Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

bu sayfaya hergün girmezsem ve yazdıklarına bakmazsam bişeyler eksik gibi geliyo bana elimde olsa bu sayfayı hiç kapatmayacağım yani o kadar deyim herşey için sağol iyiki varsın aycangül sayende çok şey öğrendim uzman tv izliyorum merak sardı beni

11 inden sonra büyümeye başlayacak canım..13-14 te kestirebilirsin :)

iyiki sizlerde varsınız..araştırmaya devam ediyorum.yeni bilgiler elde ettikçe yazıcam..zamanla denenmiş ve daha kesin bilgiler de elde edicez inşallh :)

kızlar bu arada 13 ü salı gününe denk geliyo ankaradaki kuaförlerin hemen hemen hepsi kapalı oluyo bildiğim kadarı ile artık saç kesimi 14 üne kalıyo

13 yad 14 ü canım.regl olmazsan garanti :)))

su an reglim,o zamana kadar biter zaten bende 13nde saçlarımı boyatırım mis gibi olurbayanssulusmile hay ellerine saglık kuzucan,bi de su saçlarım uzasa ya:sinifsinif: şu kuaförlerin neden el ayarı olmaz ki,çok teşekkür ederim tatlışımzemuszemus

burada topigin birinde okumustum regl olunca sac daha hizli uzuyor diye.. ne kadar dogru bilmiyorum bilgisi olan var mi bu konuda ??
bide regl ay'in hangi zamanina denk gelirse ona göre yapcaz yada yapmiycaz bunlari.. ??

ben uygun tarihte boyamama rağmen regl olduğum için annemdeki gibi şahane bir sonuç olmamıştı..kendimi öyle kaptırmışım ki regl olduğumu unuttum o gün boyadım.yine de kuaför beğendi :)) bidahakini uygun tarihte boyayıp gidicem..onu görse küçük dilini yutar herhalde :))

uzatma işinde bende hiç yol alamadım malesef.ilk uyguladığım zaman haziran 17 de ilk günlerde çok hızlı göründü dipleribüyüyen ay fazıydı tabi..sonra saydık aynı yerde hala yarım cm.herzamanki gibi yani ayda 1 cm uzayacak..

11 inden sonra full bakım :)) bakalım ne olacak.

çabuk uzayanların kesinlikle uyguladıkları kürlere büyüyen ay fazında başladıklarını düşünüyorum.çünkü büyüyen ayda bendenimiz besinleri hem en güzel biçimde alıp kullanır hem de depolar ve küçülen ay fazında da kullanır..

burada topigin birinde okumustum regl olunca sac daha hizli uzuyor diye.. ne kadar dogru bilmiyorum bilgisi olan var mi bu konuda ??
bide regl ay'in hangi zamanina denk gelirse ona göre yapcaz yada yapmiycaz bunlari.. ??

malesef canım bilgim yok ...

aslında mantıklı bacaktaki kıllar nasıl hızlı uzuyorsa saçda öle olamaz mı oda kıl oda kıl (saçımı seviyorum ama) tamam belki aptalcada olabilirfisfisfis

düşündüm de son zamanlarda saçlarımın uzamasından başka hiçbir işle uğraşmaz oldum..eğer 13 ünde kesim olduktan sonra hızlı uzarsa aycangül dile benden ne dilersen :)) yalnız 13 ünde kuaförler full olacak kızlar :))))

11nden sonra demi full:)))) allam inş uzar yaw.bi de taktın mı da uzamıyo ya,ben her gün seviyorum saçlarımımaşallah diyorum ne güzel uzamıs aman aman nazar olmasınlar diyorum.hani gaza getiriyorum saçlarımıalkisalkisalkis şimdi bu 6 temmuzdan itibaren mayalı süt falan allah ne verdiyse yiyoruz içiyoruz dimi kuzum:içelim:ya bi de ne dicem benim bi arkadasım var kızın sacları belinde ve cok saglıklı allahın günü de düzleştirio saçlarınıbilmiyorumkismilegecen dedim ki ya senin saçların ne kadar güzel nasıl uzattın dedim ben hiç bişi yapmıyorum hergün yıkıyorum sadece o yüzden çok hızlı uzuyo dedi..ona da bi uzman sölemiş,hergün yıkarsan saç dibinde ölü deri,toz kalmaz,daha saglıklı olur demiş.peki dedim dökülmüo mu yıpranmıyo saçların dedim,walla adamın söylediğini yaptıgımdan beri dökülmem de azaldı saçlarım daha sağlıklı oldu dedi.kafamçokkarıştı iyimiş ya dedim.ztn yaz şimdi ben yazın günde 2-3 kere dus alırım hımmmm falan diye ince bi hesap yaptım belki olur kız bizim neyimiz eksik ki dimi:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…