Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

canlarım ben yatıcam malum sabah işe gidicem,sohbet süper sabaha kadar kalmak istiyo gönül ama işte((( hepinize iyi geceler,tatlı rüyalar öpüyorum kocamanopuyorumnanaktan

canlarım ben yatıcam malum sabah işe gidicem,sohbet süper sabaha kadar kalmak istiyo gönül ama işte((( hepinize iyi geceler,tatlı rüyalar öpüyorum kocamanopuyorumnanaktan

iyi geceler cnm ben işşsiz ggüçsüz olduğum için gecenn ilerleyn saatlerine kdr burdayım opuyorumnanaktan

walla doğru demişsin kafa kafa değil bildiğin tencere oldu mübarek,şifa olsun bal olsun canım benim inş hem iyileşirsin hem de saçların ipek gibi upuzun olurlarzemuszemus

aminn ,hepimizin inşallah :Saruboceq:
bak birde onlar zeytincilik yapıyorlar..zeytin yağını çok tüketiyorlar..bizim gibi kafalarına sürmüyorlar.içten alıyorlar..kızlar bundan sonra salatalara bol zeytinyağı..ayrıca kahvaltıda da bol zeytin tüketelim..hatta üzerine zeytinyağıyla sos yapıp bandıra bandıra yiyelim :))
sonra gelsin süper saçlar..teyzenin ve tüm ailesinin ki kadar çabuk uzasın saçlar sositososito

Bence faydası olucak inş. olur cnm keşke yiyeblsemde işte yiyemiorum k,

Sen bana bakma bn çok yiyecek seçerim çok faydalıda işte ben yapamıyorum küçükken sütümün içine annm kırardı çok hasta büyüdüğüm için sanada geçmiş olsun bu arada mirmirmirmir

teşekkür ederim canım..valla bugün yay gibi duran parmağım epeyce düzeldi..yumurtadanmıdır nedir :))

bende çok zor yiyiyorum inan.bugün bi ara yumurtayı yutabilirmiyim diye düşünürken buldum kendimi :)) hemde haşlanmış olarak :)

alışılır ama zamanla ben küçklükten böle srekli yemeğe boğulmuşm hastayım diye o yzden çoğu şeyden iğreniyorumm

bir haftaya yine aynı şekilde uzuyor dedi.:1shok:ay sen çok yaşa emi bu ifadeye bayıldım deminden beri gülüyorum.ben de katıldım aranıza uzun zamandır yazıları takip ediyorum.bugün alışveriş yaptım biraz ben de aktardan çıkamıyordum nerdeyse bir ara burda çalışmaya başlasam mı acaba diye düşünmedim değil doğrusufisfisfisneyse bir tane arı polen bal karışımı aldım saç ve cilt bunların yanında daha birçok şeye faydası varmış a.s
sonracığıma barcelino diye bir yağ önerdi aktar kullananlar çok memnunmuş saç için hurma aldım o da öyle yığdık bakalım ne olacak allah sonumuzu hayır etsin:uhm: senin bıldırcın yumurtalarından da alıcam en kısa zamanda battı balık yan gider :a015:

valla aynen bu ifadeyi kullandı..hatta sonrada bir dahaki banyoya yine aynı dedi..ben böyle :1shok: kaldım. soru üstüne soru : ne yiyiyosun,ne içiyosun,kahvaltıda ne yiyiyosun,öğlen ? akşam ? kadın gülmekten cevap veremedi..

aktar konusunda bende öyleyim.bigün ne göreyim.. taa uzaktaki bakkal bizim köşeye şube açıyor.beni görünce gülmeye başladı adam.bende şaşkın şaşkın "hayırlı olsun" diyebildim..

hımm çok çok geçmiş olsun senn güçlü yiyeceklere ihtiyacn var yumurta çok iyi olmuş yerimseniben

evet canım çok geçmiş olsun inşallah hemencecik iyileşirsinopuyorumnanaktan

teşekkür ederim ikinize de..mızmız olmanın zararları işte..kuzenimin 3.sınıfa giden kızı bile bir öğünde benim tüm gün yediğimi yiyiyor.

Hepimiz akraba olucaz yakında ztn aktarlarla :lepi:

ben de giriyorum ama bir türlü çıkmak bilmiyorum bir yandan utanıyorum adam diycek bu kadın delimidir nedir bir geliyor gitmiyor şaka bir yana her seferinde alışveriş yapıyorum adam benden memnundur heraldebayanssulusmile

ay birde bizim aktarın bilgisayarı var.birşey soruyorsun hemen netten bakıyor..adam neremde ne var anlıyor.

oda ne öyle zamane aktarcısı falan mı ay kötü olmuş beaakannehir ya aslında bizimkinde bilgisayar yok da ne oluyor birşey soruyorsun hemen ya ne için istiyorsun diyorohaoldumsmile kalıyorsun orda yada bu şunun şunun için kullanılıyor diyor yine kalıyorsun orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…