kızlar bu ayın bakım tarihleri 23, 24, 25 mi
bir deneyeyim o zamannn çünkü kısa saç olmasına rağmen banyodan sonrası bana eziyet oluyor benneyaptımki o düğümler gitsin diye kestirdim hesapta,ama temizlenmiyor mahvetmişim saçlarımı yaaaa şimdi ne düzleştirici ne maşa ne fön ne boya hiçbirşey yapmıyorum ama yine de iyileşme hızı o kadar yavaşki senağlama bazen sabrım taşıyor... 1-2 düzleştirici saç açtırma işlemi yapınca hemen mahvoluyo, ama aylardır bakım yapıyorum,bitkisel şampuanlar alıyorum,fön makinesiyle kurutmuyorum bile kendi halinde kurutuyorum ama en ufak bir düzelme yok :çok üzgünüm: valla tek umudum sensin işte aycangül..kestirdim ve dediğim gibi azıcık da olsa uzama hızı var bu hız devam ederse ve kendi saçlarım dipten çıkıp sağlıkla en azından enseme kadar gelse dile benden ne dilersennnnn zemuszemus
canım bu setin içindeki spreyi kullanıyorum.kullandığın sürece asla kırılmıyor saç.tabi düzleştirici kullanmamak koşuluyla.bana bu çok iyi geldi.glissin pembe renkte olanını aldım.yarım şişeyi iki kerede kullandım yinede taramakta zorlandım.bu ürünü bir yıldır kullanıyorum her yıkamada.henüz 3 tane bitirdim.dün dördüncüye başladım..
şimdiye kadar sonuç alamamışsın ama bak kestirdiğinden beri değişmeye başladı.bundan sonra mutlaka iyiye gidecek..ben eminim :)
23-24-25 te saç bakımlarımızı yapıp cilt bakımımızımı yapabılcez bide saat önemlimi ?
ok cnmm fiyatı da çok uygunmuş, deniycem inşallah iyi gelir evet doğru söylüyosun daha 1 ay geçmeden değişmeye başladı herşey,bazen ümidimi kesiyorum ama sen aklıma gelince toparlanıyorummm aycangül bir çözüm bulur diyoruuummm :1hug:
Aycancım selamlar . . .
Regl iken saç boyasının tutmayacağına dair fikirlerden ötürü bu gün boyamım tutup tutmadığını farklı bir işinin ehli kuaföre sordum ve gayet güzel tuttuğunu başarılı bir iş çıkrtığını söyledi . . . Benimde fikrim bu yöndeydi gerçi ... Bence regli döneminde saç boyatmamak gerektiği sadece bir söylenti.
Aycancım ama ayın fizyolojimiz üzerindeki etkisi tartışmasız tabi . . .
Bu nedenle ben senin kilo verimi-alımı konusunun ayın hangi evrelerinde daha olanaklı olduğu yönünde fikrini almak istiyorum . . .
Ay büyüme fazında kilo alımı kolaylaşır iştah açılır . . . ohaoldumsmile
Ay küçülme fazında kilo verimi kolaylaşır metabolizma hızlanır türevi . . . zemuszemus
Önümüzdeki bu 3 gün full saç bakımıyım bu arada . . . :1ninca:
aa bugün bakım güümüş heral oleyy semiyake kürü hazırlamıstım bende süreyim saol tatlım
semiykamıydı hani bemiksle yagla karısılanlan zemuszemus
haftada bi satim uzuyomusyabayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?