Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

nasıl fark yokmuş ya.bepanthene vitamin değil ki zaten.bemx direkt b vitaminlerini içeriyor..

aynen canım.şimdiye kadar yaptıklarım boşa gitti.bemiks yok elimde ama bepanthene içeriği aynı hiç fark yok deyince almıştım bende nerden bileyim bilmiyorumkismile ama şimdi bemiksi sürünce fark varmı yokmu anladım tabe a.s umarım uzamada da etkisini görürüm şimdi sabah kalktım hala yıkamadım kafamı.birazdan yıkıciiimmm :lepi: bu gece de yapıcam,sonrası bakıcaz artık ama şu bir gerçekki çokkkk sıkıldımmmmm Çok üzgünüm çoook

l-sistein dene canım.önce bi araştır bak ciddi uzatmada etkiliymiş diyolar...ben kullanıyorum 15 gündür fln..saçlarım bu ara uzuyor..ama birçok şeyi bir arada yaptığım için hangisinden kaynaklı bilemiyorum..valla benim kocamda uzun saç hastası..ama benim saçlarım 1 yıldır tepemde kısacık -tatlicadiarzu- bu kadar panik yapma sebebim sadece bu zaten..yoksa ben de severim uzun saçı ama en azından çabuk uzasın diye bu kadar para dökmezdim mafoldumben

aabf ıcten destek ıstıyorsan fıstık , yumurta , yogurt , baklıyat o tarz urunlerle beslenmelısın

bende bu arada 10 u bakım gununude kacırmadım
badem yagı ısırgan fındık hınt yaglı karısımımı surdum, durulama suyuna da menekse yagı koydum ıse yarıyor sankı
benım su an ıstedıgım boyunda omuzlarda daha uzunu ıle bas edemıyorum cunku ben
hem bakımsız oluyor hemde kurutması felan sıkıntı oluyor bana
benım ıstedıgım gurluk ve saglık

canim yaa..
valla bende aynen senin gibiyim.. erkek arkadasim uzun saci cok seviyor diye bu kadar vitamin aliyorum, yoksa hic acele etmem uzadigi kadar uzar kendi halinde..
erkekler uzun sacli kadini seviyor diye kendimi bu kadar slklyorum. kiskaniyorum uzun sacli kadin görünce erkek arkadasim ne düsünüyordur diye.. benimkiler öyle degil diye icim icimi yiyo mafoldumben
l-sistein nedir canim, agizla alinan sac vitamin hapi mi ??

tsk tatlim ilgilendigin icin.
4 aydir mayali süt iciyorum her gece yatmadan bide sac icin faydali vitaminler aliyorum..
b-vitamini, silica, cinko, biotin folik asit gibi..

bu arada kizlar dün saclarimi kesdirdikten sonra hic mutlu olmadim bide boyattim ("mutsuz kadin saciyla basiyla oynar" diyen bosuna dememis) kaydirigubbakcemile3
bi kac ton actirdim (kapucino rengi oldu) daha 24 saat gecmeden diplerden kendi sacim siyah siyah cikmis sasirdim hemde cok sevindim.. dün biyandiginda diplerim acik renkti simdi bakinca dipler siyah siyah 1 milim kadar sacim uzamis 24 saat olmadan.
demekki sac vitaminlerinin faydasi var, zaten icten almak daha faydali diye duyardim hep.. direk kana karistigi icin daha etkili oluyormus. distan yapilan distaki saclari besler, onarir canlandirirmis ama sadece yapiligi müddet.. kuaförüm hep öyle der gecen gün kozmetikciylede konustum sac vitamini almak icin gittigimde, o da ayni seyleri söyledi.

canım sen bu ısın ılmını bılıyorsun
bende boyatmıstımda sac rengımı cok begenemedım
aslında guzelde ben kumral olmak ıstıyorum sanırım
cınko bende dusunuyrum kullanmayı k.ü.ç. hapı bende baya etkılı olmustu

k.ü.c. hapi nedir canim anlamadim ben ya :uhm:

ay aynen kaydirigubbakcemile3 ben de eğer birlikteysek ve yanımızdan hem zayıf hem de uzun saçlı bir kız geçiyosa hemen dünyam kararıyo :1ninca: acaba keşke benim karımda böyle olsa diye düşünüyomudur diyorum..kesin diyodur bana söylemesede mafoldumben neyse şekerim l-sistein bir amino asit.yani proteinin yapı taşlarından biri...tablet olarak satılıyor.ben now foods marka l-sistein kullanıyorum.bana kalırsa etkili.mutlaka kafa derisinde saç büyümesini desteklediği yazıyor..istersen araştır derim ben..yine de senin bileceğin iş şeker :1rolleyes:

kara üzüm çekirdeği hapı canım
topıkte adı boyle gecıyorda

saç için mi yoksaaa???? ya gülmeyin ama benim okuduğum kitapta üzüm çekirdeği ekstresi mutlaka için diyor..artık onu da içmeyeyim dedim yuhhh dedim kendi kendime...ohaoldumsmile ama hata mı yaptım acep???akannehir faydalı mı saçı uzatıyomu laelaelaelaelae çabuk cevappppppkafamçokkarıştı

