• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

saçların parlak ve dolgun görünmesi için ne yapıyosunuz daha önce yazmıştım benim saçım problemli değil ama sizden sonra çok heveslendim bende parlatayım barii

saçların parlak ve dolgun görünmesi için ne yapıyosunuz daha önce yazmıştım benim saçım problemli değil ama sizden sonra çok heveslendim bende parlatayım barii

yağlarla bakım yapınca parlıyor zaten ayşecim.ben birde şampuanıma elma sirkesi katıyorum.çok memnunum.krem uygulamadan bile taranır saçlar banyoda.dene istersen opuyorumnanaktan

kizlar nasil gidiyor bayagidir bakamadim buraya
24 unde sacima kesim yaptirdim sadece uclardaki yipranmis saclari topladilar
sagolsun aycangulun soyledigi saatte 3 e dogru da maya maskesi yaptim
acikcasi mayadan bu etkiyi beklemezdim saclarimi pamuk gibi yapti ya
hem de dolgunluk verdi ve paril paril..
sinamekiyle mayayi donusumlu denemeye karar verdim...

1 ay aradan sonra kuaforum bile gordugunde sacimdaki degisimi farketti
sacin toparlanmis, yeni saclarin cikiyor dedi haliyle mutlu oldum, anladim ki dogru tarihlerde yapilan bakimlar gercekten ise yariyor hihoyyyt

eylul ayı sac bakım tarıhlerı bellı oldu mu acaba goremedımfisfisfis

bunu ben de merakla bekliyorum cnm ama yaptığım hesaplara göre:utangac:

ayın ya 5-6 eylül'de

ya da 6-7 eylül'de aslan burcunda olması lazım:1rolleyes: inş doğru çıkar..zemuszemus

Son düzenleme:
kızlar ilk sayfaya bir iki ilave yapmıştım,görmeyenler için hatırlatayım.
eylül özel günleri içinde bir iki gün beklerseniz sevinirim.yarın akşam ya da en geç 1 eylülde eklemiş olurum :)

kizlar nasil gidiyor bayagidir bakamadim buraya
24 unde sacima kesim yaptirdim sadece uclardaki yipranmis saclari topladilar
sagolsun aycangulun soyledigi saatte 3 e dogru da maya maskesi yaptim
acikcasi mayadan bu etkiyi beklemezdim saclarimi pamuk gibi yapti ya
hem de dolgunluk verdi ve paril paril..
sinamekiyle mayayi donusumlu denemeye karar verdim...

1 ay aradan sonra kuaforum bile gordugunde sacimdaki degisimi farketti
sacin toparlanmis, yeni saclarin cikiyor dedi haliyle mutlu oldum, anladim ki dogru tarihlerde yapilan bakimlar gercekten ise yariyor hihoyyyt

çok sevindim canım :nazar::nazar::nazar:
artık ilk sayfaya günleri eklerken ne tür bir bakım yapılabileceği konusunda da yönlendirmeye çalışıyorum elimden geldiğince..tabi içinde bulunduğumuz günün besin kalitesine göre..bu şekilde uygulanırsa daha fazla verim alabiliriz..
uzama ne durumda peki..merak ediyorum..

ay büyüsün artık :çok üzgünüm: bakım yapmadan ve ümidim olmadan hayat çok anlamsız. :1no2: en azında ay büyüyen fazdayken saçlarım uzayacak diye ümidim oluyo yaaaa benneyaptımki şimdi çok ümitsizim ve saçlarım inadına çok şekilsiz -tatlicadiarzu- psikolojikmi yoksa ay küçülürken saçlarımız şekil almaz mı aycangül sana yeni bir soru :uhm:

şu anda korkunç bir gerçekle karşı karşıyayım :1shok: ben hep bemiks yerine bepanthene kullandım,çünkü eczacı bemiks elimizde yok ama bepanthene aynı etkiyi gösterir dedi kötükedihüso ama kontes in topiğinde okuduğum kadarıyla ille de bemiks kullanmak lazımmış :oklava: şimdi boşa mı gitti kürler onca zahmet zaman mafoldumben

Son düzenleme:
Back
X