kısacık saçta ne kırığı kız :mymeka: yeter yeter:))
doğru diyosun şekerim ama azıcık uzadı onu da milim milim uzattım ben biliyomusun senağlama o yüzden ucundan azcuk dicim kuaföre o zıman eyvahedigeldismile yalnız birşey diyeyimmi sayende astrolojiyle amatör olarak da olsa ilgilenmeye başladım çok ilginç makaleler okuyorum kaydirigubbakcemile2 sen oldukça bilgilisin ve burdaki herkesle de ilgilisin burdan herkes adına sana tekrar teşekkür ederim.. a.s.
yani 13-14 temmuzdamı değişti?bir de kökleri için bakımı (uzama değil sadece kök beslenmesi) 5 in de mi yapacağız??kafam çok karıştıııııııı bilmiyorumkismile
ben de geçen ay 6 sı akşamı kestrmiştim, yanlış bi zamanlama mı canmeyvahedigeldismile
canım malesef küçülen ay fazında ve sende balık burcunda kestirmişsin..olsun bir dahakine uygun zamanda kestirirsin..
aycangül çooook geçmiş olsun güzel insan:)))))
yine de bizi bırakmadın ya süpersin sen,allah sana sağlık huzur,mutluluk versin.saçların upuzuuuuuuun,sağlıklııııı,rapunzel gibi olsunolumunekankayizsmilebir kitap aldım ben,yurda hal yazmıs ay taktikleri diye,burada 2012ye kadar tüm ayların ve günlerin burçları yazılı,bu aralar başımdan dert eksik olmadığından okusamda zihnimi yeteri kadar veremiyorum,bu yüzden de anlayamıyorum kuzum,eğer imkanın varsa bu kitabı edin bence.hem bize de yardımcı olursun:kedi: şimdiden sevgiler,öpücükler
slm kızlar aranıza yeni katıldım bu da ilk mesajım =) şey bi şey sorucaktımda temmuz ayında saç bakımı için en uygun tarihler 7,8,13,14,15,16 temmuz di mi?başka var mı?ben sayfa 20ye kadar okudum bi tek bbunları bulabildim de...
uzaması az mı olur :s
bilmediğim başka ayrıntılar söz konusu olmazsa normalden az olacak gibi görünüyor canım..ama sonraki kestirmende normale döner merak etme..
ama saçımı kestiremem ki, uzatmaya çalışıyorum
napıcam şimdi:gitme:
6-7-13-14-15-16-23-24-25 canım..ufak tefek değişiklikler oldu..önceki sayfada yazmıştım..bu arada hoş geldin aramıza :1hug:
kaçtım ben..ilaç alıcam birieyler atıştırmam lazım..opuyorumnanaktan
yasakkelime
saçında boya varsa rahatlıkla anlarsın uzayıp uzamadığını..duruma göre iki üç ay sonra şöyle bir uçlarından aldırırsın.
baktın ki hiç uzamıyor,neyi bekleyeceksin ki,gider ucundan aldırırsın..hiç uzamamasındansa:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?