ayçangül, saç bakımı için 13 14 temmuzu vermişssin.
sence bu günlerden en mantıklısı 14 değilmi.
çünkü ayın 14 ünde ay büyümeye başlıyor ama 13 ünde yeniay konumunda
sanırım saç kestirmek için en uygun zamanlar ay büyürken değilmi?
herkese merhaba.ben saçlarımı geçen yılın ekim ayında mecburen yanıklarım yüzünden kestirdim,nerdeyse bir erkek kadar kısa kesti saçımı kuaföro zamandan beri denemediğim hiçbir şey kalmadı şampuan bakım ağız yoluyla alınan destekler vs..çok ama çokkkk yavaş uzuyor.hatta arkadaşlarım arada bir gidip yine kestirdiğimi düşünmüşler o kadar ağır uzuyor anlayacağınız.şu anda en son denemem solgar biotin 5000 lik,yine solgar formula snh vitamin ve lacinia şampuan.ancak bugün topiğine tesadüfen denk geldim ve astrolojiye inanan biri olarak aycangül,çok etkilendim.13-14 temmuzda gidip kestireyim saçımı diyorum ama çok da korkuyorum,bazı kızlar ucundan azcık makas değdirelim demişler ne dersin kendimizmi yapalım yoksa kuaföre çok çok az diye defalarca uyarıp kestirelimmi. :):) bir de sinamekili tarif nedir?onu da 13-14 ünde mi yapalım?lütfen bana yardım edersen başka tavsiyelerin varsa çok sevinirim.saçlarım çok kısa,ve biçimsiz.uzasın çok istiyorum.şimdiden teşekkürler topikteki tüm kızlara sevgiler.
bir de çok pardon ama,saçma bir soru geldi aklıma bilmiyorumkismile saçımızı gecemi kesmeliyiz? saçma sorum için özür..:kedi:
her konuda bizi bilgilendiriyorsun ne güzel:) tüy cilt saç problemim düzelsin bin dualar etcem sana:):)haziran aylarını kaçırdım tatilde olduğum için çok vakit kaybettimmi sence:Sşuanda cildimde akne losyonu var sen kaçırma hemen uygula dediğin içn sürdüm hemen bugun:) temmuz aylarındaki bakımlarımı takvime not aldım temmuz ayı bakım notlarıyla doldu :) diyet içinde bir önerin varmı acaba:)
cnm biraz erken ama saçımı eylülde boyamayı düşünüyorum o aydaki aslan burcu günlerini biliyormsn...bilmiyorumkismile
merhaba aycangül ben saçlarımı 7 haziranda kestirdim ve sonra sinemakili karışıma başladım
15 haziran 22 haziran 30 haziran ben şuana kadar hiç uzama farketmedim acaba tarihler uygun değilmi 13 - 14 temmuzu iple çekiyorum
ya bunlar gercekten dogru ya bilen birisi banada yard olursa sevinirim bende 24 nisan da kestirdim saclarımı pzt günü basladım sinemakili küre..bilmiyorum dolunay falan diolar nedir bu işin aslı bilmiyorum
cevabın için çok teşekkür ederim saçlarım sağlıklı aslında önceden daha dolgun ve sert duruyordu bakımdan sonra yumuşak ve düz duruyo fönlü gibi duruyo. Az önce kestirdikten sonraki fotoma baktım bide şimdi çektim baktım arada fark var daha kalın telli ve kabarık duruyomuş öncen şimdi daha düz ve sönük duruyo fotoları göndermek istedim ama beceremedim
canım ben senin dediğin tarihlere dek getirerek yaptım sinameki kürlerimi ayın 16-17 sinde ve 27-28 indeydi sanırım tam hatırlamıyorum..herneyse.. sürekli ölçüyorum haftada 1 cm uzama oldu..temmuz tarihlerini dört gözle bekliyorum...bidee tam hatırlamıyorum ama yüksek olasılıkla saçımı şubat 11 de kestirmiştim en son
22 ve 23 nasanda ay aslan burcundaydı aslında.bir günlük bir gecikme olmuş.bazen bir önceki güne yada ertesi güne yansımalar olabiliyor ama.
en azından büyüyen ayda kestirmişsin,endişelenme..
şuna dikkat edin en azından.dolunaydan sonraki 15 gün ay küçülüyor..bu süre içinde kesim yapmamaya çalışın..
pazartesi saç derisi için önemli bir gün ama küçülen ay fazındayız.uzamadan çok kökler beslenecektir.
bu tarihleri not edin mutlaka..sonra hepinizinkini yeniden incelemek istiyorum.buraya günlerini ve sonuçlarını yazmaya çalışın.birde saçlarınızın sağlıklı olup olmadığını..
sonuçları incelersek umutsuzluğa kapılmadan bakıma devam edebiliriz.
bende başka bir başlıktan bakım günlerini ve sonuçlarını yazanlardan veri toplamaya çalışıyorum.kendimde de gözlemliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?