• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

aycangul 13-14-15-16 saç bakım günleri ya, 4 gün art arda saç yorulmaz mı ?

bu 4 gün gerçekten önemli doro.üstelik büyüyen fazda olacak ay.tercih sana kalmış canım..yorulur mu bilemiyorum.belki 4 gün üst üste yıkandığı için çabuk yağlanma yapabilir.
birde sen sinamekili kürü uyguluyorsun bildiğim kadarıyla.ben sinamekinin etkilerini tam olarak bilemiyorum.yani 4 gün üst üste uygulamak nasıl bir etki yapar gerçekten bilmiyorum.istersen bu kürü tavsiye edenlere bir sor.
ya da bir gün bunu uygula diğer gün sinamekisiz olarak yağ bakımı yap.mesela zeytin yağı-sarmısak yağı veya zeytin yağı- badem yağı gibi..
sadece şunu söyleyebilirim..bugünleri değerlendirenlerin uzama elde edeceği konusunda güçlü hislere sahibim..umarım doğru düşünüyor ve hissediyorumdur :)

aycangül en etkili tarih 13 temmuz demi saç bakım için? en etkili tarihte sinemaki yapıcam .bayanssulusmile.bi de saçımı kestiricem ne zaman kestireyim ya?:kedi:

bu 4 gün gerçekten önemli doro.üstelik büyüyen fazda olacak ay.tercih sana kalmış canım..yorulur mu bilemiyorum.belki 4 gün üst üste yıkandığı için çabuk yağlanma yapabilir.
birde sen sinamekili kürü uyguluyorsun bildiğim kadarıyla.ben sinamekinin etkilerini tam olarak bilemiyorum.yani 4 gün üst üste uygulamak nasıl bir etki yapar gerçekten bilmiyorum.istersen bu kürü tavsiye edenlere bir sor.
ya da bir gün bunu uygula diğer gün sinamekisiz olarak yağ bakımı yap.mesela zeytin yağı-sarmısak yağı veya zeytin yağı- badem yağı gibi..
sadece şunu söyleyebilirim..bugünleri değerlendirenlerin uzama elde edeceği konusunda güçlü hislere sahibim..umarım doğru düşünüyor ve hissediyorumdur :)

tamam canım farklı bakımlar yapayım en iyisi, ben bu 4 günü de kullanmak istiyorum ziyan etmek istemiyorum çünkü sadece senin verdiğin günlerde bakım yapıyorum :)

o zmn 13ünde saçımı kestiririm 14ünde sinamekiyi yaparım 15inde zeytinyağ bakımı yaparım 16sındada karışık yağlarla bakım yaparım umarım sonuç alırım

o zmn 13ünde saçımı kestiririm 14ünde sinamekiyi yaparım 15inde zeytinyağ bakımı yaparım 16sındada karışık yağlarla bakım yaparım umarım sonuç alırım

almanı diliyorum canım..benimde şimdi yağ var saçımda.banyo yapacaktım.birşeyler süreyim bari dedim..kantaron yağı ve soya yaına sinameki katıp sürdüm saçıma :)) evde birsürü yağ var.gözümü kapatıp seçiyorum :)
şişeleri boşalsında kendi yaptığım doğal yağları koyayım içine :))

arkadaşlar hemen paylaşmak istiyorum..dün saçlarımı yağlamıştım biliyorsun.yıkarken biraz daha az döküldüğünü farketmiştim.
bugün yine yağ bakım yaptım..ve saçlarım inanılmaz bir biçimde az döküldü.annem bile çok şaşırdı.biliyorsunuz o yıkıyor teknik nedenlerle :)
aylarca bakım yapmıştım,boşuna yapmışım.demekki doğru zamanda yapılan bakım aylarca yapılana bedelmiş :))))

önümüxdeki 4 gün çok daha önemli,lütfen ihmal etmeyin...

Son düzenleme:
ya ben bu topiği okumamıştım tesadüfen de yarın da saçımı kestirmeye gidecektim yaşasınnnnnkaydirigubbakcemile2

ama ıspartada salı günleri kuaförler kapalı oluyodu unutmuşum :( umarım nöbetçi bi kaför bulabilirim eyvahedigeldismile

kaydirigubbakcemile2 ayyyyyyyyyyyyyy bugün büyük günnnnnnnnnnnnn saç kestiriceeezz hepimiiiizzzzz kaydirigubbakcemile2 öyle tuhafki,bugünlerde saçım inanılmaz kötü :oklava: hiç şekil almıyo,ohaoldumsmile cinsi bir garipleşti anlamadım niye kestrince düzelir belkiiiiiii akannehir

Back