Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

öfff başım döndü -tatlicadiarzu- neler getirtiyorsun neler kullanıyorsun..sen beni de geçtin ayol..yetişemiyotum..
jojoba yağı sertifikalı badem yağı ne yahu..
adından bile şüphe duydum :roflol:
şu analizi yapan biryer bulsamda bende yaptırsam..bu kadar yağlamaya tüm damarlarım tıkanmıştır benim.saçımın ucundan damlar yakında.. :)

ben sana daha önce söylemiştim şampuanıma elma sirkesi kattığımı..ben bunun saç diplerini açtığını düşünüyorum.çünkü sirke kepeğide yok ederek saç derisinin nefes almasını sağlıyor.ayrıca sudaki kireci yokettiği için saç derisine ayrıca faydalı.ve hatta bu nedenle saç kremi kullanmadan köpüklüyken bile saç kolayca taranıyor.

kızlar ben şimdiye kadar bu banyoda keçeleşip taranmayan saçın tek suçlusu röfle ve boya sanıyordum.ama gördüm ki kireçli suymuş.
su kireçsiz haldeyse boyanın yada röflenin tarama konusunda hiçbir olumsuz etkisi olmuyor.
ahanda size yeni bir bilgi (tabi bilmeyenler için) a.s.

ay unutmuşum ekliyeyim hemen.gliserinin üzerinde bitkisel mi hayvansal mı olduğu yazmıyor.belki aktarlardakinde yazabilir.ama haklısın bitkisel olanını kullanmak gerekiyor.
sana bön bön bakan eczacı hakikaten bönün tekiymiş.bıraksın bu işi.öyle evden işe işten eve boş boş olmaz bu işler.donanım lazım..

Son düzenleme:
walla ben saç uçlarına gliss onarıcı durulanmayan saç bakım sprey sıkıyorum süper oldular,hem de kısa sürede toparlıyor,tavsiye ederim şiddetle,öptüm bu arada hepinizi:enbuyukkk:

ben de kullanmıştım saçlarım uzunken iyi gelmişti ama böyle yağlı yağlı kalmıştı pis gibi duruyodu -tatlicadiarzu-

gliss bana hiç iyi gelmedi.elseve benim favorim.inanın bu kadar problemli saçta tek bir kırığım da yok..yapışkanlık yada ağırlık hissi hiç yok.hatta bu nedenle farkında olmadan fazla sıkıyorum bazen..

aycangül şu kireçli su konusunda çok haklısın...sular kireçli olduğu zaman o kadar sert oluyo ki saçlarım...en kral kremi getirsen yumuşamıyo...:tomato: peki şampuanın içine koyduğumuz elma sirkesinin miktarı ne? CADIARZU

ya neden dalga geçiyorsun ki benimleeeee mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben senağlamasenağlama ya napiyim ben burdaki aktarlardan aldığım yağları hiç beğenmiyorum hiç saf gibi kokmuyor,keşke görüşebilme şansımız olsa da gelen badem yağını koklatabilsem,heleki e vitamini yağını alsanaalsanasmile misssssss gibi

kireç olayında çoooooooook haklısın,başka memlekete gittiğimde saçlarım çok daha kolay taranıyo!istanbulun suyunda problem var!!elma sirkesini ne kadar koycaz?ve belli marka var mı bildiğimiz elma sirkesimi kokmuyo mu kız CADIARZU ıyyk ben hiç sevmem sirkeyi ohaoldumsmile

şekerim aynen ama 3 tane eczaneye sordum 3 ü de bilmiyodu valla billa.

bu arada hayıt geldi başlıyorum bugün :1hug:

bak işte hayıtı da gelmiş :roflol:

kızlar voila saç boyasının içinde uygulama kutuları var ya.ben onun yarısına şampuan koyuyorum..içine de sirke şişesinin kapağıyla bir kapak koyulur heralde.ben öylesine akıtmıştım içine biraz,ne desen yalan olur şimdi.
ama sade şampuan gibi bol bir köpük olmuyor,haberiniz olsun.buna rağmen saçlar kuruyunca tertemiz..

saçı kurutuyomu peki? zaten kıvırcık ve kuru saçlarım iyice kurursa keçi tüyüne döner artıksempatiksalakcinni

saçı kurutuyomu peki? zaten kıvırcık ve kuru saçlarım iyice kurursa keçi tüyüne döner artıksempatiksalakcinni

bende yapmadı ama biliyorsun bu işleri..elma sirkesinin saç üzerindeki etkilerinede bir bak istersen netten..

birde ben mineralli suyla giliserin karışımı sıkıyorum sonradan..

Son düzenleme:
Hayıt çay cnm hormonları düzenliyo adetleri düzenlemek ağrıları azaltmak göğüsleri büyütmek için kullanılıyo

adet sancısına iyi gelio öle mi:1shok:amanın nerde bulurum nasıl yaparım arkadaşlar benim adet sancım meshurdur dünya durur regl günlerimde allah aşkına bana en acilinden bi açıklasanız nasıl yapılır nasıl kullanılır wwalla ölene kadar duua ederim size:sinifsinif:

canım aktarlrda var,tohum şeklinde.nasıl demlendiğini şu an bilemiyorum,bakmak lazım netten.birsürü demleme şekli var biliyorsun..
ayrıca bitkiseltedavi sitesinde tablet olarakta satışı var.
çok faydalı bir bitki kadınlar için..herşeyi normale çeviriyor.ama uzun sürede etki ediyor..3-6 ay kullanmak lazımmış.ve yan etkisi olmayan bir bitki.

kızlar bugün kafama 2 tane bıldırcın yumurtası kırdım..tsvuk yumurtasıyla 10-12 yumurtaya tekabül ediyor.leş gibi kokuyorum.bir daha tövbe..

ben yaklaşık bi aydır içiyorum cnm üç aydır hastalanmıyodum içmemn onaltıncı gününde hastalandım ve çok karnm ve belm ağrırdı ama bu sefer böle hafif bi acı duydum iki gn snra hastalanmam yakın zmnda hastalanmam lazım bakalım hastalanckmıyım dzene grdimi ben aktardan bi tllik paketlerden bi kaç tane alıyorum yohum şklnde olanlarından bi çay kaşığı tohumu havanda dövüyorum bi yandn su kaynıyo snra üstüne suyu ekleyp on beş dk bekleyip süzüp içiyorum gnde iki kez düzenli kullanmayı düşünüyorum 3 ay kullanıp bi ay bırakılıyomuş snra gene üç ay memnun olan çok çaydan bizzat ben hastalandığmda okuldan izinn alıp eve gelrdm hep dayanamazdım ama bu sefer hiçte öyle bi ağrı olmadı

allah razı olsun ya netten bakıyorum bende şimdi,iyice bi araştırayım şu mucizevi bitkiyikaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…