aycangülüm elin nasıl oldu?umarım ii olursun,walla aklım sende kuzu dünden beri:sinifsinif: kendine dikkat et olur mu?öptüm seni.
alabilirsin canımben alıcan yani akşama.yek elle :roflol:
kızlar selaaaam
ayın 6sı saçımı sarımsaklı şampuanla yıkadım
ayın 7si yani dün hem sinamekili karışımı hem de sarımsaklı karışımı uyguladım
veeeeeeeee bu gün herkes saçımın çok parlak ve yumuşacık olduğunu söyledi sınıfta gelen geçen saçımı elleştiriodu.
kızlar çok çok teşekkür ederim size inş sayenizde uzatıcam saçımı opuyorumnanaktan
not: sinameili karışımı tüm saçıma yaptımbayanssulusmile
bende bakım yaptı dün aktardaki kız bıttım sabunu verdii ..onunla yıkadım kazık gibi oldu saç kremimde bitmişti..bugün tam tersii saç kendini kaybetti akannehir ama bakım yapıldııııı uzasınn yeterkiii
ya ben 2 aydır sinamekiyi yapıyorum ama bi gelişme yok herkesin ne güzel uzamış benim gibi sinemakiden sonuç alamayan var mı bilmiyorumkismile
tarihleri 4 gözle bekliyorum zaten zemuszemus artık entele otunu denicem inş bu sefer sonuç alırım
senin sabrına hayranım ya burdaki herkesle tek tek ilgileniyosun sürekli yaptım öle belli bi günüm yoktu senin dediğin günlerde de yaptım ama saçım çok cansız herlade önce bi güçlendirdi sonra uzicak die düşünüyorum saol cnm ilgin için =)
aycangul 13-14-15-16 saç bakım günleri ya, 4 gün art arda saç yorulmaz mı ?
yani ben verimli olan tüm günlerde yapıyorum
6-7 siydi mesela hem 6 da hem 7 de yaptım
şimdi bu 4 verimli günde de yapmak istiyorum ama ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?