• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

aycangül online değil ben sana onun yazısından kopyalayıp göstereyim canım :)

''ayrıca daha önce yazmıştım.temmuz 26 ya kadar mayalı sütleri ihmal etmeyin.hatta mümkünse 1-2 diş sarmısağı soyup bütün olarak suyla yutun.(böylece koku olmayacaktır.)

10-24 ağustos tarihleri arasındada aynı şekilde mayalı süt ve saç için faydalı herşeyi tüketmenizi öneririm.'' demiş...

en sıkı takipçim opuyorumnanaktan

canım ya,bir de düşünüyorsun bizleri ya,sen hepimizden böyle dua alırsan zaten sırtın yere gelmezzzzz kaydirigubbakcemile5 kraliçemiz oldun aycangül :içelim:

ekstra bişey yapmıyorum canım, yapı meselesi inan..yük olmuyor bunlar..hele birde böyle sonuç alınca çok iyi hissediyorum kendimi..
paylaşmanın verdiği hazla duanın verdiği umut dünyanın en güzel nimetlerinden bana göre..
inşallah dediğin gibi sırtım da sayenizde hiç yere gelmez :Saruboceq:

birde şunu yazmaktan kendimi alamayacağım :

kim müslüman kardeşinin bir ihtiyacını giderirse,Allah da onun bir ihtiyacını giderir.
kim bir müslümanı bir sıkıntısından kurtarırsa,Allah da onu kıyamet günü sıkıntılarının birinden kurtarır.
kim bir müslümanın kusurunu örterse,Allah da kıyamet günü onun kusurunu örter.

yapılanın ne olduğu,büyüklüğü, miktarı önemli değil.

bu yüzden paylaşalııım :)
güzel olan herşeyi çoğaltıp yayalım :)
ki çirkin olanlar aralarında barınamasın :)
a.s.

unutmuşum canım yazmayı..sarmısağı hergün yutabilirsin.antibiyotik ve antiseptiktir.bağışıklığı arttırır.kolay kolay hasta olmazsın.ayrıca saça da çok faydalı.bak arkadaşlar şampuana katıyor mesela.
içten almış olursun..
bak ben yutuyorum bu ara.şükürler olsun ameliyat yerim enfekte olmadı.ki kaç defa belediye otobüsüne bindim.çok korktum ama hiç birşey olmadı.tamamen sarmısağa borçluyum..

unutmuşum canım yazmayı..sarmısağı hergün yutabilirsin.antibiyotik ve antiseptiktir.bağışıklığı arttırır.kolay kolay hasta olmazsın.ayrıca saça da çok faydalı.bak arkadaşlar şampuana katıyor mesela.
içten almış olursun..
bak ben yutuyorum bu ara.şükürler olsun ameliyat yerim enfekte olmadı.ki kaç defa belediye otobüsüne bindim.çok korktum ama hiç birşey olmadı.tamamen sarmısağa borçluyum..

çokk teşekkürler tatlımmm,daha önce duymuştum ama saça faydalı olduğunu öğrenince bak hemen alıyorum.kaydirigubbakcemile3

bu aralar saç kestirsek nasıl bi etkisi olur acaba?
saç bakım günleri ile saç kesim günlerini benzer düşünebilirmiyiz?

çokk teşekkürler tatlımmm,daha önce duymuştum ama saça faydalı olduğunu öğrenince bak hemen alıyorum.kaydirigubbakcemile3

hep öyle inan.
faydalı olduğunu bildiğimiz ve kullanmadığımız herşeyi içinde "saç" geçince hemen kullanmaya başlıyoruz :)
akşam kulaklarnı çınlattım :)))

aaaaaaa :smiley-cool: hayırdır kız, :1: nieki kaydirigubbakcemile2

saçlarının uzadığını söyledim işte :) :nazar:
hani saçının uzamasını istemeyen arkadaşımdan bahsetmiştim ya.beraberdik akşam.şimdiye kadar şeklinin çoktan bozulmazsı lazımdı dedi.ilk model aynen duruyor.neredeyse hiç uzamamış.
önümüzdeki aylarıdaverde yanlış zamanda kestirmeyeyim diyor. :))) biz uzasın diye uğraşıyoruz o uzamasın diye :tomato:

saçlarının uzadığını söyledim işte :) :nazar:
hani saçının uzamasını istemeyen arkadaşımdan bahsetmiştim ya.beraberdik akşam.şimdiye kadar şeklinin çoktan bozulmazsı lazımdı dedi.ilk model aynen duruyor.neredeyse hiç uzamamış.
önümüzdeki aylarıdaverde yanlış zamanda kestirmeyeyim diyor. :))) biz uzasın diye uğraşıyoruz o uzamasın diye :tomato:

ay hakkaten yaaa,o da ilginçmiş gerçekten :1rolleyes:

aycangüüüllll şekeriiiiimmmmm opuyorumnanaktan bu akşam saç bakımı için uygun mudurr? :uhm: çok yapasım var daaaaa delikafadulden

hihoyyyt
balı şampuana da katıyorlarmış..

ya onu ben de duydum..acaba ne işe yarar??CADIARZU ben saçlarımı kestirmiş olmama rağmen hala daha düzleştiricinin kalıntıları var :oklava: ve yıkadıktan sonra düğüm oluyo.. -tatlicadiarzu- bal iyi geliyo diyolar bakalım zeytinyağı ve bal işe yararsa şampuanıma da katıcam..

hihoyyyt

ya onu ben de duydum..acaba ne işe yarar??CADIARZU ben saçlarımı kestirmiş olmama rağmen hala daha düzleştiricinin kalıntıları var :oklava: ve yıkadıktan sonra düğüm oluyo.. -tatlicadiarzu- bal iyi geliyo diyolar bakalım zeytinyağı ve bal işe yararsa şampuanıma da katıcam..

yazan arkadaş çok memnun olduğunu söylemiş..o düğümlere durulanmayan bakım kremleri çok iyi geliyor.ben elseve in onarıcı sç kremini kullanıyorum.yine durulanmayan,nemli saça.çok memnunum.burda glissinkini duyup aldım ama kullanamadım.elseve çok iyi geldi bana..

yazan arkadaş çok memnun olduğunu söylemiş..o düğümlere durulanmayan bakım kremleri çok iyi geliyor.ben elseve in onarıcı sç kremini kullanıyorum.yine durulanmayan,nemli saça.çok memnunum.burda glissinkini duyup aldım ama kullanamadım.elseve çok iyi geldi bana..

bir deneyeyim o zamannn çünkü kısa saç olmasına rağmen banyodan sonrası bana eziyet oluyor benneyaptımki o düğümler gitsin diye kestirdim hesapta,ama temizlenmiyor mahvetmişim saçlarımı yaaaa şimdi ne düzleştirici ne maşa ne fön ne boya hiçbirşey yapmıyorum ama yine de iyileşme hızı o kadar yavaşki senağlama bazen sabrım taşıyor... 1-2 düzleştirici saç açtırma işlemi yapınca hemen mahvoluyo, ama aylardır bakım yapıyorum,bitkisel şampuanlar alıyorum,fön makinesiyle kurutmuyorum bile kendi halinde kurutuyorum ama en ufak bir düzelme yok :çok üzgünüm: valla tek umudum sensin işte aycangül..kestirdim ve dediğim gibi azıcık da olsa uzama hızı var bu hız devam ederse ve kendi saçlarım dipten çıkıp sağlıkla en azından enseme kadar gelse dile benden ne dilersennnnn zemuszemus

Back