Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aycangülüm aldım elseve i, bu aksam yapicam ve yazicam burayaaaaa :)
aycan abla ya göğüsle ilgili bşey yokmu aya göre masaj yabsak yada işte yaglardan sürsekte büyüse hemen olmuo mu acaba ayın etkisi yokmu memişlerde![]()
dün zencefil yaptım
bugün evde annemin günü vardı hiçbi şey yapamadım
yarın sinameki yapacağım :)
hdi bakalım şifa olsun dorocum..bende ne buldumsa sürdüm saçıma.öyle k: arkadaşımın parmağıma sürmem için getirdiği yağdan bile :1shok:
beslensinde neyle beslenirse beslensin
bu arada çinko hapı aldım,dil altı olanından.sarmısakta yutuyorum..mayalı sütü 3 gündür yapamıyorum.
saç,tüy,düğün,misafir,çocuklar vs.. iyi bile yetişiyorum :)
aslında vücüttaki vitamin ve mineralleri ölçen bir kan testi varmı diye merak ediyorum.en kısa zamanda bilgi edinip varsa yaptırmam lazım..
böyle sağa sola saldırmaktansa,eksik olan neyse ona yönelmek daha mantıklı olur.![]()
cinko bende kullaniyorum 1.5 haftadir ama bu sitede okudum, fazlasi zararliymis.. yani kanda eksik cikinca ancak alinmasi dogruymus..
doktor verse bile 2 ay kullanip 1 ay ara veriliyo yazmislar.. fisfisfis
bak bu linkte kullananlarin yorumu ve nasil kullanildigi felan yaziyo.. ins sac uzatcaz diye basimiza bi dert almayiz...
Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca - çinko Etiketli Konular
hadi bakalım ..merakla bekliyorum..benim saçımı çok yumuşatıyor ..nasıl güzel taranıyor anlatamam..
:))şekerim aldım denedim :) hafta sonu nete girmeye vaktim yoktu benim koca hastaydı :2: hastabakıcılık yaptımevet yumuşatıyor ama benim saçlarım öyle bir düğüm oluyorki,kısa olmasına rağmen
klava: tam istediğim gibi olmayınca çok sıktım -tatlicadiarzu- bu sefer de saçımda kalıntılar bıraktı akannehir maskesiyle birlikte kullanıcam karar verdim.ama iyi bir seri belli.dün de sinamekiyi yaptım şimdi saçlarım püfür püfür uçuşuyor yumuşacık bayanssulusmile bir de uzasa aaahhh boshayallersmile sen daha önce nerdeydin yaaa aycangülll kızz yerim seni hihoyyyt
:))
geçmişolsun canım..
bak sana bişey daha söyliyeyim,dene..
eşit oranda zeytinyağı ve defne yağını karıştır..içine çeyreği yada yarısı oranında menekşe yağı kat.bunları benmari usulü hafif ısıt..ve en az 1,5 saat beklet.vaktin varsa fazlada bekletebilirsin..
bunu yıllar önce denemiştim ve çok işe yaramıştı.
elimdeki yağlar bitince yine bu tarife döneceğim..defne topladım,hakiki zeytinyağı da buldum.evde kendim yapacağım defne yağını bu akşam.
bundan sonra aya göre şifa güçlerinin dorukta olduğu günlerde kendim toplayıp yapacağım bitki yağlarını elimden geldiğince..en son gülsuyu yaptım süper oldu :))
bunu birkaç kez dene işe yaramazsa değiştirirsin.saç bakımı farklı bişey inan..birine yarayan öbürüne yaramayabiliyor.sanırım ihtiyaca göre değişiyor.
opuyorumnanaktan
kesinlikle sana katılıyorum saç bakımı farklı bir olay sana yarayan şey bana yaramaz benimki de sana...ya da aynı anda iyi sonuç alınabilir..ama ay takvimi kadar işe yarayan birşey daha görmemiştim :)) defne yağını da deniycem bakalım :) sürmediğim şey kalmadı :) yoruldum valla bu saç olayından... :dilcikar:
kızlar saçı uzatmak için vitamin hapı kullanıp faydasını gören var mı aranızda![]()
merhaba ,sızı takıp edıyorum ama hıc yazmadım ;:)
kısmet sımdıye ımış..:kedi:
ya sız ayın 16-17 si kesım demişsiniz ama ben gıdıp saclarımı ayın 18.sınde kestırdım ohaoldumsmile
fakat 23-24-25 sınde de bu son uc gun bakımlarımı kendımce yaptım :)
ama bu kesımden dolayı kafam karıstı ,yıne de uzamanya etkısı olmaz mı
kızlar saçı uzatmak için vitamin hapı kullanıp faydasını gören var mı aranızda![]()
ben o zamanlar teknolojiden uzaktım :)) saç bakım ürünlerini inceleyerek kendim hazırlamıştım bunu.tabi hemen arkadaşlara tavsiye ettim ve herkes memnun kalmıştı.hatta bir komşumuz uzak bi mesafeden "saçlar konuşuyor" diye seslenmişti :)))) o kadar farkediliyordu yani..hatta aktar istemişti tarifini..
sonra başka yağlar ekledikçe suyu çıktı tabi..
bu arada defne yağımı hazırladım.diğer yağlarım bitene kadar o hazır olur :))) ohh misss :icecream: