bende tam kitty bulur yazacaktım :roflol: baktım sen yazmışsın :)
uzamasına da sevindim tatlım,maşallah
ben bulurum sen söyle yerimseniben
ay sinemaki mi :umursamaz: sizde işe yaradı mı o ya benim boşuna zamanımı harcadı
ay sinemaki mi :umursamaz: sizde işe yaradı mı o ya benim boşuna zamanımı harcadı
bende feciii şekilde işe yaradı hem de
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=11690529#post11690529
bakım yagları icin ve sinemakili formül icin bndan sonraki hngi günler uygunn???
eylul ayı sac bakım tarıhlerı bellı oldu mu acaba goremedımfisfisfis
ayy aycangülüm gelmiş:) bak sen uyusan şu saatlerde saçalrın daha çok uzar aycangülüm canım...napıyon şimdi
hakikaten doğru..uyumamaktan da uzamıyo :)))
sahuru bekliyorum canım ya..
canım benim affedersin ya görmemişim ben bu yazdıgın mesajı:kedi:nasıl utandım anlatamam,kusura bakma nolur:kedi:canım çok saol verdiğin bilgiler için,şimdi bira mayası içeren silica araştırıcamkaydirigubbakcemile3çok teşekkürler tekrar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar eylülü hazırlayana kadar bunları yazayım:
28-29 ağustos protein ve meyve (dolayısıyla vitamin) günleri olduğu için saçlarınıza maya maskesini uygulayabilirsiniz.köklere yatırım yapmış olursunuz özellikle.
30 ve 31 ağustosta herbi yerinize killi bakımlar uygulayabilirsiniz.mineral ve tuz günleridir çünkü.((aynı zamanda tüylerinizi almanız için verdiğim ara tarihlerdir bunlar .))
ups! aralardan bir sürü sayfa okumustum ama sadece son mesaja biraz dikkat etseymişim cevabımı bulucakmısım:)kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?