Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

tam bilmiyorum ama japngülü arkadaşımız öyle söylemişti yarım saatten fazla bekletmeyin ve haftada 3 kez uygulayın die :)

ben aycangül arkadaşın verdiği tarihlerde yapıyorum sadece, 1-4 saat kadar bekliyorum o anki duruma bağlı, ama yarım saat kadar az beklemediğim ortada, bi şey olmaz heralde :)

aycangül elin nasıl bugün hastaneye gidicem demişin inşallah iyisindir bide arkadaşlar benim diş etimin bazı kısımlarında sigarayı bıraktıktan sonra rengi koyulaştı görüntüsü canımı sıkıyo bunun için evde yaptığınız bi uygulama varmı

ben aycangül arkadaşın verdiği tarihlerde yapıyorum sadece, 1-4 saat kadar bekliyorum o anki duruma bağlı, ama yarım saat kadar az beklemediğim ortada, bi şey olmaz heralde :)

ayyy yok bişry olmuo canım bu benim 4.uygulamam ve 3-4 saat bekletıorum bısey oldu yok :))

Kızlar tüm sayfaları okumak memnun değil bir tarifleri ilk sayfada toplama şansımız yok mu yada var ben mi göremedim

arkadaşlar bugün tüy günü old içn tüylerimi aldm şimdide üzerine zırnık yapıcam ama bu zırnığın tüm tozunumu ypcz yoksa blli bir ölçüsü vrmı acele yardm edn

tüyler alındıktan snra bunu sürüosun tüylern azalıo toz halinde bir şey kokusu yumurtanın beyazıyla çimentoyu andırıo:S krema gibi olması lzm yapıorum tutmadı bir türlü kıvamı kafayı yicem bide 3 tl verdm bugün şuna acaba hepsinimi yapsam

sinamekiyi yptnmı sen bugn ay dolunayda yha:) japon gülü snra sinamekili tarifi yarım saat bekletn deince bugnde öle ypiim dedm daha önce hep 4-5 saat bekletirdm napiim sence bugn bölemi yatsam:)

evet bugün yaptım sinamekimi, 3.5 saat falan bekledim sanırım, öyle yatan çok canım yatabilirsin bence ama dikkat et üşütme hasta olma :)

teşekkürler düşündüğün içn bni angaralı arkadaşım bende ankarada yaşıyorum şu zırnığı hiç yapmasammı ya acaip üşeniorum ama bugnde tüy günü üfff

ben ankarada okuyorum da mersinliyim canım şu an mersindeyim ama ankaralı sayılırım 12 ayın 9 ayı ordayım bence üşenme canım bu bakımlarda üşenmemek önemli, zaten ayda 1 kere yapmıyor musun üşenme nolcak kaç dakikanı alır sanki kaydirigubbakcemile5

yptm zırnığı ilk kolumda denedm kökünden almadı ama jilet gibi oldu:S bikini bölgemde üst bölgesi jilet gibi oldu:S saçımıda yarım saatten fazla bekletmedm bakalım dolunay bizden yana olckmı:)

teşekkür ederim canım..giderek iyileşiyor çok şükür..
canım dişçiye gitmeni tavsiye ederim.ilerlemesin sen çare ararken..
belki de sigara sonrası çıkan ağız yaraları gibi geçicidir ama ihmal etme derim.dönüşü olmayan noktaya gelmesin..

tüh ya ben girememiştin nete..saç bakım tarihi değişmiş sinemakiyi koydum suya dinleniyo şimdi...geç kaldım biraz:/

sinamekiyi yptnmı sen bugn ay dolunayda yha:) japon gülü snra sinamekili tarifi yarım saat bekletn deince bugnde öle ypiim dedm daha önce hep 4-5 saat bekletirdm napiim sence bugn bölemi yatsam:)

:)) dolunay 26 sında canım.herşeyi karıştırıyorsun ama sen :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…