Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

ben şimdi 24 nisan da saclarımı kestirdim, 28 haziran pzt günü sinemakili küre basladımm bu burc dogum tarihi falan diyolar canım o ne işe yarıyor mesela ben akrep burcuyum 23.10.89 neyi gösteriyor :))

bahsettiğimiz olay kişisel değil.evrenle ilgili..
ay dünyamızın çevresinde dönerken yani 27,5 gün boyunca,sırayla,her burcun ortalama 2,5 gün etkisinde kalıyor.

bizim burcumuz farklı farklıda olsa ayın içinden geçtiği burcun etkisinde kalıyoruz..
belkide bizim burçlarımızla dolaylı yoldan ilgilidir.

mesela cildi yöneten oğlak burcunda cilt bakımı yapıyoruz çünkü çok daha fazla verim alınıyor.bunu oğlak burcu biri yaptığında belkide bizden daha fazla sonuç alabilir..yada oğlak burcu olan birinin cildi daha hassas ve ya daha güzel olabilir.bunu merak ediyorum aslında ama çok karmaşık bir konu.bunun güneş burcu var,ay burcu var,yükseleni var..herkes yükselenini bilmiyor mesela.kısaca işin içinden çıkılamaz diye hiç bulaşmıyorum :))

hmm tamam teşekkürler ya öyle birşey okudum da merak ettim o yuzden sordum bilmediğim içinn.acaba akrep neyi yönetiyor :)

hmm tamam teşekkürler ya öyle birşey okudum da merak ettim o yuzden sordum bilmediğim içinn.acaba akrep neyi yönetiyor :)

akrep burcu cinsel organlar,idrar yolu ve burnu yönetiyor canım..bunlarla ve besin günleriyle ilgili bir liste paylaşmıştım.önceki sayfalarda var.incele istersen..

saçların yanık falan değil dimi terra..birde her hafta mı 1 cm oldu.ilk yaptığında mı.biraz daha açık yazarmısın..

saçlarımda yanık falan yok cnm boya lı değil..çok az tek tük kırık var..dediğim gibi şubat 11 de kestirdim en son

ilk kürümü 4-5 haziranda yaptım gece yapıp sabah yıkadım ve ilk ölçümümü yaptım
2.sini tam hatırlamıyorum ama 11-12 haziran olabilir..
3. sü 16-17 haziran ( kürü bu iki günde 2 kere yapmadım 16 haziran akşamı yapıp 17 hazirn sabahı yıkadığım için öle yazdım)..18 inde ölçtüm tekrar toplam 2 cm uzamış
4. sü 27 snde yaptım.. ölçtüm bu tarihte gene 1 cm uzamış..yani her hafta bir cm uzadı

27-28 haziranı küçülen ay faı olmasına rağmen özellikle verdim çünkü cilt günleri.cilt bu günlerde sünger gibi emer sürdüğümüz herşeyi.kökler için çok faydalı yani.
sadece 16 -17 hazirandaki büyüyen aya rastlıyor aslında.
ama dediğim gibi saç sağlıklı olunca uzuyor.bizimkide aldığı enerjiyi önce iyileşmek için kullanacak sonra ki gelişimi de mecburen uzama yönünde olacak.sen şanslısın,biz biraz sabırlı olmak zorundayız :gitme:

cnm ynlş bilmiyorsam 7-8 temmuz(saç bakımı-tüy bakımı-diş bakımı)
13-14-15-16 temmuz(tüy bakımı-saç bakımı)
17-18-24-25temmuz(cilt bakımı)
26 temmuz(tüy bakımı) deilmi :)

işallah uzar canım sağlıklı bi şekildeboshayallersmile.. sağlıklı olması daha önemli..uzun ama cansız sağlıksız sönük duran bi saç insana çekici, hoş değil aksine itici bi hava katar..şakkıdı oyüzden önce kendini toplasınki saç uzadığında dolgun parlak olsun :1hug:

aaaa çok ilginç :1shok: ama inanırım burçlarla ilgili olan şeylere :jeyyar: ben de denerim bi hihoyyyt
peki ikizler burcu ne iş görüor ? şutarafagitti

sürekli aklımda tutamıyorum ki ben ama :kedi:
10.sayfadan sevgilerle:

saç bakımı için:
27-28 haziran
7-8 temmuz
13-14 temmuz (en önemlisi de bu)
15-16 temmuz

cilt bakımı için:
27-28 haziran
17-18 temmuz
24-25 temmuz

diş bakımı için:
7-8 temmuz
3-4 ağustos

aaaa çok ilginç :1shok: ama inanırım burçlarla ilgili olan şeylere :jeyyar: ben de denerim bi hihoyyyt
peki ikizler burcu ne iş görüor ? şutarafagitti

topluca vereyim 14.sayfadan..
BURÇ bedende yönettiği bölge ELEMENT besin kalitesi

