Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

aycangülüm elin nasıl oldu?umarım ii olursun,walla aklım sende kuzu dünden beri:sinifsinif: kendine dikkat et olur mu?öptüm seni.

canımsın :1hug: iyi iyi,daha da iyi olacak. azcık yamuk kalmış hareketsizlikten :1shok:CADIARZU ama egzersiz yaptırıcam düzelicek :lepi:

amanın pek sevindimkaydirigubbakcemile3 inş en kısa zamanda iyileşir sapasağlam olursun..allah sağlık sıhhat versin sana ve herkese....

kızlar selaaaam
ayın 6sı saçımı sarımsaklı şampuanla yıkadım
ayın 7si yani dün hem sinamekili karışımı hem de sarımsaklı karışımı uyguladım
veeeeeeeee bu gün herkes saçımın çok parlak ve yumuşacık olduğunu söyledi sınıfta gelen geçen saçımı elleştiriodu.
kızlar çok çok teşekkür ederim size inş sayenizde uzatıcam saçımı opuyorumnanaktan

not: sinameili karışımı tüm saçıma yaptımbayanssulusmile

bende bakım yaptı dün aktardaki kız bıttım sabunu verdii ..onunla yıkadım kazık gibi oldu saç kremimde bitmişti..bugün tam tersii saç kendini kaybetti akannehir ama bakım yapıldııııı uzasınn yeterkiii

ya ben 2 aydır sinamekiyi yapıyorum ama bi gelişme yok herkesin ne güzel uzamış benim gibi sinemakiden sonuç alamayan var mı bilmiyorumkismile

çok sevindim canım..verdiğim tarihlerde yapmaya devam et :)

bence sabun kullanma canım..

senin sabrına hayranım ya burdaki herkesle tek tek ilgileniyosun sürekli yaptım öle belli bi günüm yoktu senin dediğin günlerde de yaptım ama saçım çok cansız herlade önce bi güçlendirdi sonra uzicak die düşünüyorum saol cnm ilgin için =)

önemli değil canım :) araştırmalara devam ediyorum merak etme..yeni bilgilere ulaşıyorum ama henüz denemedim.sonuç olumlu olursa mutlaka paylaşıcam :)

amaniiinnnnn..bilmeden temmuz 8 de saç bakımı yapmışımzemuszemus..yihhuuuuudelikafadulden

yani ben verimli olan tüm günlerde yapıyorum
6-7 siydi mesela hem 6 da hem 7 de yaptım
şimdi bu 4 verimli günde de yapmak istiyorum ama ...

yani ben verimli olan tüm günlerde yapıyorum
6-7 siydi mesela hem 6 da hem 7 de yaptım
şimdi bu 4 verimli günde de yapmak istiyorum ama ...

Bence tek gün yeter,abartmamak lazım,saçın dengesini bozacaksın annem..:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…