ben şimdi 24 nisan da saclarımı kestirdim, 28 haziran pzt günü sinemakili küre basladımm bu burc dogum tarihi falan diyolar canım o ne işe yarıyor mesela ben akrep burcuyum 23.10.89 neyi gösteriyor :))
bahsettiğimiz olay kişisel değil.evrenle ilgili..
ay dünyamızın çevresinde dönerken yani 27,5 gün boyunca,sırayla,her burcun ortalama 2,5 gün etkisinde kalıyor.
bizim burcumuz farklı farklıda olsa ayın içinden geçtiği burcun etkisinde kalıyoruz..
belkide bizim burçlarımızla dolaylı yoldan ilgilidir.
mesela cildi yöneten oğlak burcunda cilt bakımı yapıyoruz çünkü çok daha fazla verim alınıyor.bunu oğlak burcu biri yaptığında belkide bizden daha fazla sonuç alabilir..yada oğlak burcu olan birinin cildi daha hassas ve ya daha güzel olabilir.bunu merak ediyorum aslında ama çok karmaşık bir konu.bunun güneş burcu var,ay burcu var,yükseleni var..herkes yükselenini bilmiyor mesela.kısaca işin içinden çıkılamaz diye hiç bulaşmıyorum :))
hmm tamam teşekkürler ya öyle birşey okudum da merak ettim o yuzden sordum bilmediğim içinn.acaba akrep neyi yönetiyor :)
saçların yanık falan değil dimi terra..birde her hafta mı 1 cm oldu.ilk yaptığında mı.biraz daha açık yazarmısın..
saçlarımda yanık falan yok cnm boya lı değil..çok az tek tük kırık var..dediğim gibi şubat 11 de kestirdim en son
ilk kürümü 4-5 haziranda yaptım gece yapıp sabah yıkadım ve ilk ölçümümü yaptım
2.sini tam hatırlamıyorum ama 11-12 haziran olabilir..
3. sü 16-17 haziran ( kürü bu iki günde 2 kere yapmadım 16 haziran akşamı yapıp 17 hazirn sabahı yıkadığım için öle yazdım)..18 inde ölçtüm tekrar toplam 2 cm uzamış
4. sü 27 snde yaptım.. ölçtüm bu tarihte gene 1 cm uzamış..yani her hafta bir cm uzadı
şimdiden et sen yinede,ihtiyacım var :)özellikle sağlık konusunda:)
ilacını bu bir ay bıyunca aksatmadan kullan canım..ayın 26 sından sonra ilacın çok daha etkili olcak çünkü.
dyet için en uygunu dolunayın ertesi günü başlamak.yeni aydan sonra kilo vermekten çok alıyoruz.büyüyen ay kendi büyürken bizide büyütüyor çünkü :)) kilo veremesekte bu dönemde almama için rejime devam etmek şart.
27-28 haziranı küçülen ay faı olmasına rağmen özellikle verdim çünkü cilt günleri.cilt bu günlerde sünger gibi emer sürdüğümüz herşeyi.kökler için çok faydalı yani.
sadece 16 -17 hazirandaki büyüyen aya rastlıyor aslında.
ama dediğim gibi saç sağlıklı olunca uzuyor.bizimkide aldığı enerjiyi önce iyileşmek için kullanacak sonra ki gelişimi de mecburen uzama yönünde olacak.sen şanslısın,biz biraz sabırlı olmak zorundayız :gitme:
cnm ynlş bilmiyorsam 7-8 temmuz(saç bakımı-tüy bakımı-diş bakımı)
13-14-15-16 temmuz(tüy bakımı-saç bakımı)
17-18-24-25temmuz(cilt bakımı)
26 temmuz(tüy bakımı) deilmi :)
aaaa çok ilginç :1shok: ama inanırım burçlarla ilgili olan şeylere :jeyyar: ben de denerim bi hihoyyyt
peki ikizler burcu ne iş görüor ? şutarafagitti
ekimin kaçında kestirdiğini hatırlıyormusun canım.yazarsan bakabiliriz aslında.bizim için de iyi olur bunu bilmek.
saçının şeklini bilmiyorum ama kısa diyorsun.kendi başına kesmen iyi olmayabilir.
bu tarihlerde kesstirebilirsin canım korkma bence.zaten bu şekilde uzamıyormuş.kaybedeceğin hiçbirşey yok.
ay bu iki gün boyunca büyüyen fazda olacak.hiçbir sakıncası yok,gönül rahatlığıyla kestirebilirsin :)
arkadaşlar temmuz ayı takviminde 2 küçük değişiklik var..
7-8 temmuzda yapacaklarımızı 6-7 temmuzda yapıcaz..
24-25 temmuzda yapacaklarımızı ise 23-24 ve 25 temmuzda yapabiliriz.bir gün daha avantajlıyız yani :)))
sebebini açıklayayım:
bende önceden hazırlanmış bir takvim var biliyosunuz..yinede çok uzak tarihleri sorduğunuzda vermiyorum..çünkü ay 2,5 günde bir burç değiştirdiği için küçük kaymalar olabiliyor..bu ay böyle bir durum oldu,geç kalmadan haber vermek istedim.
aycangül öncelikle cevabın için çok tşkler..eylül sonu ekim başıydı.yani eylülün30 u ya da ekimin 1-2 si olabilir.o 3 günden biriydi..
evet ya kesinlikle var diyodum bir terslik!!kaldı saçlarım aynı boy!!! o zaman 14 ünde kuafördeyim kızlar saçlarımı kestiriyorum!! :))
senin durumun çok özel tatlım 14 üne bırakma.13 ünde akşam kestir..çok hızlı uzar demiyorum ama en azından uzamaya başlar :teselli:
canım tavsiyelerin için çok ama çoooooooook teşekkür ederim,bundan sonra topiğinin sıkı takipçilerinden biriyim ona göre! 13 ü akşamı kuafördeyim o vakit.. :) ama sadece kırık aldırsam yeter dimi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?