- 28 Ağustos 2016
- 1.439
- 2.364
- Konu Sahibi Aysetutac12345
Karşınızdaki insanı kandırmaya hakkınız yok. Doğruları söyleyin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte yerinde bir tespit daha.çok haklısınız valla,gözle de görülür değil ki bakasın anlayasın.mutlaka test edilmiş buAslında şimdi düşününce şuda bir soru dikilip dikilmediğini kendi deyimiyle tutup tutmadığını tekrar birliktelik olmadan nasıl anlamış
Her yerinden feyklik akıyor işte...İşte yerinde bir tespit daha.çok haklısınız valla,gözle de görülür değil ki bakasın anlayasın.mutlaka test edilmiş bu
Karşınızdaki insanı kandırmaya hakkınız yok. Doğruları söyleyin.
Doktorun ekiDikiş tutmaması nedenmiş pikiiii ?
Hayaim, adamla yakinlasmissin. Üzerinde "yarı giysi" varmış. Yani bile isteye cinsellik adı altında bir şeyler olmuş. Bir erkeğin cinsel organının senin cinsel organınin yörüngesinde olmasinin adı her türlü cinsel birliktelik oluyor. İstersen on kat koruyucu giy.Burdan anladığım kadarıyla bu olayı aileme veya nişanlıma anlatsam sizler gibi bile isteyerek bi aletin vajinaya girdiğini ve o şekilde bozulduğunu düşünecekler . İşte yıllardır kimseye anlatamama sebebim buydu . Evet sürtünme yaşadım o an yaş 20 ve o anki duyguyla bunu inkar etmiyorum . Benim nişanlımda biliyor ondan önce sevgilim olduğunu illa ki biseyler yaşadığımı ama bazı toplumlarda sadece önemli olan Kızlık zarı bunu neden anlamıyorsunuz ? Kızlık zarı bozulunca çok ileri derece bisey yaşanmış gibi anlaşılıyor ve ben o olaydan sonra bu isi hiç yapmadığımı nasıl inandıracağım ? Anlat diyen kesime sölüyorum . ama ben durumun beni bu noktaya getireceğini bilmiyordum . Sizlerin bu olayın böle olmadığına olan inancınız benim nişanlım için de geçerli olcak . İste bazı durumda insan az önce buraya açtığım konu gibi noktasından virgülüne dürüst bi şekilde anlatsa da geçerli olmuyor .
Konu fakemiş sonraki yorumlara baksana canımİşte yerinde bir tespit daha.çok haklısınız valla,gözle de görülür değil ki bakasın anlayasın.mutlaka test edilmiş bu
Arkadaş kutlama amacli tavuk kestirmis arkadaKonudan bağımsız, ilk cinsel deneyimde o kadar yoğun bir kanama yaşanıyor mu?
Gülmemeliydim ya :) Konuyu ciddiye aldim bir an, dedim bu ne anlatıyor oluk oluk falan tövbe:))Arkadaş kutlama amacli tavuk kestirmis arkada
Tabii oluk oluk kanıyor. Bazı tanıdıklarının kanı durmamış ambulans çağırmışlarKonudan bağımsız, ilk cinsel deneyimde o kadar yoğun bir kanama yaşanıyor mu?
Yani sürtünmeyi beton deliciyle gerçekleştirmedilerse, oluk oluk kan falan fazla fantastik olmusGülmemeliydim ya :) Konuyu ciddiye aldim bir an, dedim bu ne anlatıyor oluk oluk falan tövbe:))
Acil 0 rh+ kan araniyo gelin kan kaybindan ölüyoTabii oluk oluk kanıyor. Bazı tanıdıklarının kanı durmamış ambulans çağırmışlar
Aaa doğru böyle şehir efsaneleri varr, bir de kitlenmişler de ambulansla üst üste hastaneye götürmüşler var. Yok dimi öyle bir şey ahahahahTabii oluk oluk kanıyor. Bazı tanıdıklarının kanı durmamış ambulans çağırmışlar
Var evet veterinere goturuluyolar genelde, kopek oluyo cunku kendileriAaa doğru böyle şehir efsaneleri varr, bir de kitlenmişler de ambulansla üst üste hastaneye götürmüşler var. Yok dimi öyle bir şey ahahahah
Hahahaha evet onu ben de duymuştum zamanında. Ya kitlenir rezil olursam demiştim ergen aklımla battaniye ye sarıyorlarmış falan. İğne yapınca ayrılıyormuşunAaa doğru böyle şehir efsaneleri varr, bir de kitlenmişler de ambulansla üst üste hastaneye götürmüşler var. Yok dimi öyle bir şey ahahahah
Hahahahaha çıldırdımmmmVar evet veterinere goturuluyolar genelde, kopek oluyo cunku kendileri
Soğuk su da işe yarıyor. Ya da neden karışılır ki köpeklerin hayatınaVar evet veterinere goturuluyolar genelde, kopek oluyo cunku kendileri