Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

dur şimdi doğru anlamışmıyım emin olalım önce..
sen ilkini 25 temmuzda yaptın.. ama saat 00:30 da yaptığın için artık tarih 26 temmuz olmuştu değil mi ?

saat oniki gibi basladim ama masaj yaparak yedirdim sac derisine
fisfisli siseyle uyguladim uyguladigim bolgeye de masajla yedirdim iyice
bu islem yarim saat kadar surdu yanii saat oniki bucukta uygulamayi tamamlamis oturuyordum canim
yani dolayisiyla 26 sina gecis yapmis oldum

okuduğum bir kitapta bilim insanlarının bir konuya çok yoğunlaştıkları dönemde,rüya yada farklı yollarla sorularının cevaplarını aldıkları yazıyordu..
kendimi onlar gibi hissettim inan.
bugün ayın bu fazını düşünerek eve doğru geliyordum.sürekli "coşkulu" sözcüğü aklımdaydı.daha da çok var diye düşündüm denemk için..
sessiz sokakta bir velimin selamıyla kendime geldiem..öyle dalmışım ki..
sonra unuttum tabi konuyu..
senin mesajın bana cevap gibi oldu resmen..
şimdi küçülen fazdayız..benzer fazlar var ama etkili olur mu bilemiyorum.senin ki kadar etkili olmayacağı kesin de.sen yaptığında büyüyen ay fazındaydık.hatta son saatlerinde..
neyse genede benzer tarihlerde yapıp denemek lazım.

örneğin 5 ve 6 ağustos benzer özellikler gösteriyor..tek olumsuz yanı küçülen ay fazında olmamız..
yinede denemeye değer :)

canım çok teşekkür ederim..büyük katkın oldu..yarın erkenden hastaneye gidicem :) iyi geceler diliyorum sana ve kocaman öpüyorum yanaklarından..
paylaşmaya devam vereliniortak

ben yilmadan deneyecegim tabii ki yazdigin tarihler dogrultusunda
tarihleri de atlamamaya calisacagim
gunbegun buradan paylasmayi dusunuyorum
tek basima olmadigimi hissedince motive oluyoruz ne guzel..
birisi dese 2 kurle sac uzattim bana inandirici gelmezdi dogrusu..
heyecanli ve saskinimm ::))

ayy neye uğradığımı şaşırdım!!blackmagicwoman in 3 parmak mı uzamış??nasılll:1shok: tarih ve saatlerden bahsediyosunuz ama konu çok çabuk geçilmiş aranızda,bana açıklama yapın ikinizde kötükedihüso bu ay yine 25 i ve gece 00:30 da mı yapıcaz?? yoksa o yazdığın diğer tarihler ama yine gece mi yapmalıyız??yaa ben de istiyorum 3 parmak uzasın lütfennnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:

tepkini merak ediyordum zaten akşamdan beri :)))
3 parmak derken çift tarafın toplamıdır o heralde..ben öyle anladım yani..bak onu sormamışım :))

sana bahsetmiştim ya yeni tarihler var dikkatimi çeken diye..
dur bende toparlayamadım birden..ne yazacağımı şaşırdım..daha var zaten..10 ağustostan itibaren büyüyen ay fazına geçiyoruz.o zaman bakarız.ama sen istiyorsan küçülen ay fazındada uygulayabilirsin.zararı olmaz nasılsa..5 ve 6 ağustosta yapabilirsin mesela tatlım a.s.

olur olur,2 gün önce sinamekiyi yapmıştım bu gece de bal zeytinyağı yapayım bari bayanssulusmile tepki vermez miyim,3 parmak uzadı inanamadım cümlesini okuduğum anda gözlerim yuvalarından fırladı delikafadulden bir arkadaşımın annesi de ısırganla uzatmış,o da bilenen birşey zaten de,hani sinamekiyi haftada 1 yapabiliyoruz ya anca,haftada 2 gün bakım günü olduğunda alternatif olabilir diye düşünüyorum ama yanılıyo muyum,bilmiyorumkismile abartmayalım dimi CADIARZU

kitty bu bal ve zeytin yağ olayını ben kaçırmışım nedir beni bi aydınlatırmısın bu arada sinemaki bence gayet güzel işe yarıyo benim saçlar uzadı 8 uygulama yaptım bıraktım ama uçları yapranmıştı zaten şimdi dahada fazla yıprandı tekrardan uçlarından aldırıp küre devam edicem
fotomuda koymayı düşünüyorum ama bi pc ye atcak zımbırtıyı bulamadım:)

