Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aycangul 13-14-15-16 saç bakım günleri ya, 4 gün art arda saç yorulmaz mı ?
bu 4 gün gerçekten önemli doro.üstelik büyüyen fazda olacak ay.tercih sana kalmış canım..yorulur mu bilemiyorum.belki 4 gün üst üste yıkandığı için çabuk yağlanma yapabilir.
birde sen sinamekili kürü uyguluyorsun bildiğim kadarıyla.ben sinamekinin etkilerini tam olarak bilemiyorum.yani 4 gün üst üste uygulamak nasıl bir etki yapar gerçekten bilmiyorum.istersen bu kürü tavsiye edenlere bir sor.
ya da bir gün bunu uygula diğer gün sinamekisiz olarak yağ bakımı yap.mesela zeytin yağı-sarmısak yağı veya zeytin yağı- badem yağı gibi..
sadece şunu söyleyebilirim..bugünleri değerlendirenlerin uzama elde edeceği konusunda güçlü hislere sahibim..umarım doğru düşünüyor ve hissediyorumdur :)
aycangül en etkili tarih 13 temmuz demi saç bakım için? en etkili tarihte sinemaki yapıcam .bayanssulusmile.bi de saçımı kestiricem ne zaman kestireyim ya?:kedi:
ben de uzaması için uçlarından kesicem ama kesmek için en uygun tarih hangisi acaba bilmiyorumkismile
o zmn 13ünde saçımı kestiririm 14ünde sinamekiyi yaparım 15inde zeytinyağ bakımı yaparım 16sındada karışık yağlarla bakım yaparım umarım sonuç alırım
Çok ilginç bilgiler teşekkürler :)
17 gibisi kestirsek sence nasıl? 13 14 ü malesef uygun olmuyor..
bu arada teşekkürler aycangül opuyorumnanaktan