ayni benim gibisin ya sendee.. el ele yürüyoruz karsidan ince belli beline kadar uzun sacli bir bayan geliyo deliriyorumm
ben böyle degilim, askim diyordur benim sevgilim niye böyle degil.. diye düsünüyordur düsünceleri icimi kemiriyor benneyaptımki
pskolojimi bozdu bu sacma sapan düsünceler, iyice takinti haline getirdim.
upuzun saclarim yok ince belli degilim diye erkek arkadasima karsi kendimi cekici hissetmiyorum benneyaptımki
tsk ederim canim yardimci oldugun icin.. ben bi arastirayim o l-sistein haplarini..a.s.

aynen aynen aynennn!!!!:gitme: kendimi hiç ama hiç çekici hissetmiyorum ve bu bizim evlilik hayatımızı olumsuz etkiliyo!kendime güvenimi kaybettikçe daha da çirkin hissediyorum,daha uyumsuz kötü giiyiniyorum,kendimi yemeğe veriyorum,kilo alıyorum hatta psikolojik belki,saçım daha da şekil almaz hale geliyor uzamıyor akannehir napıcam ben de bilmiyorum ama şu üzüm çekirdeği hapını aklıma soktunuz şimdi,selülite de iyi geliyo yazıyor,vucuttaki kan dolaşımını hızlandırıyomuş saç büyümesinde etkisi olduğu kanıtlanmışşama bunu da içersem hakikatten oha!ohaoldumsmile sayayımmı neler içtiğimi :kedi: yok yok saymiyim boşver sempatiksalakcinni sen almayı düşünüyomusun üzüm çekirdeğini,cildide güzelleştiriyomuş..ben öncelikli saçlarım olmak üzere komple güzelleşmek istiyorum bayanssulusmile kendime güvenim geri gelsin istiyorum..bütün bunların büyük bir sebebi var kendimle bu kadar uğraşmamın,kendimi kocama beğendirmeye çalışmamın güvensizliğimin..aaah aaahhhhklava:

kızlar bayramdan beri parça parça okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı..ama yazacak kadar uzun süreli kalamıyorum..moralimde çok bozuk,resmen yazmaya üşeniyorum..
aaabf saçlarındaki hızlı uzamaya çok sevindim..
bu küç göğüs büyütmek için kullanılmıyor muydu..saçta etkili olduğunu ilk kez duydum..
kitty canım saçlarıma bayramdan beri kendim iki kez fön çektim.çok profesyonel olmasada gayet iyi duruyor..saçıma takılıp kalmıyorum en azından..evdeki fön makineleride çok yıpratıcı olmuyor..tabi kısa sürede şekil verebilmemin bir nedeni var..yeni hazırladığım şampuan saçlarımı çok uysallaştırdı..
sarmısaklı şampuanıma çinko ve folik asit tabletleri attım ve bal kattım.öyle memnun kaldım ki anlatamam..nemli-kuru arasındayken saçlar fırçaya şöyle bir üstünden geçiyorum hemen şekil alıyor..yani dışardan yapılan bakımlarıda yabana atmamak lazım..
birde dün gece yatarken kabak çekirdeği yağı işe yararmı acaba saçta diye düşündüm..bugün evdeki broşürlere bir göz attım..özellikleri bakımından badem yağına benziyormuş.ayrıca küç gibi etkili bir antioksidanmış..ve sıkı durun : özellikle taşıdığı çinko ve selenyum türevleri gibi organik mineraller taşıdığı için tercih edilmekte imiş..

2 gün sonra saçlarımı kestircem , inşallah çabuk normalden daha hızlı uzarlar ve canlanırlar : )

arkadaslar ben k.ü.ç kullandıgım donem
goguslerım toparlanmıstı
saclarım hem bakımdan hep bu haptan parlamıstı ve hızlı uzamıstır
cıldımde daha canlı bır renkteydı
ama herseyden ote kendıne guven moral ve pozıtıf dusunce cılde ve saca en guzel gelen seyler
ne demısler sac sefadan uzarmıs:)

kesinlikle moral konusunda sana katılıyorum.aslında ben normalde pozitif biriyimdir ama bu aralar yolunda gitmiyor bazı şeyler..özellikle işyerinde çok stresliyim.neyse..ama k.ü.ç nin saçı uzatmada etkisi olduğu bence doğrudur kullanmadım ilk kez burda duydum ancak dünden beri araştırıyorum kaydirigubbakcemile3 ciddi faydalıymış..sen hangi markanın kullanıyosun pırlantacım,bu da çok önemli gnc nin car solgarın bir de vega naturelinkini gördüm mutlaka başka markada vardır ama sen söyle bakalım kullandığın markayı da fikir olsun vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…