Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

bir de çok pardon ama,saçma bir soru geldi aklıma bilmiyorumkismile saçımızı gecemi kesmeliyiz? saçma sorum için özür..:kedi:

canım yeniay temmuz 11 de. aslan burcuna 13 ve 14 ünde geçiyor.
yanlış kalmış aklında.ağustos ayında yeniaya denkgeliyor.

şöyle bir bilgi de var yeniayla ilgili.hasta bitkiler yeniayda budanırsa hızla iyileşir.bunu saça uygulayıp denemek lazım.
ağustosta yanık ve yıpranmış saçlar üzerinde denenebilir.

Son düzenleme:

ekimin kaçında kestirdiğini hatırlıyormusun canım.yazarsan bakabiliriz aslında.bizim için de iyi olur bunu bilmek.
saçının şeklini bilmiyorum ama kısa diyorsun.kendi başına kesmen iyi olmayabilir.
bu tarihlerde kesstirebilirsin canım korkma bence.zaten bu şekilde uzamıyormuş.kaybedeceğin hiçbirşey yok.
ay bu iki gün boyunca büyüyen fazda olacak.hiçbir sakıncası yok,gönül rahatlığıyla kestirebilirsin :)

bir de çok pardon ama,saçma bir soru geldi aklıma bilmiyorumkismile saçımızı gecemi kesmeliyiz? saçma sorum için özür..:kedi:

hiç aklıma gelmemişti böyle bir soru.ilgisi olduğunu sanmıyorum.o sadece dolunayda geçerli.dolunayda da saç kesmiyoruz zaten.
ama şu olabilir.saç yada cilt bakımı yapacaksak ve aslan yada oğlak burcu dolunaya rastladıysa gece yapmak daha etkili olacaktır.çünkü bu burçların etkisini bize yansıtırken aynı zamanda dolunayın güçlü etkiside yansıyacaktır.içinde bulunduğu burcu herzamankinden daha yoğun yansıtacaktır yani..

her konuda bizi bilgilendiriyorsun ne güzel:) tüy cilt saç problemim düzelsin bin dualar etcem sana:):)haziran aylarını kaçırdım tatilde olduğum için çok vakit kaybettimmi sence:Sşuanda cildimde akne losyonu var sen kaçırma hemen uygula dediğin içn sürdüm hemen bugun:) temmuz aylarındaki bakımlarımı takvime not aldım temmuz ayı bakım notlarıyla doldu :) diyet içinde bir önerin varmı acaba:)

Son düzenleme:
cnm biraz erken ama saçımı eylülde boyamayı düşünüyorum o aydaki aslan burcu günlerini biliyormsn...bilmiyorumkismile

merhaba aycangül ben saçlarımı 7 haziranda kestirdim ve sonra sinemakili karışıma başladım
15 haziran 22 haziran 30 haziran ben şuana kadar hiç uzama farketmedim acaba tarihler uygun değilmi 13 - 14 temmuzu iple çekiyorum

ya bunlar gercekten dogru ya bilen birisi banada yard olursa sevinirim bende 24 nisan da kestirdim saclarımı pzt günü basladım sinemakili küre..bilmiyorum dolunay falan diolar nedir bu işin aslı bilmiyorum

ya bunlar gercekten dogrumu ya bilen birisi banada yard olursa sevinirim bende 24 nisan da kestirdim saclarımı pzt günü basladım sinemakili küre..bilmiyorum dolunay falan diolar nedir bu işin aslı bilmiyorum

şimdiden et sen yinede,ihtiyacım var :)özellikle sağlık konusunda:)
ilacını bu bir ay bıyunca aksatmadan kullan canım..ayın 26 sından sonra ilacın çok daha etkili olcak çünkü.
dyet için en uygunu dolunayın ertesi günü başlamak.yeni aydan sonra kilo vermekten çok alıyoruz.büyüyen ay kendi büyürken bizide büyütüyor çünkü :)) kilo veremesekte bu dönemde almama için rejime devam etmek şart.

