aycangül saç bakımını ne zaman yapalım? 7-8 temmuz değil mi canım
11nden sonra demi full:)))) allam inş uzar yaw.bi de taktın mı da uzamıyo ya,ben her gün seviyorum saçlarımımaşallah diyorum ne güzel uzamıs aman aman nazar olmasınlar diyorum.hani gaza getiriyorum saçlarımıalkisalkisalkis şimdi bu 6 temmuzdan itibaren mayalı süt falan allah ne verdiyse yiyoruz içiyoruz dimi kuzum:içelim:ya bi de ne dicem benim bi arkadasım var kızın sacları belinde ve cok saglıklı allahın günü de düzleştirio saçlarınıbilmiyorumkismilegecen dedim ki ya senin saçların ne kadar güzel nasıl uzattın dedim ben hiç bişi yapmıyorum hergün yıkıyorum sadece o yüzden çok hızlı uzuyo dedi..ona da bi uzman sölemiş,hergün yıkarsan saç dibinde ölü deri,toz kalmaz,daha saglıklı olur demiş.peki dedim dökülmüo mu yıpranmıyo saçların dedim,walla adamın söylediğini yaptıgımdan beri dökülmem de azaldı saçlarım daha sağlıklı oldu dedi.kafamçokkarıştı iyimiş ya dedim.ztn yaz şimdi ben yazın günde 2-3 kere dus alırım hımmmm falan diye ince bi hesap yaptım belki olur kız bizim neyimiz eksik ki dimi:enbuyukkk:
bir de sinamekiden bahsetmiştiniz kızlar,o nasıldı???madem yarın gece bakım yapıcaz,sizlere zahmet bir yazsanız hani :):):)
yarım çay bardağı suda bir tutam sinamekiyi demliyorsun.süzdükten sonra bir tatlı kaşığı badem yağı be bir ampul bemiks katıp diplere yediriyorsun..uçlarınada sürebilirsin..sarıp sarmalayıp 4-5 saat bekletiyorsun canım..
çok saol canımcımmmmmm ancak kaç kez yapmamız gerek yani 6 sı ve 7 si akşamı yapsam yetmezmi biraz tembelim de ben
ben saçmı 19 mayısta kestirmiştim zamanlı bir kesimmi olmuş.. ?
verdiğim tarihlerde yap tembelsen :))) bilemedim ki ne diyeyim.
valla ben bu parmakla bile yapmaya çalışıyorum.annem sürüyo,zaten o banyo yaptırıyor bu ara :roflol:
tabi sürekli yapmıyorum ama denemek istediğim tarihler var yazdıklarımın dışında.sonuç alırsam paylaşıcam sizlede.
bilgileri derleyip toparlayıp deniyorum önce kendimde..inşallah böyle -tatlicadiarzu- olmam. :roflol:
verdiğim tarihlere denkgelmiş,şanslısın :))) hatta biz 20 sinde boya yaptık,sonuç süperdi.
bi şey sorabilir miyim bu boyanın nasıl süper olup olmadığına karar veriyorsunuz? yani normalden ne farkı oluyor ki ? bilmiyorumkismile
verdiğim tarihlerde yap tembelsen :))) bilemedim ki ne diyeyim.
valla ben bu parmakla bile yapmaya çalışıyorum.annem sürüyo,zaten o banyo yaptırıyor bu ara :roflol:
tabi sürekli yapmıyorum ama denemek istediğim tarihler var yazdıklarımın dışında.sonuç alırsam paylaşıcam sizlede.
bilgileri derleyip toparlayıp deniyorum önce kendimde..inşallah böyle -tatlicadiarzu- olmam. :roflol:
çok güldüm ya :)
yarın saç bakımı varaklinialirimsmile
evet canım yarın ve ben hastanede olucam,yapamam heralde
verdiğim tarihlere denkgelmiş,şanslısın :))) hatta biz 20 sinde boya yaptık,sonuç süperdi.
şöyle tatlım.annemim saçı tamamen beyaz mesela.kızıla yakın bir karemel var,onla boyarız hep ama koyu sarı gibi bir renk çıkar ortaya.iki seferdir tam rengini tutturuyoruz ve hiç beyaz kalmıyor.üstelik boya hemen akmıyor..bunu ilk aslan burcunda denedik.ikincisini mecburen oğlakta boyadık ve yine aynı sonucu aldık.oğlağında bakım günü olmasından kaynaklandı sanırım.
bunu başak ve boğa burçlarında da denemeyi planlıyorum.eğer bunlarda da aynı etkiyi sağlarsa paylaşırım mutlaka.böylece ayda yaklaşık 8 gün boya yapılabilir ve büyük pratiklik sağlar..
sinamekili tarifi 4-5 saat değil yarım saatten fazla bekletmememiz ve haftada 3 kez yapmamız gerekirmiş..
diş bakımı 6-7 miydi... 7-8 miydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?