kızlar bu ayın cilt bakımı günlerini yazar mısınız?
:)) tamam denicem mutlakaa
bu arada canm 24 u mu ayin 25 i mi
saatler nelerr
bilgi verirsen cok sevinirimm kaydirigubbakcemile5
kızla çok alemsiniz yaa cadı öyle misüper :roflol: bende yabancı bir site buldum buraya site ismi yazmak yasak mı bilmiyorum o yüzden yazmıyorum değilse söyleyin yazarım,orda bitkisel herşey var ve uygun sayılır fiyatları tr ye kargosu da 13 $ yani birkaç arkadaş toplanıp alışveriş yapınca kargo bölüşülebilir..neyse ben orda jojoba yağı sertifikalı organik,badem yağı ve e vitamini yağı aldım dün fısfıslı bir şişenin içine doldurdum azcık,içine de bemix kırdım.çalkaladım sonra bi güzel sıktım saçlarımın her yerine gece de öyle yattım sabah yıkadım.bunu da ben uydurdum kafamdan işe yarar mı bilemiyorum bilmiyorumkismile aycangül kız sen bilirsin :1hug: saçlarım püfür püfür oldu baya yumuşadı ama uzamaya etkisi nolur bilmiyorum.şimdi sabah arkadaşımda ısırgan getirmiş bana annesi toplayıp kurutmuş.onu da pazar falan yapıcam çünkü bu ot yağ karışımları çok hoşuma gitti fena abarttım saçlar yorulacak lmaz: gliserini ise blackmagic ve baş cadı aycangül! bitkiselmi kullanıyosunuz,ben araştırdığımda mutlaka bitkisel olmalı yazıyodu.eczacıya bitkisel gliserin deyince bana bön bön baktı bitkiselimi olurmuş bunun diye,bahsettiğim sitede bitkisel gliserin diye cam şişenin içinde 3$ a satılıyor..eğer fark yoksa burdan alayım varsa siteden söyliyeyim...birde şu avonun yeşil şişedeki serumuda bana iyi gelmişti bir ara,ama şimdi kullanmak istemiyorum çünkü bitkisel diye tutturdum,avon çok kimyasal geliyor bana,ama eğer benim için farketmez diyen varsa evde hiç açılmamış 1 şişe duruyor,kargoyla yollayabilirim tabiki bedelsiz :1hug:
kızlar şöyle bir bilgi vereyim yararlı olacağına inanıyorum,sengözlerimebaksanab 6 ay önce eczanede saç analizi yaptırmıştım saç diplerim tıkalı ve dipten gelenler ince görünüyoduklava: şimdi bu öğlen aynı yere gittim ve dipler çılmış tıkalı değil ama yağlı,ayrıca dipten gelenler kalınlaşmaya başlamış.bu da biotinin etkisi sanırım! tıkalı dipleri ise gnc nin biotinli şampuanını kullandım uzun süre o açmış olabilir,lacinia kullandım peeling etkisi vardı belki o açmıştır.ayrıca dediki zaten dipleriniz yağlı sakın yağ bakımı yapmayın lmaz: gene tıkarsınız dedi.ben bundan sonra eğer yağ sürersem sadece uçlara sürücem.yanımda ki arkadaşım da baktırdı onun dipleri tıkanmış görünüyodu.market şampuanlarından kullanıyor.bence elimizden geldiğince bitkisel içerikli şampuanlar kullanalım.market şampuanları daha ucuz olabilir ama gnc yi ben 325 ml şampuanını indirimden 12 liraya almıştım kıyaslayınca aynı oluyor.ya da eczaneden alacağınız herhangi bitkisel şampuan çok pahalı olmayanını seçebilirsiniz naçizane tavsiyemmmmm a.s.
walla ben saç uçlarına gliss onarıcı durulanmayan saç bakım sprey sıkıyorum süper oldular,hem de kısa sürede toparlıyor,tavsiye ederim şiddetle,öptüm bu arada hepinizi:enbuyukkk:
ben de kullanmıştım saçlarım uzunken iyi gelmişti ama böyle yağlı yağlı kalmıştı pis gibi duruyodu -tatlicadiarzu-
11-12 ağustos ama en etkilisi 20-21-22 si cnm aycangüle on kere sorduğum için bliyorum artık :lepi:
öfff başım döndü -tatlicadiarzu- neler getirtiyorsun neler kullanıyorsun..sen beni de geçtin ayol..yetişemiyotum..
jojoba yağı sertifikalı badem yağı ne yahu..
adından bile şüphe duydum :roflol:
şu analizi yapan biryer bulsamda bende yaptırsam..bu kadar yağlamaya tüm damarlarım tıkanmıştır benim.saçımın ucundan damlar yakında.. :)
ben sana daha önce söylemiştim şampuanıma elma sirkesi kattığımı..ben bunun saç diplerini açtığını düşünüyorum.çünkü sirke kepeğide yok ederek saç derisinin nefes almasını sağlıyor.ayrıca sudaki kireci yokettiği için saç derisine ayrıca faydalı.ve hatta bu nedenle saç kremi kullanmadan köpüklüyken bile saç kolayca taranıyor.
kızlar ben şimdiye kadar bu banyoda keçeleşip taranmayan saçın tek suçlusu röfle ve boya sanıyordum.ama gördüm ki kireçli suymuş.
su kireçsiz haldeyse boyanın yada röflenin tarama konusunda hiçbir olumsuz etkisi olmuyor.
ahanda size yeni bir bilgi (tabi bilmeyenler için) a.s.
ay unutmuşum ekliyeyim hemen.gliserinin üzerinde bitkisel mi hayvansal mı olduğu yazmıyor.belki aktarlardakinde yazabilir.ama haklısın bitkisel olanını kullanmak gerekiyor.
sana bön bön bakan eczacı hakikaten bönün tekiymiş.bıraksın bu işi.öyle evden işe işten eve boş boş olmaz bu işler.donanım lazım..
