ben yaklaşık bi aydır içiyorum cnm üç aydır hastalanmıyodum içmemn onaltıncı gününde hastalandım ve çok karnm ve belm ağrırdı ama bu sefer böle hafif bi acı duydum iki gn snra hastalanmam yakın zmnda hastalanmam lazım bakalım hastalanckmıyım dzene grdimi ben aktardan bi tllik paketlerden bi kaç tane alıyorum yohum şklnde olanlarından bi çay kaşığı tohumu havanda dövüyorum bi yandn su kaynıyo snra üstüne suyu ekleyp on beş dk bekleyip süzüp içiyorum gnde iki kez düzenli kullanmayı düşünüyorum 3 ay kullanıp bi ay bırakılıyomuş snra gene üç ay memnun olan çok çaydan bizzat ben hastalandığmda okuldan izinn alıp eve gelrdm hep dayanamazdım ama bu sefer hiçte öyle bi ağrı olmadı
kızlar bugün kafama 2 tane bıldırcın yumurtası kırdım..tsvuk yumurtasıyla 10-12 yumurtaya tekabül ediyor.leş gibi kokuyorum.bir daha tövbe..
Amin ne demek hepimiz yardımcı oluyoruz burda birbirimze gocnmadan açıkçası bn anlatmaktan zevk alıyorum :) bnmde çk düzensiz ve ağrılı dktor bu yaşta nrmal dedi ama bn huzursuzum çok arkadaşlar övmüşlerdi bi göğsü büyütmek sevdasına başladım bnde severm ztn böle şeylerle uğraşmayı tadı acı geliyo arkadaşlara ama bn pekte iğrenmedm ben frumdan baya takip ettim sorcan soruların olursa fln özeldende sorablirsin sositosositosaol canım çok güüzel anlatmıssın allah razı olsun,mutlaka deneyeceğim,benimde çok kötü oluyo,tüm tahlillerim normal çıktı,ben her ay düzenli regl oluyorum ama sancım aşırı oluyo,bikaç sefer ağrıdan tansiyonum sıfırlandı bayıldım,çok kötü geçiyo ya,bu inş derman olur,allah razı olsun senden,allah yüzünü güldürsün daimaolumunekankayizsmile
turplu suyun içine bıldırcın yumurtasımı kırsam daha çok işe yaramı ki ?
[/COLOR][/B]
Amin ne demek hepimiz yardımcı oluyoruz burda birbirimze gocnmadan açıkçası bn anlatmaktan zevk alıyorum :) bnmde çk düzensiz ve ağrılı dktor bu yaşta nrmal dedi ama bn huzursuzum çok arkadaşlar övmüşlerdi bi göğsü büyütmek sevdasına başladım bnde severm ztn böle şeylerle uğraşmayı tadı acı geliyo arkadaşlara ama bn pekte iğrenmedm ben frumdan baya takip ettim sorcan soruların olursa fln özeldende sorablirsin sositososito
bıldırcın yumurtası tavuk yumurtasından 5 kat fazla fosfor, 8 kat fazla demir, 6 kat fazla B1, 15 kat fazla B2 vitamini, 9 kat fazla protein ihtiva ediyor.
amaa iğrenç
kokuyor yumurtanın her çeşidi saçta
Yumurtadan nefret ediyorum açıkçası ama saçlar için katlancazzz bugn komşu ddki saçların acaip parlamış ama çok kırık gözükyo 4 cm aldır üzüldm o kdr kötü değiller aslnda
walla saol ya,ne kadar iyisin,peki senin göğüslerini büyüttü mü değdi mi yani kullanmana?merak ettim eğer büyütüyosa benim arkadaşlar böyle mucize arıyolar hemen tavsiye edeyim sebeplensin onlarda sende direkt cennetlik olursun wallaŞeniz
Yumurtadan nefret ediyorum açıkçası ama saçlar için katlancazzz bugn komşu ddki saçların acaip parlamış ama çok kırık gözükyo 4 cm aldır üzüldm o kdr kötü değiller aslnda
canım kestireceksen bu ayın 10-13-14-15-18-19 ve 23 ünden birinde kestir.
bıldırcın yumurtası tavuk yumurtasından 5 kat fazla fosfor, 8 kat fazla demir, 6 kat fazla B1, 15 kat fazla B2 vitamini, 9 kat fazla protein ihtiva ediyor.
