• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

yptm zırnığı ilk kolumda denedm kökünden almadı ama jilet gibi oldu:S bikini bölgemde üst bölgesi jilet gibi oldu:S saçımıda yarım saatten fazla bekletmedm bakalım dolunay bizden yana olckmı:)

kıııız dolunay deyip durma heryerde milletin kafası karışacak.dolunaya daha 19 gün var.diğer konuya gelince onu da yanlış yapmışsın..mevzuyu kendi topiğinde cevapladım.topikleride karıştırmışsın :roflol:delikafadulden:oklava:ohaoldumsmileyasakkelime:tomato::olmaz:kaydirigubbakcemile

aycangül ben şimdi sürdüm kafama sinemakiyi....etki etmicekmi şimdi yaa:sinifsinif:

aynı anda yazmışız:) ayy seevindim:) etki etsin ya..

yok canım olur yine.6-7 temmuzdu.bende akşama sonradan çıkan tüylerimi alıcam.ama saç bakımı yattı..

aycangül bişey sorucam..hani sonradan çıkan tüyleri alıyoruz ya ara tarihlerde...benim o kadar çok ki yine çıktılar..onları da alayım mı bugün?sempatiksalakcinni

dün akşam yapmıştım sinemakiyi ve hala kafamda kaydirigubbakcemile3 bilgisayarın başından kalkabilirsem yıkıcm..sempatiksalakcinni

kıııız dolunay deyip durma heryerde milletin kafası karışacak.dolunaya daha 19 gün var.diğer konuya gelince onu da yanlış yapmışsın..mevzuyu kendi topiğinde cevapladım.topikleride karıştırmışsın :roflol:delikafadulden:oklava:ohaoldumsmileyasakkelime:tomato::olmaz:kaydirigubbakcemile

beynimn içi öyle sınavla dolduki herşei karıştırmşm.D:D 6-7 temmuz saç şeide sanmştm ben üff herşeide ylnş yptm hem saçı hem zırnığı kafa giti bende e e n olck şmdi:D

beynimn içi öyle sınavla dolduki herşei karıştırmşm.D:D 6-7 temmuz saç şeide sanmştm ben üff herşeide ylnş yptm hem saçı hem zırnığı kafa giti bende e e n olck şmdi:D

olsun canım,sınav öncesi bunları boşverseydin keşke.sınavdan sonra doğru bir şekilde devam edersin :teselli: başarılar diliyorum sana taaa yürekten..
allah şu sınav çilesinden kurtarsın türkleri turkbayragi :Saruboceq:

ben düzenli saclarimin uclarindan 3 ayda bir yarlm cm aldiriyorum.. kuaförüm buna bile gerek yok diyor ama ben yenilensin uzama hizlansin diye yinede al diyorum..
sac kremi ve hazir sac bakimlari kullandigim icin saclarimin uclari hic kirilmiyor sadece kesim zamani gelince yani 3. ay'im, haiften uclarinda kuruluk oluyor..
3 ayda yarlm cm aldirmak uzamayi hizlandirir mi ??
daha fazla aldirmaya da kiyamiyorum.. :(

teşekkür ederim canım..giderek iyileşiyor çok şükür..
canım dişçiye gitmeni tavsiye ederim.ilerlemesin sen çare ararken..
belki de sigara sonrası çıkan ağız yaraları gibi geçicidir ama ihmal etme derim.dönüşü olmayan noktaya gelmesin..

doktora gittim tatlım ama biraz zaman geçsin şimdi dokunmayalım tuzlu su ile gargara yap dedi ama faydası olmadı

ben düzenli saclarimin uclarindan 3 ayda bir yarlm cm aldiriyorum.. kuaförüm buna bile gerek yok diyor ama ben yenilensin uzama hizlansin diye yinede al diyorum..
sac kremi ve hazir sac bakimlari kullandigim icin saclarimin uclari hic kirilmiyor sadece kesim zamani gelince yani 3. ay'im, haiften uclarinda kuruluk oluyor..
3 ayda yarlm cm aldirmak uzamayi hizlandirir mi ??
daha fazla aldirmaya da kiyamiyorum.. :(

hızlandırır heralde bilemiyorum ki..kuaförler öyle söylüyor.
bana göre ay takvimine göre yanlış bir tarihe denk gelirse bu kesimler etkisi olmaz..

doktora gittim tatlım ama biraz zaman geçsin şimdi dokunmayalım tuzlu su ile gargara yap dedi ama faydası olmadı

başka doktorada git bence.tek doktoru bekleme..
bak ben 5 yıldır parmağım için birçok doktoro gittim.bir tanesi psikolojik dedi ve 2 yıl güçlü bir antidepresan kullandım.sonunda tümör çıktı.kaç senedir çektiğim acıyı tarif edemem sana.iki yıl önce de bulunup alınabilirdi bu.
diyeceğim o ki imkanın varsa diş hastanesi gibi bir yerde gerekirse hergün başka doktora göster ama mutlaka mantıklı bir açıklamaya ve sonuca ulaş canım..

olsun canım,sınav öncesi bunları boşverseydin keşke.sınavdan sonra doğru bir şekilde devam edersin :teselli: başarılar diliyorum sana taaa yürekten..
allah şu sınav çilesinden kurtarsın türkleri turkbayragi :Saruboceq:

teşekkür ederim canım bana bol bol dualar et emi çok ihtiyacım var ailem bir yandan sevgilim bir yandan baskı içine sokuolar bni okulu yıllardır daha bitiremedim diesenağlama kolumu zrnıkla aldm kızardı iice geçer dimi o

teşekkür ederim canım bana bol bol dualar et emi çok ihtiyacım var ailem bir yandan sevgilim bir yandan baskı içine sokuolar bni okulu yıllardır daha bitiremedim diesenağlama kolumu zrnıkla aldm kızardı iice geçer dimi o

yağlı krem sür istersen canım..

aycangülüm elin nasıl oldu?umarım ii olursun,walla aklım sende kuzu dünden beri:sinifsinif: kendine dikkat et olur mu?öptüm seni.

Back