bu arada geçmiş olsun:a015:
az uzadı canm, bi cm uzaması lazm nomalde bi ayda bi saçın, benm yarım cm
aslan burcuna bakmıyo muyduk saç için acaba?
balık burcunda küçülüyomuş ya.
şimdi nette izledm bide, ucundan azcık alıyım dedm, 123 temmuzda küçülmedeymiş balıkta, 456 da da koçta küçülmede :s
ee ben napcam hiç kesemiycemmi :))
bu sayfaya hergün girmezsem ve yazdıklarına bakmazsam bişeyler eksik gibi geliyo bana elimde olsa bu sayfayı hiç kapatmayacağım yani o kadar deyim herşey için sağol iyiki varsın aycangül sayende çok şey öğrendim uzman tv izliyorum merak sardı beni
kızlar bu arada 13 ü salı gününe denk geliyo ankaradaki kuaförlerin hemen hemen hepsi kapalı oluyo bildiğim kadarı ile artık saç kesimi 14 üne kalıyo
saçlarımı boyatcam ben,ne zaman boyatsam ki aycangülüm?:enbuyukkk:
13 yad 14 ü canım.regl olmazsan garanti :)))
su an reglim,o zamana kadar biter zaten bende 13nde saçlarımı boyatırım mis gibi olurbayanssulusmile hay ellerine saglık kuzucan,bi de su saçlarım uzasa ya:sinifsinif: şu kuaförlerin neden el ayarı olmaz ki,çok teşekkür ederim tatlışımzemuszemus
burada topigin birinde okumustum regl olunca sac daha hizli uzuyor diye.. ne kadar dogru bilmiyorum bilgisi olan var mi bu konuda ??
bide regl ay'in hangi zamanina denk gelirse ona göre yapcaz yada yapmiycaz bunlari.. ??
burada topigin birinde okumustum regl olunca sac daha hizli uzuyor diye.. ne kadar dogru bilmiyorum bilgisi olan var mi bu konuda ??
bide regl ay'in hangi zamanina denk gelirse ona göre yapcaz yada yapmiycaz bunlari.. ??
aycangul bişi sorabilir miyim suan saç kesim en yakın vakit 6-7 temmuz mu 13-14 temmuz mu ?
kesinlikle 13-14 tatlım..
aycangül saç bakımını ne zaman yapalım? 7-8 temmuz değil mi canım
ben uygun tarihte boyamama rağmen regl olduğum için annemdeki gibi şahane bir sonuç olmamıştı..kendimi öyle kaptırmışım ki regl olduğumu unuttum o gün boyadım.yine de kuaför beğendi :)) bidahakini uygun tarihte boyayıp gidicem..onu görse küçük dilini yutar herhalde :))
uzatma işinde bende hiç yol alamadım malesef.ilk uyguladığım zaman haziran 17 de ilk günlerde çok hızlı göründü dipleribüyüyen ay fazıydı tabi..sonra saydık aynı yerde hala yarım cm.herzamanki gibi yani ayda 1 cm uzayacak..
11 inden sonra full bakım :)) bakalım ne olacak.
çabuk uzayanların kesinlikle uyguladıkları kürlere büyüyen ay fazında başladıklarını düşünüyorum.çünkü büyüyen ayda bendenimiz besinleri hem en güzel biçimde alıp kullanır hem de depolar ve küçülen ay fazında da kullanır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?