ben yaklaşık bi aydır içiyorum cnm üç aydır hastalanmıyodum içmemn onaltıncı gününde hastalandım ve çok karnm ve belm ağrırdı ama bu sefer böle hafif bi acı duydum iki gn snra hastalanmam yakın zmnda hastalanmam lazım bakalım hastalanckmıyım dzene grdimi ben aktardan bi tllik paketlerden bi kaç tane alıyorum yohum şklnde olanlarından bi çay kaşığı tohumu havanda dövüyorum bi yandn su kaynıyo snra üstüne suyu ekleyp on beş dk bekleyip süzüp içiyorum gnde iki kez düzenli kullanmayı düşünüyorum 3 ay kullanıp bi ay bırakılıyomuş snra gene üç ay memnun olan çok çaydan bizzat ben hastalandığmda okuldan izinn alıp eve gelrdm hep dayanamazdım ama bu sefer hiçte öyle bi ağrı olmadı
saol canım çok güüzel anlatmıssın allah razı olsun,mutlaka deneyeceğim,benimde çok kötü oluyo,tüm tahlillerim normal çıktı,ben her ay düzenli regl oluyorum ama sancım aşırı oluyo,bikaç sefer ağrıdan tansiyonum sıfırlandı bayıldım,çok kötü geçiyo ya,bu inş derman olur,allah razı olsun senden,allah yüzünü güldürsün daimaolumunekankayizsmile