şu anda korkunç bir gerçekle karşı karşıyayım :1shok: ben hep bemiks yerine bepanthene kullandım,çünkü eczacı bemiks elimizde yok ama bepanthene aynı etkiyi gösterir dedi kötükedihüso ama kontes in topiğinde okuduğum kadarıyla ille de bemiks kullanmak lazımmışklava: şimdi boşa mı gitti kürler onca zahmet zaman mafoldumben
ben de hep bepanthen kullandım. 1 kere bile bemiks kullanmadım. badem yağı yerine de gerçek zeytinyağı kullandım. eğer görmediysen albümümden bakabilirsin uzadı saçlarım kaydirigubbakcemile5
sahimi tatlımmm içime su serptin opuyorumnanaktan benimki uzamıyor ama? :uhm:
ilk yapmada bile sonuç elde ettiğini söyleyenler var canım ama ben inanmıyorum. bunlar sabır ve düzen isteyen işler. tamam bakımlı görünebilir ama hemen uzaması neredeyse imkansız. sen de acele etme bence. ben 7 kere yaptım bıraktım böyle uzadı. ve bu süre içinde fön, maşa, düzleştirici asla ve asla kullanmadım. saçlarımın ucundan 2 kere kestim. ve zeytinyağıyla bakım yaptım. zencefil suyu kullandım. bunları belli bi düzene sokup yaptım tabii kendi kafamda. anca böyle bir uzama elde ettim. sabırlı olmalısın bence. asıl uzama 7-8 kere yapıp ara verince oluyor, o boşlukta uzuyor saç. en sona şunu da eklemek isterim; her kür herkese aynı şekilde fayda etmiyor maalesef... opuyorumnanaktan
canımmmm çok sağollll en azından biraz gaz aldım şimdi 3 kez daha yapacağım eğer uzamazsa ben bırakıcam valla yiter yaaaklava:
azıcık sabırrr, bende hergun aynaya bakıom bı deısklk gormuom, ne hıkmetse sac unutunca uzuor
saç bakım günleirnde yap kitty_n...bak benim nasıl uzadı...omzumun hemen altındaydı..
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=17383&pictureid=102778
aa bu kuru hali dimi ben ıslak halini görmüştüm çok şeker ya kıvır kıvır iyi uzamış valla opuyorumnanaktan
evet kızlar azıcık sabır..haklısınız kendime de kızmıyor değilim ama ben de hergün aynaya bakıyorum aklım hep takılı vaziyette artık bıktım yani..omuzlarıma gelse şuanda şükür edicek vaziyetteyim.........nick_im süpersin :):) sinamekiyle mi oldu bu sadece?normalde de saçların yavaşmı uzardı hızlımı??benim birazda genetik galba yaa anneminde hiç uzamaz
ehemmm:kedi:
evet sadece sinemakiyle oldu...iyi uzatıyo...belime gelsin en altları bırakıcam...bırakıcam nasıl bi laftır ya tiryaki gibisabret sabret bakıp durma bak nasıl uzuyo...normalde yavaş uzar benim saçlarım...bi de hep omzumda kalırdı daha uzamazdı onu kırdı sinemaki...:teytey:
Okadar sayfa okudum devamlı olarak takip ettim ama gözlerim ya gerçektn bozulmaya başladı yada kaçırdığım bierşeyler var..
Kızlarrr şu maya maskesini anlatırmısınız
kırıklarımı aldırcam bide uçlarını incelttircem azcık kesim tarihi ne zmn bu aralarr ?
Okadar sayfa okudum devamlı olarak takip ettim ama gözlerim ya gerçektn bozulmaya başladı yada kaçırdığım bierşeyler var..
Kızlarrr şu maya maskesini anlatırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?