Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

oohh ne güzel.bende dolunaydan kalmaları temizleyecektim ama regl oldum erkenden
keşke üşenmeyip o zaman kalanları alsaymışım..
bu arada bir aydır bıyıksızım -tatlicadiarzu- iki gündür uzadılar biraz.sanırım reglin etkisiyle..toplasam olurdu bugün ama vazgeçtim regl oldum diye...uzadı dediğime bakma,yinede aynanın büyüteçli tarafıyla pancere önünde incelemeden görünmüyorlar..ne büyük rahatlıkmış anlatamam..keşke yıllar önce keşfetseydim ayın etkilerini..

bakım günlerini de ilk sayfaya eklemeye başlayayım yavaş yavaş olur mu :)

olmaz mı hemde süper olur : ))

adına üzüldüm canım ya hemde tam gününde (
olsun ama günler bizim tabi daha çok ay günümüz var sayendee : )

oyyy ellerine sağlık canımm Şeniz

çok çok güzel olmuş bu , yihuu

kimler var klsmlni almislar bence bilmiyorumkismile
sitedeki sorunla alakasi yok..

evet kızlar ilk sayfa bir kez daha güncellenmiştir..hayırlı uğurlu olsun :)

ellerine sağlık aycanım a.s. sayende hayatımıza renk geldi! hihoyyyt aynen kılavuz gibi ben bunu buzdolabına asıcam akşam eve gidince :sm_cool: yalnız ben hiç meyve yemem :çok üzgünüm: meyve yiyin fln yazmışsın ya,acaba ondanmı uzamıyor benim saçlar :uhm:

sebze, meyva, et, süt, yumurta bunlar cok önemli gidalar olmazsa olmazlar hayatimizda ama bende meyva yemem sebzeylede pek aram yoktur, ete bayilirim :kedi:
ama meyva yemiyorum diyede saclarim uzamiyor degil uzuyor..
demek istedigim meyva yenmiyor diye saclar uzamaz diye birsey yok.
saglikli beslenmek tek sac icin degil tüm vücudumuz icin önemli ama bence sacin dostu b-vitaminini aldiktan sonra sac birseyden mahrum kalmiyor.

öyle dimi oohh beee hihoyyyt ama doğru diyosun yemek lazım faydası çok.bari aycangülün söylediği tarihlerde meyve yiyelim 2 katı fayda etsin ne uyanığım dimi :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…