- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.423
- 748
uzar niye uzamasın.ama dediğim tarihte yapılacak kesimlerden daha yavaş uzar.
ay oğlak burcundayken kestirmişsin saçını.oğlakta balık gibi yapılan işi yavaşlatan bir burçtur.
ayrıca 21 aralığa kadar alçalan ay dönemindeyiz..saç uzaması açısından bu da çok olumlu bir durum diyemeyeceğim malesef..
ama bir avantajın var : büyüyen ay fazına rastlamış.bu yavaşlatıcı etkiyi biraz olsun kırmış.
canım bu setin içindeki spreyi kullanıyorum.kullandığın sürece asla kırılmıyor saç.tabi düzleştirici kullanmamak koşuluyla.bana bu çok iyi geldi.glissin pembe renkte olanını aldım.yarım şişeyi iki kerede kullandım yinede taramakta zorlandım.bu ürünü bir yıldır kullanıyorum her yıkamada.henüz 3 tane bitirdim.dün dördüncüye başladım..
şimdiye kadar sonuç alamamışsın ama bak kestirdiğinden beri değişmeye başladı.bundan sonra mutlaka iyiye gidecek..ben eminim :)
mrb cnm ya bende gliss in turuncu olanından almıştım kırılmalara karşı..hemen kırılıyoı saçlarım 2-3 aydır da hiç düzleştirmiyorum kurutmuyorum bile saçlarımı kırılmasın diye..ama genede çatallaştı uçları..mafoldumben elsev daha mı iyi gliss den kırılmalara karşı.?? bu bitince elseve alıyım öleyse
şekerim benim yağ hazırlayacak ne becerim var ne de vaktim :1shok: defne yağını aktardan alsam olmaz mı?bir de zeytinyağı özellikle bir marka var mı,bana tarif edebilir misin yahu,ilkokul çoçuğuna anlatır gibi bilmiyorumkismile
eğer sen de benim gibi uzun süre düzleştirici kullandıysan saçlarını hiçbirşey kurtaramaz..tek çare kestirmek..ben kestirdim yine bile uçlarda azcık düzleştiriciden mahvolan kısım var hala düğüm oluyo.kullanmadığım marka kalmadı ennn pahalısından dünya markalarından,en ucuzuna kadar...bitkiselinden kimyasalına..artık ısıdan nasıl mahvoluyorsa..üstelik ısıdan koruyan ürünler de kullanmama rağmen...ama elseve içlerinde en iyisiydi diyebilirim aycangülün tavsiyesiyle aldığım..en azından onu sıktıktan sonra saçlarım kuruduğunda ipek gibiler..ama hala ıslakken düğümleri açamıyorummmklava:
yok cnm ya çok fazla düzleştirmiyodum öncedende..haftada bi kere bazen 10 günde bi falan 150- 170 derece yapıyodum 2-3 aydırda elime almadım hiç sadece bi kere vsikalık çektircektm o yüzden düzleştirdim..saçlarım kırılmaya çok müsait heralde hemen kırıklar oluştu bende gliss almıştm o bitsin elseve alıyım bari bayanssulusmile
mrb cnm ya bende gliss in turuncu olanından almıştım kırılmalara karşı..hemen kırılıyoı saçlarım 2-3 aydır da hiç düzleştirmiyorum kurutmuyorum bile saçlarımı kırılmasın diye..ama genede çatallaştı uçları..mafoldumben elsev daha mı iyi gliss den kırılmalara karşı.?? bu bitince elseve alıyım öleyse
aycangül ben 26 sında bakım yaptım etkisi yokmu fazla ?
bende dün kestirdim saçları mı?zaten azıcık uzuyordu ,şimdi hiç uzamıycak demek ki..keşke burayı daha önce keşfedebilseydim...
ağustos tarihleri bellimi cnmbilmiyorumkismile
ilk sayfaya ekledim..
ya salak diyceksiniz belki ama eyvahedigeldismile ilk sayfa ne demek aycangül :kedi:
ya salak diyceksiniz belki ama eyvahedigeldismile ilk sayfa ne demek aycangül :kedi:
saçımıza uyguladğmz bakmları düzenli yapıyoruz ama düzeni bozup bu tarihlerde yapsak olurmu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?