Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

bir de sinamekiden bahsetmiştiniz kızlar,o nasıldı???madem yarın gece bakım yapıcaz,sizlere zahmet bir yazsanız hani :):):)

bu kadr çok yıkanınca saç çabuk yağlanıyor ve hep yıkamak zorunda kalıyor insan..o yüzden ben tercih etmiyorum :)

bir de sinamekiden bahsetmiştiniz kızlar,o nasıldı???madem yarın gece bakım yapıcaz,sizlere zahmet bir yazsanız hani :):):)

yarım çay bardağı suda bir tutam sinamekiyi demliyorsun.süzdükten sonra bir tatlı kaşığı badem yağı be bir ampul bemiks katıp diplere yediriyorsun..uçlarınada sürebilirsin..sarıp sarmalayıp 4-5 saat bekletiyorsun canım..

çok saol canımcımmmmmm ancak kaç kez yapmamız gerek yani 6 sı ve 7 si akşamı yapsam yetmezmi biraz tembelim de ben

çok saol canımcımmmmmm ancak kaç kez yapmamız gerek yani 6 sı ve 7 si akşamı yapsam yetmezmi biraz tembelim de ben

verdiğim tarihlerde yap tembelsen :))) bilemedim ki ne diyeyim.
valla ben bu parmakla bile yapmaya çalışıyorum.annem sürüyo,zaten o banyo yaptırıyor bu ara :roflol:
tabi sürekli yapmıyorum ama denemek istediğim tarihler var yazdıklarımın dışında.sonuç alırsam paylaşıcam sizlede.
bilgileri derleyip toparlayıp deniyorum önce kendimde..inşallah böyle -tatlicadiarzu- olmam. :roflol:

geçmiş olsun tatlım.yarın akşam deneyeyim bakalım o zamannn :dance: sayende hepimiz rapunzel oluruz inşallaaaaahhhh :Saruboceq:

bi şey sorabilir miyim bu boyanın nasıl süper olup olmadığına karar veriyorsunuz? yani normalden ne farkı oluyor ki ? bilmiyorumkismile

şöyle tatlım.annemim saçı tamamen beyaz mesela.kızıla yakın bir karemel var,onla boyarız hep ama koyu sarı gibi bir renk çıkar ortaya.iki seferdir tam rengini tutturuyoruz ve hiç beyaz kalmıyor.üstelik boya hemen akmıyor..bunu ilk aslan burcunda denedik.ikincisini mecburen oğlakta boyadık ve yine aynı sonucu aldık.oğlağında bakım günü olmasından kaynaklandı sanırım.
bunu başak ve boğa burçlarında da denemeyi planlıyorum.eğer bunlarda da aynı etkiyi sağlarsa paylaşırım mutlaka.böylece ayda yaklaşık 8 gün boya yapılabilir ve büyük pratiklik sağlar..

çok güldüm ya :)
yarın saç bakımı varaklinialirimsmile

verdiğim tarihlere denkgelmiş,şanslısın :))) hatta biz 20 sinde boya yaptık,sonuç süperdi.

süper ya sevindim..zaten uzamam sağlıklı bir şekilde ilerliyor..son boyamamı 2 temmuzda yaptım ilki pek tutmadı çabuk aktı çünkü hint kınası vardı ..bugün zebcefil demledim işe yanıma aldım ama daha sıkamadım sempatiksalakcinni bu akşamda bakım zamnıııkaydirigubbakcemile2

sinamekili tarifi 4-5 saat değil yarım saatten fazla bekletmememiz ve haftada 3 kez yapmamız gerekirmiş..

çok iyiymiş cevap için sağol opuyorumnanaktan

diş bakımı 6-7 miydi... 7-8 miydi...

10. sayfada yazıyor canım.
şöyle:
diş bakımı için:
7-8 temmuz
3-4 ağustos
bu günler dişlerinize bakım yaptırabilirsiniz
ama diş çekimi yada diş/çene ameliyatı gibi birşeyse kastettiğiniz özellikle bu tarihlerden kaçınmanız gerekir.ayrıca dolunaydan sonraki 14 gün içinde yaptırmanız daha iyi olur.kanama vs sorunu olmaz.çabuk iyileşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…