Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

canım bu setin içindeki spreyi kullanıyorum.kullandığın sürece asla kırılmıyor saç.tabi düzleştirici kullanmamak koşuluyla.bana bu çok iyi geldi.glissin pembe renkte olanını aldım.yarım şişeyi iki kerede kullandım yinede taramakta zorlandım.bu ürünü bir yıldır kullanıyorum her yıkamada.henüz 3 tane bitirdim.dün dördüncüye başladım..

şimdiye kadar sonuç alamamışsın ama bak kestirdiğinden beri değişmeye başladı.bundan sonra mutlaka iyiye gidecek..ben eminim :)

Eklentiler

• $ELSEVE-yipranma-karsiti[1].webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 32
evet kızlar cuma,cumartesi ve pazar hem boya hem bakım için uygun.(kesim için uygun değil)
ayrıca cilt bakımı ve epilasyon için uygun..

ok cnmm fiyatı da çok uygunmuş, deniycem inşallah iyi gelir evet doğru söylüyosun daha 1 ay geçmeden değişmeye başladı herşey,bazen ümidimi kesiyorum ama sen aklıma gelince toparlanıyorummm aycangül bir çözüm bulur diyoruuummm :1hug:

bulurum tabii :)) bak bunu dene..sonucunu yine yazacaksın buraya :)

Aycancım selamlar . . .

Regl iken saç boyasının tutmayacağına dair fikirlerden ötürü bu gün boyamım tutup tutmadığını farklı bir işinin ehli kuaföre sordum ve gayet güzel tuttuğunu başarılı bir iş çıkrtığını söyledi . . . Benimde fikrim bu yöndeydi gerçi ... Bence regli döneminde saç boyatmamak gerektiği sadece bir söylenti.

Aycancım ama ayın fizyolojimiz üzerindeki etkisi tartışmasız tabi . . .
Bu nedenle ben senin kilo verimi-alımı konusunun ayın hangi evrelerinde daha olanaklı olduğu yönünde fikrini almak istiyorum . . .

Ay büyüme fazında kilo alımı kolaylaşır iştah açılır . . . ohaoldumsmile
Ay küçülme fazında kilo verimi kolaylaşır metabolizma hızlanır türevi . . . zemuszemus

Önümüzdeki bu 3 gün full saç bakımıyım bu arada . . . :1ninca:​

evet dogru, ikbal gürpinar dolunay diyeti yaptigini ve o dönemde 13 günde 9 kilo verdigini söylemisti..
diyetin ismide dolunay diyeti.. ( google "ikbal gürpinar'in dolunay diyeti" yazdimi cikiyor..) sac uzatma topiginde alakasiz birsey ama konusu acilmisken paylasmak istedim, belki birilerinin isine yarar..

aycan abla ya göğüsle ilgili bşey yokmu aya göre masaj yabsak yada işte yaglardan sürsekte büyüse hemen olmuo mu acaba ayın etkisi yokmu memişlerde

aynen öyle canım.dolunayın ertesi günü rejime başlandığında kilo vermek çok kolaydır.yeni aydan sonra da dikkatli beslenmek gerekir çünkü hızlı kilo alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…