Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

neyse kı sacım hızlı uzayan bırısıyım belkı bu sayede yırtarım :) tesekkur ederım

mrb cnm ya bende gliss in turuncu olanından almıştım kırılmalara karşı..hemen kırılıyoı saçlarım 2-3 aydır da hiç düzleştirmiyorum kurutmuyorum bile saçlarımı kırılmasın diye..ama genede çatallaştı uçları..mafoldumben elsev daha mı iyi gliss den kırılmalara karşı.?? bu bitince elseve alıyım öleyse

eğer sen de benim gibi uzun süre düzleştirici kullandıysan saçlarını hiçbirşey kurtaramaz..tek çare kestirmek..ben kestirdim yine bile uçlarda azcık düzleştiriciden mahvolan kısım var hala düğüm oluyo.kullanmadığım marka kalmadı ennn pahalısından dünya markalarından,en ucuzuna kadar...bitkiselinden kimyasalına..artık ısıdan nasıl mahvoluyorsa..üstelik ısıdan koruyan ürünler de kullanmama rağmen...ama elseve içlerinde en iyisiydi diyebilirim aycangülün tavsiyesiyle aldığım..en azından onu sıktıktan sonra saçlarım kuruduğunda ipek gibiler..ama hala ıslakken düğümleri açamıyorummm klava:

ben köyden getirttim.imkanın varsa böyle yap.
aslında yolculuk sırasında yol kenarlarında da satılır has zeytinyağı.denk gelirse al bir iki kilo.çok uzun süre kullanırsın..
birde aktarlar çarşısında falan bulursun köy zeytinyağını.işlenmemiş olacak yani..
hatta pazarlarda bile denkgelir..sıradan pet şişelere koyup satıyorlar..

yok cnm ya çok fazla düzleştirmiyodum öncedende..haftada bi kere bazen 10 günde bi falan 150- 170 derece yapıyodum 2-3 aydırda elime almadım hiç sadece bi kere vsikalık çektircektm o yüzden düzleştirdim..saçlarım kırılmaya çok müsait heralde hemen kırıklar oluştu bende gliss almıştm o bitsin elseve alıyım bari bayanssulusmile

gliss 19 mu 9 mu yazan sac kremı war ben onu kullanıyorum rahat taramak ıcın rengını acmstm sacın cok zor acılıyordu banyoda elseve sarı kapta bakım kremı war bıde onu kullandım oda güzel açıyor ama ıkısındede eşit derecede kırılma we çatallanma oluyor sacı cok kurutmamak gerek banyodan sora

glissten de çok memnun olanlar var aslında ama bende işe yaramadı.zaten tek kullanımda anlıyorsun.bence işe yaramadıysan elseve dene..farkı anlarsın zaten.hangisi iyiyse onunla devam edersin. mesela bende inanılmaz bir fark oldu.elsevele ipek gibi taranıyor.glisste tek seferde 3/1 ini kullanmama rağmen kayganlık hissi bile olmadı.

birde elseve kullandığım sürece tek bir kırık oluşmuyor.tabi düzleştirici kullanmazsam ..

Son düzenleme:
ewt çok yumşatmıyo bissürü fısfıslıyorum ilk başta biraz yumşak oluyo ama sonra aynı kırılmalarada iyi geldiiğini düşünmüyorum çünki kırıklar var saçmda ve hiç maşa düzleştirici falanda kullanmıyorum..daha yarısında çogu duruyo bitsin elsev denicem şakkıdı

bende dün kestirdim saçları mı?zaten azıcık uzuyordu ,şimdi hiç uzamıycak demek ki..keşke burayı daha önce keşfedebilseydim...

saçımıza uyguladğmz bakmları düzenli yapıyoruz ama düzeni bozup bu tarihlerde yapsak olurmu ?

saçımıza uyguladğmz bakmları düzenli yapıyoruz ama düzeni bozup bu tarihlerde yapsak olurmu ?

ben düzenli yapmanın bir etkisini görmedim açıkçası.kış boyunca her çarşamba ve pazar bakım yaptım.iki elim kanda olsa yaptım resmen.hatta çarşamba günleri 17:30,pazar günleri 12:30 da yaptım..saatine kadar düzenliydi anlayacağın.ama hiççç işe yaramadı.
üstüne çekilmiş fotomu koydum görmüşsündür belki.15 haziran gibi çekilmişti o foto.
şu an saçlarım hızla düzeliyor.sadece bakım günlerinde yapıyorum.birde eğer iki bakım günü arasında uzun zaman varsa yada içimden bişey deneek gelirse yapıyorum.
mesela bugün salatalık rendeleyip suyunu saçıma sürdüm banyodan 1 saat falan önce..:roflol:

16 haziranda saçımı kestirmiştim.geçen hafta föne gittiğimde kuaför bile "neydi o saçlarının hali,iyi toparladın" dedi.
bu arada bu süre içinde düzleştirici hiç kullanmadım ama 7-8 kez fön çektirmişimdir.

ayrıca saçlarım ayda 1 cm uzar benim.bu aralar daha hızlı uzuyor.iki haftada 1 cm ye yaklaştı diyebilirim.son bakım günlerini kaçırmasaydım daha iyi olabilirdi.misafirimiz vardı malesef yapamadım.

uzama konusunda da şöyle bir bilgi vermek isterim yeri gelmişken.şu an alçalan ay enerjisi sözkonusu.o yüzden kış aylarına göre daha az uzama sağlanır bakımlardan.21 ralıktan sonra ki 6 ay uzama aynı bakımlara rağmen daha fazla olacaktır.çünkü yükselen ay enerjisi büyüyen ay fazının etkisini neredeyse ikiye katlayacaktır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…