aktardan almadim aycangul
marketten almistim hazir poset seklinde olan var ya :))
ozenmeyince sonuc iyi oluyor belki :kedi:
poşet çay şeklinde olanlardan mı canım..hangi markanınkini aldın..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aktardan almadim aycangul
marketten almistim hazir poset seklinde olan var ya :))
ozenmeyince sonuc iyi oluyor belki :kedi:
bu cadı yorumunu ben de alıyorum :)) birde kendim merhemler,tentürler ,yağlar yapınca tam cadı görüntüsü veriyorum :))
poşet çay şeklinde olanlardan mı canım..hangi markanınkini aldın..
*Saçtaki kırıklara karşı jojoba yağı ile dört damla kekik esansını karıştırmak ve
şampuandan önce saçta tutmak çok iyi gelir.
*Saçlarınızın çabuk uzaması için bir dilim taze zencefili blender”dan geçirin ve kaynatın. Sonra da suyu ile masaj yapın. 15 dakika sonra saçlarınızı sabunlayabilirsiniz.
ahanda bunları buldum şimdi netten,bilgi bilgidir faydalanmak lazım:))))bu arada taze zencefili nerden bulcaz ki:S
evet poset cay olandan
markasi arifoglu canim
bir de sac uclarindaki kuruluga saglam bir formul arayisindayim..
bulunca da burda paylasacagim![]()
ben dün ne yaptım biliyormusun.dolapta mineralli suyum vardı.aldım onu elsevin boşalan günlük bakım spreyinin içine boşalttım.200 ml lik şişe tam doldu.ağız kısmındaki küçücük boşluğuda gliserinle tamamladım. acayip gaz yaptı ve şişenin altı dışarı doğru esnedi :)))
banyodan sonra saçımın nemini aldım ve bir güzel bu sudan sıktım.saçlarım yumuşacık oldu.uçları yine kötü görünüyor diye sadece at kuyruğuma bugün yine sıktım.
şimdi daha az tülerik duruyor..süper birşey oldu..ben bunu sade su ve gülsuyuylada denemiştim daha önce.ama bu çok hoşuma gitti.
bunu denemeliyim o zaman
kuruluk var uclarda bu kurulugun da gitmesi, sac uclarimizin nemlenmesi lazim
serum kullandim uzun zamandir ama nafile sonuc alamadim
artik sampuanin disindaki butun bakimi kendim hazirlayip yapmayi dusunuyorum ..
gliserin iyi fikir yerimseniben
bircok sac maskesinin, bakim urunlerinin vs. icine girdigini biliyoruz.
sanirim eczaneden tedarik ediyoruz degil mi?
tatlım ben de burda öğrenmiştim ayrıca youtube ta hair mask yazınca direk zeytinyağı ve bal maskesi yazıyo..uzatma etkisi varmı bilmiyorum ama uçları yumuşatıyo hem bal besler derler ben 4-5 kez yaptım memnun kaldım hem parlatıyo da..tarifi kafama göre uydurdum ben 2-3 kaşık zeytinyağı yine 2-3 kaşık da bal koydumbunu mikrodalgada ısıttım azıcık 1-2 saat beklettim kafamda
bir de sac uclarindaki kuruluga saglam bir formul arayisindayim..
bulunca da burda paylasacagim![]()
peki bu bal gerçek balmı yani markası ne marketlerden aldığımız herhangi bi bal olurmu çünkü balların saflığını koruduğu muammaaklinialirimsmile
annem kafamı karıştırdı gerçek bal olması gerekir dedi ama ben denemeyi çok istiyorum saçlarım uzadı sinemaki kürüyle ama uçlar kuru kestircem yine kıyamıyorummmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
walla ben saç uçlarına gliss onarıcı durulanmayan saç bakım sprey sıkıyorum süper oldular,hem de kısa sürede toparlıyor,tavsiye ederim şiddetle,öptüm bu arada hepinizi:enbuyukkk: