aycangül online değil ben sana onun yazısından kopyalayıp göstereyim canım :)
''ayrıca daha önce yazmıştım.temmuz 26 ya kadar mayalı sütleri ihmal etmeyin.hatta mümkünse 1-2 diş sarmısağı soyup bütün olarak suyla yutun.(böylece koku olmayacaktır.)
10-24 ağustos tarihleri arasındada aynı şekilde mayalı süt ve saç için faydalı herşeyi tüketmenizi öneririm.'' demiş...
canım ya,bir de düşünüyorsun bizleri ya,sen hepimizden böyle dua alırsan zaten sırtın yere gelmezzzzz kaydirigubbakcemile5 kraliçemiz oldun aycangül :içelim:
unutmuşum canım yazmayı..sarmısağı hergün yutabilirsin.antibiyotik ve antiseptiktir.bağışıklığı arttırır.kolay kolay hasta olmazsın.ayrıca saça da çok faydalı.bak arkadaşlar şampuana katıyor mesela.
içten almış olursun..
bak ben yutuyorum bu ara.şükürler olsun ameliyat yerim enfekte olmadı.ki kaç defa belediye otobüsüne bindim.çok korktum ama hiç birşey olmadı.tamamen sarmısağa borçluyum..
en sıkı takipçim opuyorumnanaktan
bu aralar saç kestirsek nasıl bi etkisi olur acaba?
saç bakım günleri ile saç kesim günlerini benzer düşünebilirmiyiz?
çokk teşekkürler tatlımmm,daha önce duymuştum ama saça faydalı olduğunu öğrenince bak hemen alıyorum.kaydirigubbakcemile3
hep öyle inan.
faydalı olduğunu bildiğimiz ve kullanmadığımız herşeyi içinde "saç" geçince hemen kullanmaya başlıyoruz :)
akşam kulaklarnı çınlattım :)))
aaaaaaa :smiley-cool: hayırdır kız,nieki kaydirigubbakcemile2
beklyim mi ya ck skldm saclarimdan :/10 ağustosu bekleyemez misin canım ?
saçlarının uzadığını söyledim işte :)
hani saçının uzamasını istemeyen arkadaşımdan bahsetmiştim ya.beraberdik akşam.şimdiye kadar şeklinin çoktan bozulmazsı lazımdı dedi.ilk model aynen duruyor.neredeyse hiç uzamamış.
önümüzdeki aylarıdaverde yanlış zamanda kestirmeyeyim diyor. :))) biz uzasın diye uğraşıyoruz o uzamasın diye :tomato:
ay hakkaten yaaa,o da ilginçmiş gerçekten :1rolleyes:
aycangüüüllll şekeriiiiimmmmm opuyorumnanaktan bu akşam saç bakımı için uygun mudurr? :uhm: çok yapasım var daaaaa delikafadulden
içinden geliyorsa yap tabi :) sonra 23-24-25 ten birinde daha yaparsın opuyorumnanaktan
tamam o zımaannnn bal ve zeytinyağı yapacağımmmm vereliniortak
balı şampuana da katıyorlarmış..
hihoyyyt
ya onu ben de duydum..acaba ne işe yarar??CADIARZU ben saçlarımı kestirmiş olmama rağmen hala daha düzleştiricinin kalıntıları varklava: ve yıkadıktan sonra düğüm oluyo.. -tatlicadiarzu- bal iyi geliyo diyolar bakalım zeytinyağı ve bal işe yararsa şampuanıma da katıcam..
yazan arkadaş çok memnun olduğunu söylemiş..o düğümlere durulanmayan bakım kremleri çok iyi geliyor.ben elseve in onarıcı sç kremini kullanıyorum.yine durulanmayan,nemli saça.çok memnunum.burda glissinkini duyup aldım ama kullanamadım.elseve çok iyi geldi bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?