Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

ayın ya 5-6 eylül'de

ya da 6-7 eylül'de aslan burcunda olması lazım:1rolleyes: inş doğru çıkar..zemuszemus[/B][/QUOTE]

tezim doğru çıktı :sm_cool:

bu arada besin kılavuzun çok yararlı olmuş cnm tşklr..:1hug:

Son düzenleme:
gelmiş eylül ayı tarihleri..teşekkrlerrr,
bu ayda saçımı bi 2 cm uzatıyım dile benden ne dilersen aycangulzemuszemus

neden uzamadığını hemen söyliyeyim canım arkadaşım.
şimdi yurdahal topdemir yeniay dilekleriyle ilgili bir yazısında,dileklerin gerçekleşmesi için uygulanacak bazı davranış biçimleri öneriyordu.(benzer bir yazıyı kaydetmiştim yollarım sana özelden)
onlardan birinde şuaa benzer bir cümle kurmuştu.."dilekte bulunduktan sonra,gerçekleşmesini istiyorsanız nöbetçi asker gibi dileğinizin başında beklemeyin.dileyin ve ardından dileğinizi salıverin" .
hakikaten böyle yapıyoruz.aynanın karşısında,hergün dip kontrolü yapıyoruz.gözümüzü dikip,"uza hadi"diyoruz.oldumu olmadımı diye sürekli tepesindeyiz.bu sadece endişeye yol açıyor.bazen "keşke saçlarım boyalı olmasaydı"diyorum.gözümü dikecek birşey bulamazdım ve serbest bırakırdım saçlarımı da kendimide..
birde durum böyleyken herşeye umut bağlıyoruz ve buda en kötüsü.bu kadar yanlış bir psikoloji içindeyken bütün yöntemleri deniyor ve dolayısıyla bütün umutlarımızı söndürüyoruz.mesela dünkü mesajlarda vardı.umutsuz bir anına denk gelmiş gene,"uzamıyor" demişsin :teselli: sanırım doroydu cevap veren.."ben 7 kez yaptım,ara verdiğimde uzadı" demiş.bunu okuyunca "eyvah!"dedim.benim arkadaşım ara verir,bu psikolojiyle zaten uzamaz,iyice umudunu kaybeder!
biraz serbest bırakalım tatlım.hem kendimizi hem saçlarımızı.uzayanın nasıl uzuyor.kontesin topiğini okurken çok dikkatimi çekti ve hatta yadırgadım.çok kişi şu cümleyi kurmuş: "bir baktım uzaMIŞ" bazılarıda şöyle yazmış: "hergün bakıyorum,hala uzama yok " ya da " ... gün old,tık yok" "acaba yanlış birşey mi yapıyorum?"

dikkat et uzayanların kontrol etmediği apaçık ortada.diğerleride bizim gibi :))

biraz rahat bırakalım canım.ben son bir haftadır kendimi frenlemeye çalışıyorum.elim yine gidiyor diplere ama ondanda kurtarıcam kendimi.tırnak yiyenlere benzedim resmen.elim hep tepemde..
dolunaydan bu yana saçıma hiçbir şey sürmedim.yeni aya kadar da sürmeyeceğim.öylesine,yıkıyorum ve çıkıyorum.ki zaten şampuanımda da sarmısak falan var..gözüme çirkin görünüyorlar bu ara,şekilsiz,sert..hemen topluyorum gözüme takılıp durmasınlar diye..15 gün tatil ilan ettim yani..enerjimi tükettim resmen,şarj olayım biraz :)
aa birde 3 hafta önce boyamıştım.beyazlar sırıttı tabi.1 cm ye yaklaştı.bakınca görünüyo tabi.gördükçe ölçesim geliyor.hemen çok azıcık boya hazırladım.saçımı ayırdığım yere sürdüm :) beyazlar görünmeyince ölçmeyi de unutuyorum.yalnız dün bi ara aynada saçımı diğer taraftan ayırıp diplere bakmaya çalışırken buldum :))) akıl hastası gibi hissettim kendimi.. hiç kolay olmayacak bu takıntıyı yok etmek ama hakikaten kendime göre bulduğum yöntemlerle mücadele etmeye çalışıyorum.artık uzayıp uzamaması da değil,hakikaten bu takıntıtek başına sorun haline geldi.moralimi bozuyor,enerjimi düşüyor,kendimi sevmiyorum eskisi gibi.bu da herşeyi daha kötü hale getiriyor.değmez gerçekten..zaten rahatlayınca ve kendini sevince herşey yoluna girer.girmemesi için bir sebep bırakmadık çünkü..eksiğimiz kalmadı beslenme açısından falan..
sende denemeye çalış lütfen :1hug:

