canim sen bana temmuz icin 13-14 demistin, bu takvimde dolunay 26 temmuz ??
13 ve 14 temmuz günleri saç keimi için en uygun günler aliye03 :)
çok sevindim bu sonuçlara..niye daha önce paylaşmadınklava:
insanlar sonuçları okumadan inanamıyorlar (bende dahil)
aa birde..lise değil tatlım,ilköğretim..ama yeni mezunken lisede de 1,5 yıl çalışmıştım.
canım o takvimde dikkat edersen sadece dolunay ve yeniay konu edilmiş.ara tarihler yok.
takvime göre 26 temmuzdaki dolunayda ; ay kova burcunda güneç ise aslan burcundaymış.yani karşıt burcunda..siz sadece burdan takip edin,kafanız karışıyor,kuşku düşüyor içinize..
hesaplanma şekli de sorulmuştu.geçmiş sayfalara yazmıştım.
dün işaret parmağımdan ameliyat oldum.şu an tek elle yazmaya çalışıyorum.uzun uzzun yazamıyorum,kusura bakmayın.
hımm..teşekkr edrm cnm bilgilendirdiğin için dediğin gibi en iyis burdan takip etmekyerimseniben geçmiş olsun cnm bu arada...a.s.
aycangül geçmiş olsun ....28inde olmuştun dimi ameliyatı....iyisindir inşallah...
28 inde hastaneye yattım canım.dün de opere yapıldı işte. düne göre çok daha iyiyim canım,çok sağol :1hug:
28 inde hastaneye yattım canım.dün de opere yapıldı işte. düne göre çok daha iyiyim canım,çok sağol :1hug:
geçmiş olsun..
merhaba arkadaşlar aycangül öncelikle geçmiş olsun allah şifa versin canım tüy sorunundan sonra saç sorunundaki topiğede geldim aycangülüm; bir taraflarımızdaki tüyleri bitirmeye uğraşırken saçlarmızıda güçlendirmek için uğraşıyoruz herkes iyi sonuçlar alır inş.benimde saçlarımda genel olarak bi problem yok ama temmuzda saçlarımı boyatıcam yine bu aya göre yapmayı düşünüyorum oturdum sayfaları tek tek okudum sıkıla sıkıla ama benim sizden bi ricam var şimdi tek tek isim veremem ama bazı arkadaşlar gerçekten laf olsun diye şeyler yazmış geçmiş tarihleri sormuş zaten geçmiş geçmiştir ne faydası var boşuna yer kaplamış burda ciddi merak ettiğiniz bişey varsa sorun gelen ve okuyan arkadaşlarda bişeylerden faydalansın bana tepki gösterebilirsiniz ama bu böyle saatlerimi nete veremiyorum oku oku geyik yapılmış resmen buna lütfen dikkat edin tarihlere bakın soracağınız bi soru varsa sorun bu iş bu kadar sevgiler...
cnm tam olarak tarih yazarmsn tüyler içn..birde ben bacak ve kol altımı epilasyonla alıorum bazı yerleri kökten gitmio kısalar kalıo bikini bölgem içnde sir ağda yaptırıyorum epilasyondan snra özel bişi sürmek gerekrmi mesela soğan suyu veya limon tuz tüyler alındktn snra sürürünce tüyler gç çıkar fln diolar arkadaşlarımız sürsem faydası olurmu acaba?gerçi bikini bölgemi alınca soğan suyu denedm ama gene çıktı tüylerim=)
geçmiş olsun yavrummm ahh hiç de bırakmaz topiğinii hemencicik gelmiş yardımcı olabilmek içinnn
a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?