herkese günaydınnnnn a.s. tatlım ben de aynı durumdayım nerdeyse 1 senedir bitoinler b vitaminleri alarak uzatmaya çalıştığım ve sadece 3-4 cm uzayan saçlarımın o 3-4 cm gitti!! :çok üzgünüm: tek tesellimiz doğru akşamda kestirdik ve saçlarımız o kadar hızlı uzayacakki bu açığı fazlasıyla kapatacağıızzz buna inanalım kızlaaarrr :1hug:
yağlı bakımlar benim de saçlarımı çok döküyor acaba devam etmesem mi
sinamekiye uzun bir süre ara vermiştim
dün yapayım dedim bulamadım bi türlü
bugün eve dönerken alıcam
hadi kolay gelsin hepimize =)
1 günle en önemlisini kaçırmışım:):)
yeni gördüm konuyu da:):
arkadaşlar hiç bıkmadan 50 sayfayı okudum....
ve aycangul e bayıldımm.. o nasıl sabır bıkmadan usanmadan..
parmağın içinde çok üzüldüm... çok çok geçmiş olsun..
acilen yardımınıza ihtiyacım var,
yumrtalığımda kist var kanamalı bir kist, ağrı yapıyor yani, ve bunun için macun aldık, sizce bunun içinde uygun bir tarih varmıdır, hımmm aycangul..
ve diğer konu saçlarımı röfle yaptırmam lazım tatile gidicem çünkü..
nasipse 1 ağustosta gidicez...
sizce röflem için ne zaman uygun
ya kızlar bende 13unde kestirdim dün sinamekiyi yaptım ama çok kötü kokuyo hala saçım yaa acaba kokusuna biçare varmıdırbilmiyorumkismile
13ünde saçımı kestirdm dünde zeytinyağ maskesi yptm bugünde karışık yağlarla maske ypcm yarın sinameki snra uzasın saçlarr.Dkuaförümde fark etti sçımı çok parlıo eskisi gibi deil dedi sinameki mucizesi dedm:d
cerennnn linki değiştirdim canım ana sayfayı eklemişim,bir daha bak..
şifa olsun canım..bende bugün ve yarın da yapmak istiyordum ama yapamıcam galiba.olmadı gece yapar yatarım,iki günlük olur :)
bende kuaförden aynı şeyleri duyuyorum.aslında foto eklesem sizde görürsünüz.alıntı olur diye korkuyorum -tatlicadiarzu- :roflol:
canım çok çok teşekkür ederim..
24 temmuzda deneyelim bakalım, umarım iyi olur..
herkese yetişiyorsun ya
ne diyim güzel Allah'ımda ne zaman darda olsan sana yetişsin...
ciddi diyorum yüreğiinin yansımasına bayıldım..
15 gündür ağrılı kist yüzünden eve ve dolayısıyla yatağa hapsolmuştum,
ne tatlı huzur verdin....
iyiki bu sabah tesadüfen rastlamışım buraya...
öpüyorum
foto isteriz hihoyyyt
en başta kıpkırmızı kocaman alıntı olmasın diye yaz canım paintte de yüzünü karala eğer alıntı olursa alıntı yapan arkadaşa söylersin, yaptığı alıntıdan fotoyu siler ekle ekle hihoyyyt
ne yazacağımı şaşırdım :) dua almak beni çok duygulandırır.en değerli hediyedir çnkü :)
teşekkür ederim..
yeni linki gördün umarım.ben hayıt tohumu aldım.başlayamadım bir türlü sakın ihmal etme.hiç bir yan etkisi görülmemiş 2500 yıldır :)
aslında kendim yetiştirmek ve şifa güçlerinin en yüksek olduğu dönemde toplamak istiyorum bu tür bitkileri.o da olur inşallah :))
tekrar geçmiş olsun,öptüm kocaman :)
ben on üçünde zeytinyağı yaptım sçımdan arınmadı dün gene yıkaddım iki kere azcık kaldı ama çatır çatır oldu sanki saçlarım böle ipek gibi saçlarım olsun istiyorum ama yok olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?