[

canımsın yaa,nasıl da bana moral vermek için oturmuş uzun uzadıya yazmışsın..ama şundan emin ol moralimin çok çok bozuk olduğu bir günde bana çok büyük moral verdin,enerji ve destek verdin.gözlerim doldu yemine derim çok duygulandım arkadaşım:a015: seninlne bu konuda aynı durumdayız..inan takıntılı hale geldim.sanki duygularıma tercüman oldun.sürekli aynada gözlerim,ya da tokayla olmasada şööyle kafamı geriye atıp elimle topluyorum,kuyruğum ne kadar oldu diye,ensemden saçlar hala çıkıyomu diye,işin kötüsü benim saçlarım topalnmıyoda.mecbur sürekli gözümün önündeler.bu aralar aksi gibi benimde hiç şekil almıyo hiç.çok çirkin tüy gibi,şekilsiz çok ama çok yumuşak,ama duştan çıkınca yine düğümler mevcut..bir kadını gösteren gerçekten saç..çok çirkin bir kız bile olsa saçları dolgun parlak ve yüzünün önüne düşüyosa,omuzlarından aşağı dökülüyosa kendine baktırır..benim kendime güvenim tamamen kayboldu.saçımdan başka hiçbir yerimle ilgilenmiyorum ve kendimi çok kötü hissediyorum.kocamla cinsel hayatım bile tatsızlaştı çünkü kısa saçlı bir kadınla birlikte olmak bir erkeğin hoşuna gitmezmiş gibi geliyo :kedi: hatta bir gün birlikte olmak istedi kafamda sinameki vardı poşetle bağlanmış şekilde,ikimizinde isteği kalmadı. :kedi::kedi: bunlar çok özel şeyler evet ama hepiniz kardeşimsiniz ve durumumun vahimiyetini anlatmak istedim.o kadar mutsuzumki..bir saçın bir insanı bu kadar etkileyeceğini saçlarım uzun ve çokkk güzelken bri bana anlatsaydı gülmekten kırılırdım herhalde...........aycanım tekrar teşekkür ederim yine moralimi kendine getirdin.bakmicam anasını satayım aynaya!!düşünmicemde nolucak diye!isterse hiç uzamasın amaaaaaan bıraktım gitti!! :umursamaz:

vay be süpermiş=) iyi denk geldm bnde yılan yağıyla saç uzatma yolunu deniodm trhler tm dnk glmş
:lepi:

cok saoll aycangul ellerıne saglıkkopuyorumnanaktan
güle güle kullan tatlım..işine yarar inşallah..

ayın ya 5-6 eylül'de

ya da 6-7 eylül'de aslan burcunda olması lazım:1rolleyes: inş doğru çıkar..zemuszemus[/B]

tezim doğru çıktı :sm_cool:

bu arada besin kılavuzun çok yararlı olmuş cnm tşklr..:1hug:[/QUOTE]

evet..söylemedim önceden süpriz olsun sana diye :)
beğendiyseniz ne mutlu bana :)
arada aklıma geldikçe ilk mesaja eklemeler yapıyorum,arada kontrol edin emi :)

gelmiş eylül ayı tarihleri..teşekkrlerrr,
bu ayda saçımı bi 2 cm uzatıyım dile benden ne dilersen aycangulzemuszemus

rica ederim canım..sen de bizim gibi nöbetçi askersen yıkarda yazdıklarımı dikkate al derim.uzatırsan da dilerim birşey ona göre :))

ben az önce bacaklarımı aldım uygun bir gün müydü ki ? eyvahedigeldismile

geçiş saatlerini tam bilmediğim için kesin birşey söyleyemem ama genel olarak uygun bir gündü..

Peki kizlar saclarinizi kat kat kesmek istediginizde nasil yapiyorsunuz ??
Benim saclarim kat kat ve düz kesim sevmiyorum, düz olmadigi icinde evde el sürmeye cesaret edemem eyvahedigeldismile

Benim saclarim kat kat ve düz kesim sevmiyorum, düz olmadigi icinde evde el sürmeye cesaret edemem eyvahedigeldismile

o zaman kuaföre gidiyoruz ve şöyle diyoruz:
"bana bak,eğer bir cm den fazla kesersen saçlarımı para mara alamazsın benden"

şekerim kat kesimin nesini seviyosun?zamanla iice keçeleşiyo o katlar.dümdüz daha hoş bence.şimdiki aklım olsa kat olayına girmezdim.gerçi şimdiki aklım olsa saçımla ilgili yaptığım hiçbirşeyi bir kere bile yaptırmazdım ama çok geç çoooooooooookk :a015:

ben de hala kata devam ediyorum mecburen canım..başka türlü temizlenmez ki

o zaman kuaföre gidiyoruz ve şöyle diyoruz:
"bana bak,eğer bir cm den fazla kesersen saçlarımı para mara alamazsın benden"

:roflol: öyle yapiyorum canim bende zaten. bide tehdit ediyorum, "bak dedigimden fazla kesersen parani alamazsin bidaha burayada gelmem tadigim tüm es dost arkadas kim varsa onlarada söylerim gelmezler" dedimi valla dedigimden bile daha güzel kesiyo kaydirigubbakcemile3

canim, benim saclarim cok slk su bile islemiyor arasina düz kestirince o kadar kabariyor ve cirkin görünüyor ki anlatamam.. kuaför hep der cok gür saclarin az inceltelim diye, ama bende inceltilmis sevmiyorum cok sönük duruyor bu seferde hic hosuma gitmiyor. careyi kat kat kestirmekle buluyorum bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…