Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

kızlar toplu alıntı nasıl yapılır bilmiyorum :) toptan cevap vereyim.ben su değirmeden bolca şampuan alıp önce avcuma yayıyoyum.sonra saçıma eşit şekilde dağıtıyorum.yani tek bir noktaya dökmüyorum şampuanı.bi süre ovalıyorum.azar azar su döküyorum bu arada.sonra yıkayıp bir şampuan daha yapıyorum.bu kez gerçekten köpürüyor.ve tertemiz oluyor.

foto eklememiştim ama ekliyeyim.
amaaa 1- GÜLMEK YOK :roflol: 2-ALINTI YAPMAK YOK

ilkini çekerken tarih ayarı yapmamışım.15 haziranda çekildi.
parmağımla gösterdiğim yer biraz daha iyiydi sadece.çünkü orası hiç işlem görmedi.

Eklentiler

• $5a.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 64
  • $5b.webp
    11 KB · Görüntüleme: 46
  • $55.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
niye gülelim canım yav zaten alıntı yapsak da senin fotolar çıkmaz sanırım çünkü eklenti olarak eklemişsin parmağını görünce içim cız etti valla geçmiş olsun, keşke önce-sonra diye ekleseydin ne kadar sürede uzadığını görseydik kaydirigubbakcemile5

sağol canım..

ilkinide ekledim.canım dedim ya annem kötü olan fotoyu görünce bu deli kim dedi :))

neyse üstüne tıklayınca net görünüyor.

bende uzama olmadı henüz canım senağlama

ama kışın 3 ay bakım yaptım yinede ilk fotodaki gibiydi.bu düzelmeyi sadece verdiğim tarihlerde yaparak 16 hazirandan sonra elde ettim.

Son düzenleme:

bende de uzama olmadı canım üzülme bakıyım saçların boyadan dolayı mı böyle yıprandı :teselli:

bende de uzama olmadı canım üzülme bakıyım saçların boyadan dolayı mı böyle yıprandı :teselli:

ayy ne çok düzenleme yaptım mesajlarımda..
röfle ve düzleştirici.tabi geçen yaz yaşadığım yoğun stresinde etkisi var sanırım..

Son düzenleme:
ayy ne çok düzenleme yaptım mesajlarımda..
röfle ve düzleştirici.tabi geçen yaz yaşadığım yoğun stresinde etkisi var sanırım..

zaten saç bakım konusunun ehli sensin, sorularımıza verdiğin cevaplardan da belli ne kadar sabırlı olduğun, en kısa sürede istediğin saçlara kavuşursun inşallah canım, benim saçlar da düzleştiriciden dolayı epey inceldi

ne istiyorum biliyormusun.başkalarınınki gibi haftada 1 cm uzasın ve her ay kestirip kurtulayım yanıklardan..
yine de şükürler olsun ki insan içine çıkacak kadar düzeldi.o 3. fotodaki (aslında ilk o ama eklerken ters oldu) halimle dışarı çıkamıyordum.düzleştirsem daha beter olacak.ağlıyordum her yıkamada..

insan içine çıkamayacak kadar kötü değil canım asla düzleştirme saç kurutma makinesi bile tutma dışarı çıkarken topuz yap gitsin zaten mevsim yaz yerimseniben

ya saçını yağdan arındıramiyanlar saçınız yağlı olabilir mi ?*
bende ilk başta bayağı bir su tutup sonra 2 kez şampanlıyorum çıkıyorr hemde çok uzun köpürtmeden yıkarım ben

hayır cnm yağlı değil hatta saç boylarım aşırı derecede kuru boya ve düzleştirici yüzünden..önce diplerine sürüyorum yağı sonra bir kaba koyup saç boylarımı bu kaba daldırıyorum ve sünger gibi çekiyor uçlar yağı kaydirigubbakcemile3

toplu alıntı yapmayı ben de bilmiyorum :)) anlatığın şekillde yapıyorum ben de cnm ama yine de zor çıkıyor banyoda temizlenmiş hissi veriyor ama kuruyunca anlıyorum ki tam çıkmamış..bilmiyorumkismile

arkadaşlar alıntı yapmadım ama kuaför mağduru arkadaşlar için söylüyorum. ben çok çok iyi bi kuaför buldum. 1 cm filn kesti saçlarımdan. fön filn yapma saçına, öyle ayda bi,iki ayda bi uçları kestirirsen hayatta uzatamazsın zaten uçlarından aldırınca daha çabuk uzuyo diye bişey yok, bilimsel olarak kanıtlandı alakası olmadığı dedi.şimdi kesiyorum, 4 ay gelme kesime filn , bırak kendi haline uzasın dedi.
yani size diyceğim şey çok çok kötü olmadan kestirmeyin saçlarınızı

hayret böyle kuaförler de varmış demek ki akannehir çok şanslısın cnm.

hayret böyle kuaförler de varmış demek ki akannehir çok şanslısın cnm.

teşekkür ederim tatlım, ben aynı kuaföre daha önce de gidiyodum ama genelde kuaförün sahibi kesiyodu saçlarımı, ayda bi gel, 2 ayda bi gel filn diyodu. bu çocuk ilk defa kesti, olaya ticari yaklaşan biri de değil açıkcası. artık hep ona gidicem.

aycangül tatlım neden gülelim,benim de saçlarım seninki gibiydi boyadan oldu önce sapsarı yaptım sonra koyuya boyattım sonra bi daha açtırdım... :kedi: ama en çok düzleştiric mahvetti :bbo: yoluk yoluk oldu :sinifsinif: en sonunda kısacık kestirdim bunalıma girdim :çok üzgünüm: 1 yıl olmadı ama ancak 3-4 cm uzamıştır onuda 2 akşam önce kestirdim ay takvimi aşkına sürekli araştıralım ay takviminin yanı sıra başka bilgilere de ulaşırsak paylaşalım gerçekten bir kadın için saç çok çok önemli bayanssulusmile en önemli aksesuarımız -tatlicadiarzu- bazen görüyorum beline kadar uzamış çok gür ve parlak saçlarla gezen hatunları, özenerek bakıyorum mafoldumben

aycangül unutmuşum saçların eski haline kıyasla çok daha iyi durumda inş daha da güzel olcak cnm..:dance:

Son düzenleme:
bu arada bugün yaptığım yağ bakımını saçımdan klayca çıkardım şampuanımdan kaynaklanıyormuş..kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…