yptm zırnığı ilk kolumda denedm kökünden almadı ama jilet gibi oldu:S bikini bölgemde üst bölgesi jilet gibi oldu:S saçımıda yarım saatten fazla bekletmedm bakalım dolunay bizden yana olckmı:)
tüh ya ben girememiştin nete..saç bakım tarihi değişmişsinemakiyi koydum suya dinleniyo şimdi...geç kaldım biraz:/
yok canım olur yine.6-7 temmuzdu.bende akşama sonradan çıkan tüylerimi alıcam.ama saç bakımı yattı..
aycangül bişey sorucam..hani sonradan çıkan tüyleri alıyoruz ya ara tarihlerde...benim o kadar çok ki yine çıktılar..onları da alayım mı bugün?sempatiksalakcinni
dün akşam yapmıştım sinemakiyi ve hala kafamda kaydirigubbakcemile3 bilgisayarın başından kalkabilirsem yıkıcm..sempatiksalakcinni
kıııız dolunay deyip durma heryerde milletin kafası karışacak.dolunaya daha 19 gün var.diğer konuya gelince onu da yanlış yapmışsın..mevzuyu kendi topiğinde cevapladım.topikleride karıştırmışsın :roflol:delikafaduldenklava haoldumsmileyasakkelime:tomato: lmaz:kaydirigubbakcemile
beynimn içi öyle sınavla dolduki herşei karıştırmşm.D6-7 temmuz saç şeide sanmştm ben üff herşeide ylnş yptm hem saçı hem zırnığı kafa giti bende e e n olck şmdi
Ağustosta ne zamaaann
bir ara toparlayıp vericem canım.sanırım temmuz 26 ya kadar liste halinde vermiştim.yine öyle yaparım :1hug:
yeni tarihleri ilk sayfaya da ekler misin canım arayıp bulmak zor oluyor da:1hug:
teşekkür ederim canım..giderek iyileşiyor çok şükür..
canım dişçiye gitmeni tavsiye ederim.ilerlemesin sen çare ararken..
belki de sigara sonrası çıkan ağız yaraları gibi geçicidir ama ihmal etme derim.dönüşü olmayan noktaya gelmesin..
ben düzenli saclarimin uclarindan 3 ayda bir yarlm cm aldiriyorum.. kuaförüm buna bile gerek yok diyor ama ben yenilensin uzama hizlansin diye yinede al diyorum..
sac kremi ve hazir sac bakimlari kullandigim icin saclarimin uclari hic kirilmiyor sadece kesim zamani gelince yani 3. ay'im, haiften uclarinda kuruluk oluyor..
3 ayda yarlm cm aldirmak uzamayi hizlandirir mi ??
daha fazla aldirmaya da kiyamiyorum..
doktora gittim tatlım ama biraz zaman geçsin şimdi dokunmayalım tuzlu su ile gargara yap dedi ama faydası olmadı
olsun canım,sınav öncesi bunları boşverseydin keşke.sınavdan sonra doğru bir şekilde devam edersin :teselli: başarılar diliyorum sana taaa yürekten..
allah şu sınav çilesinden kurtarsın türkleri turkbayragi :Saruboceq:
teşekkür ederim canım bana bol bol dualar et emi çok ihtiyacım var ailem bir yandan sevgilim bir yandan baskı içine sokuolar bni okulu yıllardır daha bitiremedim diesenağlama kolumu zrnıkla aldm kızardı iice geçer dimi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?