KOÇ baş-beyin-gözler ATEŞ protein-meyve
BOĞA gırtlak-ses organları-dişler-çene-boğaz-bademcikler-kulaklar TOPRAK tuz (mineraller)
İKİZLER omuzlar-kollar-eller HAVA yağ
YENGEÇ göğüs-akciğer-karaciğer-mide-safra kesesi SU karbonhidrat
ASLAN kalp-sırt-diyafram-kan dolaşımı-nabız-(saç) ATEŞ protein-meyve
BAŞAK sindirim sistemi-sinir ağı-dalak-pankreas TOPRAK tuz (mineraller)
TERAZİ kalça-böbrekler-mesane HAVA yağ
AKREP cinsel organlar-idrar yolu-burun SU karbonhidrat
YAY uyluk-toplardamarlar ATEŞ protein-meyve
OĞLAK diz-kemikler-eklemler-cilt TOPRAK tuz (mineraller)
KOVA baldır-toplardamarlar HAVA yağ
BALIK ayaklar-ayak parmakları SU karbonhidrat

bu listeye göre burçların yönettiği bölgelere bakım yapabilir,tedavi edebilirsiniz.(ameliyatlar hariç) besin kalitesine göre de beslenebilirsiniz bu günlerde.örneğin toprak burçları günlerinde aldığımız mineraller iki kat etkili olur.

TEMMUZ:
küçülen ay fazı:
2-3 balık
4-5-6 koç
7-8 boğa
9-10 ikizler

yeniay ve büyüyen ay fazı:
11-12 yengeç
13-14 aslan
15-16 başak
17-18 terazi
19-20 akrep
21-22-23 yay
24-25 oğlak

dolunay ve küçülen ay fazı:
26-27-28 kova
29-30 balık
31 koç

güle güle kullanın a.s.

Son düzenleme:
arkadaşlar temmuz ayı takviminde 2 küçük değişiklik var..

7-8 temmuzda yapacaklarımızı 6-7 temmuzda yapıcaz..

24-25 temmuzda yapacaklarımızı ise 23-24 ve 25 temmuzda yapabiliriz.bir gün daha avantajlıyız yani :)))

sebebini açıklayayım:
bende önceden hazırlanmış bir takvim var biliyosunuz..yinede çok uzak tarihleri sorduğunuzda vermiyorum..çünkü ay 2,5 günde bir burç değiştirdiği için küçük kaymalar olabiliyor..bu ay böyle bir durum oldu,geç kalmadan haber vermek istedim.

Son düzenleme:

aycangül öncelikle cevabın için çok tşkler..eylül sonu ekim başıydı.yani eylülün30 u ya da ekimin 1-2 si olabilir.o 3 günden biriydi..

yani 13-14 temmuzdamı değişti?bir de kökleri için bakımı (uzama değil sadece kök beslenmesi) 5 in de mi yapacağız??kafam çok karıştıııııııı bilmiyorumkismile

aycangül öncelikle cevabın için çok tşkler..eylül sonu ekim başıydı.yani eylülün30 u ya da ekimin 1-2 si olabilir.o 3 günden biriydi..

rica ederim canım.muhtemelen ekim başıdır..çünkü ekim 1-2-3 ay büyüyen fazda olmasına rağmen balık burcunda görünüyor.hiçbir su burcu (yengeç,akrep ve balık) saç kesimi için uygun değildir..
tabi biraz daha karışık bu mesele..
örneğin ay o günlerde balığın miskinliğini,mıymıntılığını,yavaşlığını ve tembelliğini üzerine alır ve canlılara yansıtır..bitkilere,bedenimize,organlarımıza vs..
birde 21 haziranla 21 aralık arası alçalan ay dönemi..alçalan ayı küçülen ay gibi düşünebiliriz..
dolayısıyla olay katlanmış.yoksa saçın hiç uzamaması sık görülen bir durum değil..
malesef kötü bir zamana denk gelmiş..
yani olumsuz etkiler katlanmış.

Son düzenleme:
demek ki kızlar 21 aralığa kadar sadece aslan günlerinde ve büyüyen ay fazında saç kestirmeliyiz..
garanti olsun !

evet ya kesinlikle var diyodum bir terslik!!kaldı saçlarım aynı boy!!! o zaman 14 ünde kuafördeyim kızlar saçlarımı kestiriyorum!! :))

evet ya kesinlikle var diyodum bir terslik!!kaldı saçlarım aynı boy!!! o zaman 14 ünde kuafördeyim kızlar saçlarımı kestiriyorum!! :))

senin durumun çok özel tatlım 14 üne bırakma.13 ünde akşam kestir..çok hızlı uzar demiyorum ama en azından uzamaya başlar :teselli:

senin durumun çok özel tatlım 14 üne bırakma.13 ünde akşam kestir..çok hızlı uzar demiyorum ama en azından uzamaya başlar :teselli:

canım tavsiyelerin için çok ama çoooooooook teşekkür ederim,bundan sonra topiğinin sıkı takipçilerinden biriyim ona göre! 13 ü akşamı kuafördeyim o vakit.. :) ama sadece kırık aldırsam yeter dimi,

canım tavsiyelerin için çok ama çoooooooook teşekkür ederim,bundan sonra topiğinin sıkı takipçilerinden biriyim ona göre! 13 ü akşamı kuafördeyim o vakit.. :) ama sadece kırık aldırsam yeter dimi,

kısacık saçta ne kırığı kız :mymeka: yeter yeter:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…