cnm biraz erken ama saçımı eylülde boyamayı düşünüyorum o aydaki aslan burcu günlerini biliyormsn...bilmiyorumkismile

şu an eylülü bilemiyorum ama ağustos sonuna doğru vericem zaten ayşegülüm :)
sadece aslan günlerinde değil,oğlaktada çok iyi tutuyor..denedik :)

kesim için uygun bir zaman değilmiş ama olsun uygun bir tarihte yine kestirirsin..
bakım içinde yengeç günlerini seçmişsin.üçüncüsü zaten küçülen ay fazına rastlamış ve kova burcuna..uzamaması normal görünüyor.belki çok sağlıklı bir saçta uzama görülebilir ama sağlıksız saçta zor..
saçların sağlıklımı merak ettim.çünkü burda yazdıklarınız benim için çok önemli.daha iyisi için bilgi toplamam şart..

ya bunlar gercekten dogru ya bilen birisi banada yard olursa sevinirim bende 24 nisan da kestirdim saclarımı pzt günü basladım sinemakili küre..bilmiyorum dolunay falan diolar nedir bu işin aslı bilmiyorum

22 ve 23 nasanda ay aslan burcundaydı aslında.bir günlük bir gecikme olmuş.bazen bir önceki güne yada ertesi güne yansımalar olabiliyor ama.
en azından büyüyen ayda kestirmişsin,endişelenme..
şuna dikkat edin en azından.dolunaydan sonraki 15 gün ay küçülüyor..bu süre içinde kesim yapmamaya çalışın..
pazartesi saç derisi için önemli bir gün ama küçülen ay fazındayız.uzamadan çok kökler beslenecektir.
bu tarihleri not edin mutlaka..sonra hepinizinkini yeniden incelemek istiyorum.buraya günlerini ve sonuçlarını yazmaya çalışın.birde saçlarınızın sağlıklı olup olmadığını..
sonuçları incelersek umutsuzluğa kapılmadan bakıma devam edebiliriz.

bende başka bir başlıktan bakım günlerini ve sonuçlarını yazanlardan veri toplamaya çalışıyorum.kendimde de gözlemliyorum.

canım ben senin dediğin tarihlere dek getirerek yaptım sinameki kürlerimi ayın 16-17 sinde ve 27-28 indeydi sanırım tam hatırlamıyorum..herneyse.. sürekli ölçüyorum haftada 1 cm uzama oldu..temmuz tarihlerini dört gözle bekliyorum...bidee tam hatırlamıyorum ama yüksek olasılıkla saçımı şubat 11 de kestirmiştim en son

Son düzenleme:
cevabın için çok teşekkür ederim saçlarım sağlıklı aslında önceden daha dolgun ve sert duruyordu bakımdan sonra yumuşak ve düz duruyo fönlü gibi duruyo. Az önce kestirdikten sonraki fotoma baktım bide şimdi çektim baktım arada fark var daha kalın telli ve kabarık duruyomuş öncen şimdi daha düz ve sönük duruyo fotoları göndermek istedim ama beceremedim

üçüncü uygulaman küçülen ay fazında olduğu için kökleri beslenmiş ve yumuşaklık kazanmış demkki.kova burcu dolaşım sistemini yönetir zaten ayrıca besin olarak yağ günüdür,dolayısıyla saçına iyi gelmiş.7-8-13 ve 14 temmuzda bakıma devam et.13 ünden sonra uzaması lazım.
birde yapabilirsen13-26temmuz arasında hergün mayalı süt içmeni tavsiye ediyorum.

saçların yanık falan değil dimi terra..birde her hafta mı 1 cm oldu.ilk yaptığında mı.biraz daha açık yazarmısın..

çok teşekkür ederim cnm ilgin için

ben şimdi 24 nisan da saclarımı kestirdim, 28 haziran pzt günü sinemakili küre basladımm bu burc dogum tarihi falan diyolar canım o ne işe yarıyor mesela ben akrep burcuyum 23.10.89 neyi gösteriyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…