aycanım küç varise çok iyi geliyomuş haberin ola..
evde varda kullanmaya üşeniyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aycanım küç varise çok iyi geliyomuş haberin ola..
evde varda kullanmaya üşeniyorum![]()
hap değil tatlım ya..tozu var bende..
şekerim tozunu nerden aldın?bir de nasıl içiliyor suya karıştırılıp mı?bir de küç için marka ismine ihtiyacım var yaaaa,aabbf şekerim sen kullanıyor musun?hap arkadaşım benim hihoyyyt
şekerim tozunu nerden aldın?bir de nasıl içiliyor suya karıştırılıp mı?bir de küç için marka ismine ihtiyacım var yaaaa,aabbf şekerim sen kullanıyor musun?hap arkadaşım benim hihoyyyt
hap değil tatlım ya..tozu var bende..
yok bitanem ben kullanmiyorum k.ü.c diye de ilk defa burada duydum.. yurt disinda yasadigim icin burada satiliyor mu bilmiyorum bile. ama artik bi karar aldim her duydugumu denemeyecegim. günde kac cesit ve kac tane vitamin hapi yuttugumu söylesem oha felan dersiniz herhalde.. noluyor gene ayni ayda 4 cm uzatamiyorum.. o zaman ne gerek var tonlarca para harcamaya
peki ya ben?en iyisi özelden yazayım sana neler neler içtiğimi...yoksa burda rezil olmak istemiyorum :kedi:
ay canim yaa :teselli:
bende utaniyorum artik yeminle mutfagima misafirlerimden giren olursa hemen soruyor bu kadar hap ne icin diye..
ögünlerden sonra ondan da ic bundan da ic.. hepsi bi araya gelince bi avuc oluyo. intihar ediyormus gibi hissediyorum kendimi, agzimin ici doluyor haplarla hepsini birden yuttugum icin.. akannehir
:roflol: ayyy şaka gibii benden 1 tane dahaaaa kaydirigubbakcemile3 aynen ben de işyerinde çekmecemden ara ara çıkarıp içiyorum kimse görmeden.çünkü bazıları antioksidan fln barsakta emilim zor olmasın diye parça parça içiyorum.bir de bazıları günde 2 bazıları günde 3 tane içiliyo unutuyorum içmişmiydim fln...aslında hepsinin bir arada olduğu bir hap yokmu...sanırım yok...dur sana özelden yazıcam![]()
evet canim ya silica gunde 3 kez, cinko 1 kez, biotin 2.. off kafam karisiyor bu kadar cok vitamini ayni anda alinca..
malesef kullandiklarimizin hepsi bi arada olan tablet yok, olsa ilk ben alirdim herhalde :)
bari işe yarasa şekerim ama yaaa kötükedihüso etrafımdaki herkesin saçı benimkinden hızlı uzuyo ve bu kişilerden hiçbirisi saçına hiç-bir-şeyyy yapmıyorrr ne içten ne dıştan destek alsanaalsanasmile bir gün kafam atıcak vazgeçicem.. :umursamaz:
benim gittiğim kuaförün elemanını görseniz deli olursunuz..katlı kestiriyo saçını omuzlarının hemen altında..bir ay sonra sırtının ortasını geçmiş. 15 cm den bahsediyorum bir ayda farkında mısın..güzelim sen ne yiyiyosun diye sordum dayanamayıp..valla gözümle görmesem söyleyenle tartışırım aptalmı sandın beni beni diye..üstelik saç bakımından bahsederken ilgilenmiyo bile..benim kullanmadığım bi entele kaldı..kızınkinin beşte birine ulaşamadım bile..
peki ne yiyormus ne iciyormus ne yapiyormusohaoldumsmile
sac bakimindna bahsederken ilgilenmiyor bile demissin.. ilgilenmedigi kismina inanmam, genetik olarak hizli uzuyor olabilir ama uzasa uzasa tas catlasin 1 ayda 4 cm uzar kendiliginden.. bunu gecmez.. e 4 cm kendiligindne uzuyorsa normal olarak sac yapisi.. mutlaka bisilerde yapiyodur.
inan bana hiç birşey yapmıyomuş..kestirmeye yetiştiremiyorum diyor..hiç yemek ayırmam dedi..kardeşimin uzamaz hiç dedi.çok mızmızdır hiç birşey yemez,çok yemek ayırır dedi ama ben bunun yemekle ilgili olduğunu düşünmüyorum zaten.o sorum bir anlık tepkiydi. anormal çalışan bir hormon yada salgı bezi gibi birşeydir mutlaka.yoksa yemek ayırmayan herkesin böyle uzardı..böyle insanlar var ama..bana bıldırcın yumurtası getiren yaşlı teyzeninde öyle..hatta onun bi rahatsızlığı var aşırı terliyo.teyzecim kestirsen biraz uçlarından 3-4 parmak saçlarını dedim.kestirsen ne olur kızım,bir dahaki banyoya kadar aynısı oluyo nerdeyse dedi.yani böyle saçları anormal uzayan insanlar var cidden..inanmak zor ama,öyle..
ay güleyim mi aglayayim mi ya, bidahaki banyoya kadar ayni boya mi geliyormus :roflol:
sinir oldum simdi, onlar istemez uzamasini bikarlar biz isteriz uzamaz![]()
valla öyle dedi.hatta aklımdan bir anada acaba hangi aralıkla banyo yapıyo diye düşündüm :)) canım komşum kesinlikle yalan söylemez.onun tiroit yada guatır gibi bi sorunu vardı,ameliyat etmiyor doktorlar sigara içtiğim için ve yaşlı olduğum için demişti.
belkide dediğim gibi hormonal yada salgı bezleriyle vs ile ilgili bir durumdur..