öfff başım döndü -tatlicadiarzu- neler getirtiyorsun neler kullanıyorsun..sen beni de geçtin ayol..yetişemiyotum..
jojoba yağı sertifikalı badem yağı ne yahu..
adından bile şüphe duydum :roflol:
şu analizi yapan biryer bulsamda bende yaptırsam..bu kadar yağlamaya tüm damarlarım tıkanmıştır benim.saçımın ucundan damlar yakında.. :)
ben sana daha önce söylemiştim şampuanıma elma sirkesi kattığımı..ben bunun saç diplerini açtığını düşünüyorum.çünkü sirke kepeğide yok ederek saç derisinin nefes almasını sağlıyor.ayrıca sudaki kireci yokettiği için saç derisine ayrıca faydalı.ve hatta bu nedenle saç kremi kullanmadan köpüklüyken bile saç kolayca taranıyor.
kızlar ben şimdiye kadar bu banyoda keçeleşip taranmayan saçın tek suçlusu röfle ve boya sanıyordum.ama gördüm ki kireçli suymuş.
su kireçsiz haldeyse boyanın yada röflenin tarama konusunda hiçbir olumsuz etkisi olmuyor.
ahanda size yeni bir bilgi (tabi bilmeyenler için) a.s.
ay unutmuşum ekliyeyim hemen.gliserinin üzerinde bitkisel mi hayvansal mı olduğu yazmıyor.belki aktarlardakinde yazabilir.ama haklısın bitkisel olanını kullanmak gerekiyor.
sana bön bön bakan eczacı hakikaten bönün tekiymiş.bıraksın bu işi.öyle evden işe işten eve boş boş olmaz bu işler.donanım lazım..
aycangül şu kireçli su konusunda çok haklısın...sular kireçli olduğu zaman o kadar sert oluyo ki saçlarım...en kral kremi getirsen yumuşamıyo...:tomato: peki şampuanın içine koyduğumuz elma sirkesinin miktarı ne? CADIARZU
ya neden dalga geçiyorsun ki benimleeeee mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben senağlamasenağlama ya napiyim ben burdaki aktarlardan aldığım yağları hiç beğenmiyorum hiç saf gibi kokmuyor,keşke görüşebilme şansımız olsa da gelen badem yağını koklatabilsem,heleki e vitamini yağını alsanaalsanasmile misssssss gibi
kireç olayında çoooooooook haklısın,başka memlekete gittiğimde saçlarım çok daha kolay taranıyo!istanbulun suyunda problem var!!elma sirkesini ne kadar koycaz?ve belli marka var mı bildiğimiz elma sirkesimi kokmuyo mu kız CADIARZU ıyyk ben hiç sevmem sirkeyi ohaoldumsmile
şekerim aynen ama 3 tane eczaneye sordum 3 ü de bilmiyodu valla billa.
bu arada hayıt geldi başlıyorum bugün :1hug:
kızlar voila saç boyasının içinde uygulama kutuları var ya.ben onun yarısına şampuan koyuyorum..içine de sirke şişesinin kapağıyla bir kapak koyulur heralde.ben öylesine akıtmıştım içine biraz,ne desen yalan olur şimdi.
ama sade şampuan gibi bol bir köpük olmuyor,haberiniz olsun.buna rağmen saçlar kuruyunca tertemiz..
:1shok:.......:Saruboceq:
saçı kurutuyomu peki? zaten kıvırcık ve kuru saçlarım iyice kurursa keçi tüyüne döner artıksempatiksalakcinni
24 temmuzda saat 20:04 te dolunay gerçekleşecek. öğleden sonra 15:00 gibi uygulanabilir.
hayıt ne ola kibilmiyorumkismile
Hayıt çay cnm hormonları düzenliyo adetleri düzenlemek ağrıları azaltmak göğüsleri büyütmek için kullanılıyo
adet sancısına iyi gelio öle mi:1shok:amanın nerde bulurum nasıl yaparım arkadaşlar benim adet sancım meshurdur dünya durur regl günlerimde allah aşkına bana en acilinden bi açıklasanız nasıl yapılır nasıl kullanılır wwalla ölene kadar duua ederim size:sinifsinif:
adet sancısına iyi gelio öle mi:1shok:amanın nerde bulurum nasıl yaparım arkadaşlar benim adet sancım meshurdur dünya durur regl günlerimde allah aşkına bana en acilinden bi açıklasanız nasıl yapılır nasıl kullanılır wwalla ölene kadar duua ederim size:sinifsinif:
kızlar bugün kafama 2 tane bıldırcın yumurtası kırdım..tsvuk yumurtasıyla 10-12 yumurtaya tekabül ediyor.leş gibi kokuyorum.bir daha tövbe..
canım aktarlrda var,tohum şeklinde.nasıl demlendiğini şu an bilemiyorum,bakmak lazım netten.birsürü demleme şekli var biliyorsun..
ayrıca bitkiseltedavi sitesinde tablet olarakta satışı var.
çok faydalı bir bitki kadınlar için..herşeyi normale çeviriyor.ama uzun sürede etki ediyor..3-6 ay kullanmak lazımmış.ve yan etkisi olmayan bir bitki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?