ısırganla nasıl uzatılıyor ki..bi arkadaş paylaşmıştı onarıcı özelliğini..hatta resimlerini koymuş..yaptım,bende bişey olmadı..
hele bu bir haftadır var ya düzleştirici kullanmışım gibi tuhaflaştılar..hemşire arkadaşımla konuşuyorduk, antibiyotikler yapmıştır diyor.günde 2000 mg da az değil hani.nefret ediyorum ilaçlardan..

yakınsan bize aldığın yerden sinameki alıp yolla lütfen :)

her sinameki aynı etkiyi yapmaz zaten.her bitkide aynı etkiyi yapmaz.
doğru zamanda toplanan bitkilerden süper sonuçlar elde edilirken,sıradan günlerde toplanan aynı bitki hiç işe yaramayabilir.

mesela kök bitkilerin en şifalı oldukları zaman dolunay geceleridir. turplu su yapan arkadaşlar dolunayın ertesi günü kurulan bir pazardan bolca turp alabilirler örneğin..

Son düzenleme:

tatlım ben de burda öğrenmiştim ayrıca youtube ta hair mask yazınca direk zeytinyağı ve bal maskesi yazıyo..uzatma etkisi varmı bilmiyorum ama uçları yumuşatıyo hem bal besler derler ben 4-5 kez yaptım memnun kaldım hem parlatıyo da..tarifi kafama göre uydurdum ben 2-3 kaşık zeytinyağı yine 2-3 kaşık da bal koydumbunu mikrodalgada ısıttım azıcık 1-2 saat beklettim kafamda

ben ilk saçlarımı erkek gibi kestirdiğimde bir kursa gidiyodum aynı sınıfta olduğum bir kız ayy dedi ben de öyle kestirmiştim uzatana kadar canım çıkmıştı dedi,bu arada saçı tam ensesindeydi.nasıl uzattın diye hemen atladım tabi,ısırganla dedi işte klasik bildiğimiz kaynat süz ılıt kafanda beklet.açıkçası yapmadım üşendim.şimdi bizim işyerinde çalışan bir kız söyledi onunda annesi ottur yağdır çok meraklı,ya dedi annem bir uzattı saçlarını ısırganla inanamazsın dedi..ben de şimdi onu da deneyeyim diyorum nasılsa battık boğazımıza kadar bu işin içinde :teytey:

yaa yapma aycangül lmaz: şimdi o kadar uğraşıyoruz ya aktardan aldığımız sinameki ii değilse,soramayız ki adamlara dolunay sonrasımı topladın bunları kötükedihüso diye delirdinmi kadın demez mi bana lülülülülülü

simdi kitty_n; aslinda benim uyguladigim saatler tamamen tesaduf olmus
o saatlerde ayin etkisi daha yuksekmis aycangul den ogrendigim kadariyla..

tarih tam olarak 24 mu yoksa 25 mi bilmiyorumkismile
hangisiyse artik o gun de aksamustu uygulamak gerekiyormus aycangulun soyledigi kadariylaa..

galiba en güzeli unutmak..ama özel bir yere giderken ne yapıyorsunuz..

walla hayatım iş beni öyle yoruyor ki özel günlere katılamıyorum bile,en son arkadaşımın düğününe gittim 20gün falan önce o zaman topuz yaptırdım kuaföre de söyledim saçlarıma çok ısı verip yıpratmayın diye o da şekillendiriciyle düzeltip topuuz yaptı fön bile çekmedi çoktta süper oldu:))))işe giderken de topluyorum kendim topuz yapıyorum o kadar..bayanssulusmile

ısırganı ben bir defa yaptım demliğin süzgeci eskimiş kafamda mini mini ısırgan parçaları kaldı sinir oldum hem de 5paket almıstım ısırgan demler demler sürerim kafama diye sonra sıkıldım o olay yüzünden yapmadım ama şimdi gaza geldim bu akşam entele yaptım yıkadım az önce ayna gibi parlıo saçlarımbayanssulusmile yarında ısırgan yapem bariopuyorumnanaktanm evde her türlü ot yağ var,geçen babam geldi ne bu dedi evi büyücü evine çevirmişsin her yer garip garip yağlar otlarla dolu,bi yandan da karanfil dövüyodum havanda tam büyü yapan cadılara benzedin dedi:roflol:çok güldüm ya harbiden öyle hissetmeye de başladım:teytey:

bilmez ki zaten,sana nasıl söylesin canım benim..şu sinameki etrafta olsa ben toplarımda..bi bakayım netten belki vardır da ben tanımıyorumdur.gittim hayıt aldım aktardan,birde baktım hayıt dolu etrafta..biraz uzakta gerçi ama yine de gidilebilir yerler..

bu cadı yorumunu ben de alıyorum :)) birde kendim merhemler,tentürler ,yağlar yapınca tam cadı görüntüsü veriyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…