• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

kısacık saçta ne kırığı kız :mymeka: yeter yeter:))

doğru diyosun şekerim ama azıcık uzadı onu da milim milim uzattım ben biliyomusun senağlama o yüzden ucundan azcuk dicim kuaföre o zıman eyvahedigeldismile yalnız birşey diyeyimmi sayende astrolojiyle amatör olarak da olsa ilgilenmeye başladım çok ilginç makaleler okuyorum kaydirigubbakcemile2 sen oldukça bilgilisin ve burdaki herkesle de ilgilisin burdan herkes adına sana tekrar teşekkür ederim.. a.s.

doğru diyosun şekerim ama azıcık uzadı onu da milim milim uzattım ben biliyomusun senağlama o yüzden ucundan azcuk dicim kuaföre o zıman eyvahedigeldismile yalnız birşey diyeyimmi sayende astrolojiyle amatör olarak da olsa ilgilenmeye başladım çok ilginç makaleler okuyorum kaydirigubbakcemile2 sen oldukça bilgilisin ve burdaki herkesle de ilgilisin burdan herkes adına sana tekrar teşekkür ederim.. a.s.

rica ederim..son kısmı nil şarkılarına benzemiş kaydirigubbakcemile2

ay bide o makalelerin linklerini özelden atsana banaa :1hug:

ben de geçen ay 6 sı akşamı kestrmiştim, yanlış bi zamanlama mı canmeyvahedigeldismile

aycangül çooook geçmiş olsun güzel insan:)))))
yine de bizi bırakmadın ya süpersin sen,allah sana sağlık huzur,mutluluk versin.saçların upuzuuuuuuun,sağlıklııııı,rapunzel gibi olsunolumunekankayizsmilebir kitap aldım ben,yurda hal yazmıs ay taktikleri diye,burada 2012ye kadar tüm ayların ve günlerin burçları yazılı,bu aralar başımdan dert eksik olmadığından okusamda zihnimi yeteri kadar veremiyorum,bu yüzden de anlayamıyorum kuzum,eğer imkanın varsa bu kitabı edin bence.hem bize de yardımcı olursun:kedi: şimdiden sevgiler,öpücükler

slm kızlar aranıza yeni katıldım bu da ilk mesajım =) şey bi şey sorucaktımda temmuz ayında saç bakımı için en uygun tarihler 7,8,13,14,15,16 temmuz di mi?başka var mı?ben sayfa 20ye kadar okudum bi tek bbunları bulabildim de...

aycangül çooook geçmiş olsun güzel insan:)))))
yine de bizi bırakmadın ya süpersin sen,allah sana sağlık huzur,mutluluk versin.saçların upuzuuuuuuun,sağlıklııııı,rapunzel gibi olsunolumunekankayizsmilebir kitap aldım ben,yurda hal yazmıs ay taktikleri diye,burada 2012ye kadar tüm ayların ve günlerin burçları yazılı,bu aralar başımdan dert eksik olmadığından okusamda zihnimi yeteri kadar veremiyorum,bu yüzden de anlayamıyorum kuzum,eğer imkanın varsa bu kitabı edin bence.hem bize de yardımcı olursun:kedi: şimdiden sevgiler,öpücükler

canım çoookk teşekkür ederim güzel dileklerin için :1hug:
o kitabı alıcam bende hep aklımda..ama ordaki takvim de bendeki gibi önceden hazırlanmış.mutlaka ufak tefek kaymalar olacaktır,dikkat etmek lazım.
birde ne kadar kitaptan okusakta yeni şeyler keşfetmek için dikkatli olmak lazım.olumlu anlamda yani..algılarımız hep açık olmalı.çünkü astroloklar arasında bile bu konuda farklı yaklaşımlar ve ele alınmayan konular var..denediklerimizi dikkatle gözlemlemeliyiz..yeni şeyler keşfetmek mümkün çünkü..
birde bu tüy ve saç konusuna malesef çok yer vermiyorlar.mesela oğlak burcunda epilasyonu okumuştum ama dolunayı ,başak be boğa burcunu kendim keşfettim.denedim ve yanılmadığımı gördüm..mesela 10 haziran da,(boğa burcu ve küçülen ay) aldığım dudak üstünde hala tüy yok..23 gün olmuş.az önde camın önünde baktım,ancak ışıkta görülebilen cılız birkaç tüy var o kadar..tabi aldıktan sonra gecikmeli çıkanları da dolunayda almıştım.zaten çok azdılar ve onlardan da ses yok :)))

slm kızlar aranıza yeni katıldım bu da ilk mesajım =) şey bi şey sorucaktımda temmuz ayında saç bakımı için en uygun tarihler 7,8,13,14,15,16 temmuz di mi?başka var mı?ben sayfa 20ye kadar okudum bi tek bbunları bulabildim de...

6-7-13-14-15-16-23-24-25 canım..ufak tefek değişiklikler oldu..önceki sayfada yazmıştım..bu arada hoş geldin aramıza :1hug:

yasakkelime
ama saçımı kestiremem ki, uzatmaya çalışıyorum
napıcam şimdi:gitme:

saçında boya varsa rahatlıkla anlarsın uzayıp uzamadığını..duruma göre iki üç ay sonra şöyle bir uçlarından aldırırsın.
baktın ki hiç uzamıyor,neyi bekleyeceksin ki,gider ucundan aldırırsın..hiç uzamamasındansa:)))

yasakkelime

saçında boya varsa rahatlıkla anlarsın uzayıp uzamadığını..duruma göre iki üç ay sonra şöyle bir uçlarından aldırırsın.
baktın ki hiç uzamıyor,neyi bekleyeceksin ki,gider ucundan aldırırsın..hiç uzamamasındansa:)))

az uzadı canm, bi cm uzaması lazm nomalde bi ayda bi saçın, benm yarım cm :(
aslan burcuna bakmıyo muyduk saç için acaba?
balık burcunda küçülüyomuş ya.
şimdi nette izledm bide, ucundan azcık alıyım dedm, 123 temmuzda küçülmedeymiş balıkta, 456 da da koçta küçülmede :s
ee ben napcam hiç kesemiycemmi :))

canim senin sacin beline yakin bir uzunluktaydi hatirlamiyorsam.. sac ne kadar uzun olursa o kadarda yavas uzuyor..

kizlar bilgisi olan var mi, vitaminli sampuanlar saclari daha hizli uzatiyor mu ??
(kendim vitamin kirmadim icine hazir vitaminli sampuan..)

Back