Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

kantoron ve soya yağının ne gibi bir etkisi var daha önce okumştmda unuttm :) bugn saçlarımı kestircem bende omzumda düşünüyorum:)

aycangul kantaron yağı ciltteki izleri geçirmek için değil miydi sen saçıma sürdüm demişsin saça faydası nedir akannehir

Dün burada okumuştum saç bakımı için bugün uygun diye.
Hadi sinamekili bakım yapayım dedim. Saçlarım o kadar çok döküldüki pişman oldum.
Bir kez daha anladımki yağlı bakımlar bana yaramıyor.:1no2:
Zaten dökülme var yağ sürünce daha çok dökülüyor.:umursamaz:

kantaronu öylesine almıştım ben..ciltteki yenilemeyi saçtada yapar mı diye merak ettim.ama hiç tek başına kullanmadım.sonrada evdeki çeşit çeşit yağlara baktıkça sinir oldum.şimdi hepsini bitirmeye çalışıyorum.
soya yağını da burda okumuştum..zengin içeriğe sahip sonuçta. tüm yağlar vitamin içeriyor sonuçta.
bazı yağlarıda kendim yaptım ben.evde paptya ve ısırgan tohumum vardı mesela.çay gibi demlerim diye almıştım.kullanmadım sonra.onları zeytinyağında beklettim.birde sarmısak soup zeytinyağına koymuştum konserve gibi.annem kullanmadı.bende şimdi saçıma sürüyorum :)))

benimde genelde dökülür canım.bir tek son yaptığımda az döküldü.ama üzülme sağlıklı saç dökülmez.dökülenler sağlıksız olanlar.onlarıda zaten gün içinde döküyoruz.yağlayınca toptan dökülüyuor.
ben kel kalmadıysam kimse kalmaz zaten.ağustosta kediler gibi tutam tutam döküldü stresten.şimdi tutamlar halinde olmasada dökülmeye devam ediyor.nasıl bitmiyor saçlarım hayret ediyorum.
şu yağlar sayesinde diplerden geliyor allahtan.fön çektirirken görüyorum yeni saçları,öyle çok ki :)
bir de uzatabilsem ve şu bakımsız kısımdan kestirip kurtulsam çok iyi olacak..

kızlar ben bugünde yaptım..sarmısakla ısırgan yağı ve bemiksle sinamekiyide kattım içine..sarmısak kokusundan bayılıcaktım :)

13-14 temmuz uygun günler diye gittim kestirdim, o kadar söyledim sadece 1 cm al her yerden, kirik yok ama ben yinede aldirmak istiyorum hafif kuruluk var uclarda dedim..
eve gelip yikayinca daha iyi fark ettim, 2-3 cm kesmisss :gitme: (keserken islatip kestikleri icin anlayamadim islakken, eve gelip yikayip kurutunca ortaya cikti..)
¨fark edilir derecede kisaltmiss, ya benim emek emek ekstradan uzattigimi kuaör kestiiiii klava:
mayali süt, biotin, multivitamin, B5 vitamini, B-combin, vitaminli sampuan.. bunxlarin hepsini uyguluyordum aylardir biraz fazladan uzasin diye onuda kuaför aldi götürdü, gelde cildirma yaaa

herkese günaydınnnnn a.s. tatlım ben de aynı durumdayım nerdeyse 1 senedir bitoinler b vitaminleri alarak uzatmaya çalıştığım ve sadece 3-4 cm uzayan saçlarımın o 3-4 cm gitti!! :çok üzgünüm: tek tesellimiz doğru akşamda kestirdik ve saçlarımız o kadar hızlı uzayacakki bu açığı fazlasıyla kapatacağıızzz buna inanalım kızlaaarrr :1hug:

yağlı bakımlar benim de saçlarımı çok döküyor acaba devam etmesem mi
sinamekiye uzun bir süre ara vermiştim
dün yapayım dedim bulamadım bi türlü
bugün eve dönerken alıcam
hadi kolay gelsin hepimize =)

1 günle en önemlisini kaçırmışım:):)
yeni gördüm konuyu da:):

arkadaşlar hiç bıkmadan 50 sayfayı okudum....
ve aycangul e bayıldımm.. o nasıl sabır bıkmadan usanmadan..
parmağın içinde çok üzüldüm... çok çok geçmiş olsun..

acilen yardımınıza ihtiyacım var,
yumrtalığımda kist var kanamalı bir kist, ağrı yapıyor yani, ve bunun için macun aldık, sizce bunun içinde uygun bir tarih varmıdır, hımmm aycangul..

ve diğer konu saçlarımı röfle yaptırmam lazım tatile gidicem çünkü..
nasipse 1 ağustosta gidicez...
sizce röflem için ne zaman uygun

bir önceki röflemi 20 mayısta yaptım bilinçli bir tercihti tarihim.. tesadüfen tv de duymuştum. 19-20 mayıs ta saçlarınızı yapın diye, ve hakikaten sonuç mükemmel oldu... şimdi 13-14 temmuzu 1 gün farkla kaçırdığıma göre önerilerinizi bekliyorum..

13ünde saçlarımı kestirdim 14 ünde zencefil yaptım bugün de sinameki günü yarın da zeytinyağı yapacağım zemuszemus

ya kızlar bende 13unde kestirdim dün sinamekiyi yaptım ama çok kötü kokuyo hala saçım yaa acaba kokusuna biçare varmıdırbilmiyorumkismile

evde kendin kesseydin canım uçlarını.daha önce bahsetmiştik hani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…