amaa iğrenç
kokuyor yumurtanın her çeşidi saçta
Hiç düşünmyorum uzatmak için cnm çktı biraz uzasın şekil verdirmek için kestirmeyi düşünüyorum yağlarla belki hafifler gliserin almayıda düşünüyorum ztn uzasında öyle
ayrıca bende normalde yumurta yemem.ama dün geceden beri 3 tane bıldırcın yumurtası yedim.2 de kafama kırdım :))
komşumuz bu akşamda göndermiş sağolsun..sana hergün yediricem diyor :) kendisi balkonunda beslyor.dün gecede getirdi..
benimde acayip kestiresim var.bu halini sevemiyorum,bakımsız duruyorlar.o yüzxden uzatmak için çabalıyorum.onlar uzadıkça kestirip düzene sokmak istiyorum.tülermiş kısmı başka türlü gitmeyecek çünkü..
ben çok iğreniyorum yiyememki :çok üzgünüm: maya içiyorum onunda faydası varmş aslnda yumurta daha iyi ama ben hep civcivi fln düşünüyorum bide civcivn oluşm evresni görnce iyece soğudm
kızlarrrrr kestirmek yok demedik mi????bırakın uzasın biraz sonra bunalıma gireceksiniz uzamıyo die:sinifsinif:kırıkta olsa uzuyo elleşmeyin azcık bırakın saçları,mis gibi bakım yapıyosunuz,uzasın azcık sonra yavaş yavaş kestirin uçlarından,yapmayın ama böle aaaaa,kuaförün yolunu unutuyoruz şimdi hep birlikte.......vereliniortak
Yok ben kuaföre tövbeliyim ztn bi perçem kestirdim bi hafta bunalıma girdim o derece dönerm var yanda olmuyo ıyy berbat bişeydi gerçi herşeyde hayır vardır uzayınca tam bnm istediğim hali aldı ama resmen okula gitmek istemiyodum o derece blki sorun kuaförde değildir ama bn yinede gitmicem bidaaa dedim suçlu km olursa olsun saç düşmanı onlar ztn saça faydaları yok anca kessinler fön çeksinlerr kırsınlarfr hep zarar :sm_cool: not:Kuaförler bni topa tutmayınnnnn
kızlarrrrr kestirmek yok demedik mi????bırakın uzasın biraz sonra bunalıma gireceksiniz uzamıyo die:sinifsinif:kırıkta olsa uzuyo elleşmeyin azcık bırakın saçları,mis gibi bakım yapıyosunuz,uzasın azcık sonra yavaş yavaş kestirin uçlarından,yapmayın ama böle aaaaa,kuaförün yolunu unutuyoruz şimdi hep birlikte.......vereliniortak
ayyy:)) söz veremem canım ya..böyle toplamadan dışarı çıkamıyorum.tülerik tülerik..kısa olması bakımsız olmasından iyidir..bakımsız saç inan daha itici duruyor..sonra uzatırım istediğim kadar.
nasılsa günlük bıldırcın yumurtası da var :))
dün gece teyzeye dedim ki kestir saçlarını rahat et biraz.rahatsızlığından dolayı çok terliyor.kestirsem ne olacak dedi.bir haftaya yine aynı şekilde uzuyor dedi.:1shok:
şu yumurtaları yiyeceğiz artık,var bir hikmeti..dikkat edersen demir ve b vitaminleri bakımından çok zengin.ayrıca proteinide çok yüksek.ve bunlar saç için çok ama çok önemli.üstelik içten almış oluyoruz.
yoksa yemek tenceresi gibi taşıcaz kafamızı omuzlarımızın üstünde.
bugün benin saçımda yumurta,sarmısak ve soya yağı vardı.resmen yemek tarifi gibi :))
ayy deme bunları ya..bende bu yüzden yiyemiyorum yıllardır..bugün kahvaltım kırk saat sürdü iki yumurta yiyeceğim diye.allahtan küçücükler..normal yumurtadan iki tane hayatta yiyemem.
ama bu ara çok ihtiyacım var.hem saçlar için hemde iyileşmem için.zaten teyzede iyileşemedim bir türlü diye getiriyor.azmetti resmen.yediricem sana diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?