niye ki 1 saat bekletince bi zararı mı varmış bilmiyorumkismile
tam bilmiyorum ama japngülü arkadaşımız öyle söylemişti yarım saatten fazla bekletmeyin ve haftada 3 kez uygulayın die :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye ki 1 saat bekletince bi zararı mı varmış bilmiyorumkismile
tam bilmiyorum ama japngülü arkadaşımız öyle söylemişti yarım saatten fazla bekletmeyin ve haftada 3 kez uygulayın die :)
ben aycangül arkadaşın verdiği tarihlerde yapıyorum sadece, 1-4 saat kadar bekliyorum o anki duruma bağlı, ama yarım saat kadar az beklemediğim ortada, bi şey olmaz heralde :)
Kızlar tüm sayfaları okumak memnun değil bir tarifleri ilk sayfada toplama şansımız yok mu yada var ben mi göremedim
diş bakımı 6-7 miydi... 7-8 miydi...
aycangül elin nasıl bugün hastaneye gidicem demişin inşallah iyisindir bide arkadaşlar benim diş etimin bazı kısımlarında sigarayı bıraktıktan sonra rengi koyulaştı görüntüsü canımı sıkıyo bunun için evde yaptığınız bi uygulama varmı
sinamekiyi yptnmı sen bugn ay dolunayda yha:) japon gülü snra sinamekili tarifi yarım saat bekletn deince bugnde öle ypiim dedm daha önce hep 4-5 saat bekletirdm napiim sence bugn bölemi yatsam:)