Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

aycangül daha erken mi bu soruyu sormam için. önümüzdeki saç bakım günleri belli oldu mu? :)

ins canim ins.. benneyaptımki

evde kendin kesseydin canım uçlarını.daha önce bahsetmiştik hani.

canim bir kez denemistim eskiden evde kendim almayi uclarindan ama yamuk yumuk oldu. hic icime sinmedi kuafore gittim bu seferde o düzelticem diye 4-5 cm kesti.. kar yapicam derken zarar yaptim onun icin evde almiyorum ben..

orda benim fotom yok canım. berrak'ın şu saçları var. böyle doğal dalgası olan saçlar süper bence, ondan koydım yerimseniben

hay allah ben de senin saç fotoların var sandım.bu arada benim saçlarım son bir aydır dalgalandı.eskiden arkada bir tutam dalgalıydı.hiç memnun değildim bu durumdan.düzmü dalgalımı belli olmayan ,kullanışsız bir saçım vardı.şimdi dalga oluşmaya başladı.bu da iyi,en azından bi karar verdi :)))

aycangül unutmuşum saçların eski haline kıyasla çok daha iyi durumda inş daha da güzel olcak cnm..:dance:

inşallah..az önce yağladım yine saçları :) annem sürerken saçların parlıyo artık dedi.ne mutlu oluyor insan anlatamam.eskiden saçlarına imrenilen biri olduğum için acayip sorun ettim bu saç meselesini.
nazar diye bişeyin olduğuna inanmaya başladım resmen.bacakların çok güzel derlerdi menisküs ameliyatı oldum,saçlarıma imrenir benimki gibi isterlerdi kuaförde bu hale geldi,ellerime bayılırlardı parmağımda tümör çıktı.cidden nazardan kormaya başlıcam

ay takvimine pek inanmayan bi arkadaş vardı.birkaç hafta önce bana " ee ben saçımı kestirdim dün,uzayacakmı?" diye sordu.bende çok yavaş uzar demiştim.bu akşam karşılaştık.çok kısa kesimdi zaten,aynen duruyor.kendiside "gerçekten uzamadı,şimdiye kadar daha çok uzaması lazımdı" dedi.
umarım sendede istediğin etkiyi gösterir.o zaten uzamasını istemiyor,isabet olmuş o yüzden.

canim bir kez denemistim eskiden evde kendim almayi uclarindan ama yamuk yumuk oldu. hic icime sinmedi kuafore gittim bu seferde o düzelticem diye 4-5 cm kesti.. kar yapicam derken zarar yaptim onun icin evde almiyorum ben..

bi sonraki kesiminde 1 cm den fazla keserse parasını ödemeyeceğini söyle kötükedihüso

ARKADAŞLAR ÖNÜMÜZDEKİ SAÇ BAKIM TARİHLERİ :

23-24-25 temmuz_ay oğlak burcunda ve büyüyen fazda:saç bakımı ve boyası için uygun.ayrıca cilt bakımı için,tırnak bakımı için de uygun.

3-4 ağustos_ay boğa burcunda ve küçülen fazda:saç bakımı için uygun (boyayı denemedim,şimdilik öneremiyorum)

9 ağustos_ ay aslan burcunda ve küçülen fazda:saç bakımı ve boya için uygun.

10 ağustos_ay aslan burcunda ve yeni ay fazında:saç bakımı,boyası ve kesimi için uygun.

11-12 ağustos_ay başak burcunda ve büyüyen fazda:saç bakımı için uygun (boyayı denemedim,şimdilik öneremiyorum)

bu tarihte saça faydalı her türlü besini ağız yoluyla da almak çok faydalı olacaktır.dolaşım yoluyla saçlara taşınacağı için masajda faydalı olacaktır.

ayrıca daha önce yazmıştım.temmuz 26 ya kadar mayalı sütleri ihmal etmeyin.hatta mümkünse 1-2 diş sarmısağı soyup bütün olarak suyla yutun.(böylece koku olmayacaktır.)

10-24 ağustos tarihleri arasındada aynı şekilde mayalı süt ve saç için faydalı herşeyi tüketmenizi öneririm.

hepinizi seviyorum, :1hug: güle güle kullanın a.s.

Son düzenleme:
bütün yazdıklarımız gitmiş görünüyor 17-18 temmuz için,ama aycangül okudunmu bilmiyorum canım saçlarım uzamaya başladı.bir arkadaşım tatildeydi o da uzatmaya çalışıyodu o yokken kestirmiştim,şimdi döndü ve saçlarımı kestirdiğimi farketmedi bileeee :):) çünkü eskisiyle aradaki fark neredeyse kapandı diyebilirim azcık kaldı.eskisine göre 3-4 ayda uzamış kadarını 1 haftada uzattım sayende!!! gerçekten inanılması güç,enteresan ama kendim yaşıyor ve görüyorum sen bizim mucizemiz oldun aycangül!! :):) gaza geldim ve 23-24 ünde sinamekiye başlicam ilk defa. sinamekiyi haftada 1 mi yoksa sadece ayda 1 mi yapalım aycangül yazmışsındır mutlaka ama ben görmeddiiimmmm :):)

malesef gitmiş evet.
ne kadar korkmuştun kestirirken :)
merak ediyordum bende saçlarını.hatta aklımdan geçmişti bu tarihler işe yaramazsa ne yapmalı da uzatmalı kitty_n in saçlarını diye.. sonucu okuyunca ne kadar sevindim anlatamam.
bir iki mesaj daha vardı sanırım olumlu sonuç bildiren.silinenler arasında mı değilmi bilemiyorum şu an.inşallah daha da fazla kişi iyi sonuç alır da böyle güzel mesajlarla dolar bu topik.herkese moral ve umut deposu olur burası kimbilir :)

istersen sadece verdiğim tarihlerde yapabilirsin canım ..

Son düzenleme:

canım ya,bir de düşünüyorsun bizleri ya,sen hepimizden böyle dua alırsan zaten sırtın yere gelmezzzzz kaydirigubbakcemile5 kraliçemiz oldun aycangül :içelim:

aycangül birşey soracağım tatlım,bir yazında sarımsağı bütün olarak yutun yazmıştın,o özellikle hangi tarihlerdeydi??bilgisayarım çok yavaş olduğu için tek tek aramiyim dedim kusura bakma ltf... :)

aycangül online değil ben sana onun yazısından kopyalayıp göstereyim canım :)

''ayrıca daha önce yazmıştım.temmuz 26 ya kadar mayalı sütleri ihmal etmeyin.hatta mümkünse 1-2 diş sarmısağı soyup bütün olarak suyla yutun.(böylece koku olmayacaktır.)

10-24 ağustos tarihleri arasındada aynı şekilde mayalı süt ve saç için faydalı herşeyi tüketmenizi öneririm.'' demiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…