp baslasammı hemen? bılemedım varmı tawsıyesı olan?bilmiyorumkismile

florisene kullanıp çok faydasını gören arkadaşların yorumlarını okumuştum canım başka sitelerde de.
hatta ben de alıp denemek istiyorum.
içeriğinden bahsedermisin biraz.

arkadaşlar bugun elıme vıtamnım gectı florisene. aslında cekınıyorum kullanmaya yabancı bır ılac..Gnc kullanıodum acaba onu bırakıp baslasammı hemen? bılemedım varmı tawsıyesı olan?bilmiyorumkismile

duymuştum canım ama kullanmadığım bir o kaldı zaten :1: gnc nin neyini kullanıyodun içeriği ne,bunun içeriği ne.

evet canım ama ben dün de yaptım bu gece de yapıcam.sanki 14-15 için uygun demiş gibime geldi.boya çin diyo ama olsun fayda faydadır.sonuçta büyüyen ay fazını iyi değerlendirmek lazım diye düşünüyorum.her gününü..sen sinamekiye devammı tatlım,ne durumdasın..ben bemiksle 2.kürümü yaptım..sence ne zaman uzama görürüm bilmiyorumkismile

2. uygulama mı oy oyy moral bozmuş olmiyim ama daha çok yolun var tatlımm

ben yaz döneminde bakım yapamadım pek
3-5 tane ya yaptım ya yapmadım
zaten uçlar da berbattı dün kestirdim 5mm
amway dan 4 ürün sipariş ettim,kuaför önerdi feci derecede
asla kırılmıcak saçların artık ,süper uzucak dedi
bakalım görücez

Back
X