herkese günaydınnnnn a.s. tatlım ben de aynı durumdayım nerdeyse 1 senedir bitoinler b vitaminleri alarak uzatmaya çalıştığım ve sadece 3-4 cm uzayan saçlarımın o 3-4 cm gitti!! :çok üzgünüm: tek tesellimiz doğru akşamda kestirdik ve saçlarımız o kadar hızlı uzayacakki bu açığı fazlasıyla kapatacağıızzz buna inanalım kızlaaarrr :1hug:
evde kendin kesseydin canım uçlarını.daha önce bahsetmiştik hani.
orda benim fotom yok canım. berrak'ın şu saçları var. böyle doğal dalgası olan saçlar süper bence, ondan koydım yerimseniben
aycangül unutmuşum saçların eski haline kıyasla çok daha iyi durumda inş daha da güzel olcak cnm..:dance:
aycangül tatlım neden gülelim,benim de saçlarım seninki gibiydi boyadan oldu önce sapsarı yaptım sonra koyuya boyattım sonra bi daha açtırdım... :kedi: ama en çok düzleştiric mahvetti :bbo: yoluk yoluk oldu :sinifsinif: en sonunda kısacık kestirdim bunalıma girdim :çok üzgünüm: 1 yıl olmadı ama ancak 3-4 cm uzamıştır onuda 2 akşam önce kestirdim ay takvimi aşkınasürekli araştıralım ay takviminin yanı sıra başka bilgilere de ulaşırsak paylaşalım gerçekten bir kadın için saç çok çok önemli bayanssulusmile en önemli aksesuarımız -tatlicadiarzu- bazen görüyorum beline kadar uzamış çok gür ve parlak saçlarla gezen hatunları, özenerek bakıyorum mafoldumben
canim bir kez denemistim eskiden evde kendim almayi uclarindan ama yamuk yumuk oldu. hic icime sinmedi kuafore gittim bu seferde o düzelticem diye 4-5 cm kesti.. kar yapicam derken zarar yaptim onun icin evde almiyorum ben..
bi sonraki kesiminde 1 cm den fazla keserse parasını ödemeyeceğini söyle kötükedihüso
aycangül sana teşekkür ederim :) saçlarım sayende uzamaya başladılar :) opuyorumnanaktan
çok mutlu oldum canımdarısı hepimizin başına :Saruboceq:
yeni tarihleri de verdim bu arada :)
bütün yazdıklarımız gitmiş görünüyor 17-18 temmuz için,ama aycangül okudunmu bilmiyorum canım saçlarım uzamaya başladı.bir arkadaşım tatildeydi o da uzatmaya çalışıyodu o yokken kestirmiştim,şimdi döndü ve saçlarımı kestirdiğimi farketmedi bileeee :):) çünkü eskisiyle aradaki fark neredeyse kapandı diyebilirim azcık kaldı.eskisine göre 3-4 ayda uzamış kadarını 1 haftada uzattım sayende!!! gerçekten inanılması güç,enteresan ama kendim yaşıyor ve görüyorum sen bizim mucizemiz oldun aycangül!! :):) gaza geldim ve 23-24 ünde sinamekiye başlicam ilk defa. sinamekiyi haftada 1 mi yoksa sadece ayda 1 mi yapalım aycangül yazmışsındır mutlaka ama ben görmeddiiimmmm :):)
ağustostaki saç günlerimiz ne zaman?
malesef gitmiş evet.
ne kadar korkmuştun kestirirken :)
merak ediyordum bende saçlarını.hatta aklımdan geçmişti bu tarihler işe yaramazsa ne yapmalı da uzatmalı kitty_n in saçlarını diye.. sonucu okuyunca ne kadar sevindim anlatamam.
bir iki mesaj daha vardı sanırım olumlu sonuç bildiren.silinenler arasında mı değilmi bilemiyorum şu an.inşallah daha da fazla kişi iyi sonuç alır da böyle güzel mesajlarla dolar bu topik.herkese moral ve umut deposu olur burası kimbilir :)
istersen sadece verdiğim tarihlerde yapabilirsin canım ..
aycangül birşey soracağım tatlım,bir yazında sarımsağı bütün olarak yutun yazmıştın,o özellikle hangi tarihlerdeydi??bilgisayarım çok yavaş olduğu için tek tek aramiyim dedim kusura bakma ltf... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?