O çocuk senin hırsın yüzünden düştü

Doğru anlamışsın , eşim kabul etmiyor ailesi ile sorunlu olduğumuzu , ben de bazen eşim içim adım atsam da içimden gelmeyerek adım attığım için ortamda olan olumsuzlukları tolere edemiyorum , ortamlarından çıktıktan sonra eşime bak sen bana sürekli baskı yapıyorsun ama görüyorsun işte herkes isteidği gibi davranıyor , Çan’ları istemezse selam vermiyorlar bile diye yüzüne yüzüne vuruyorum eşimin , o da huyları böyle bilmem ne diyor , e Benim hıyum ? Öyle sinir bozucu bir durum ki anlatamam , ben kadınım , senin mahremin özelin emanetinim , beni neden o ortama sokup sokup sinirlerimin yıpranmasına sebep olıurıısn ? Günü geldiğinde ben de tavırlı davranmadığıöfa neden bok bile yemek zorunda olan ben oluyorum !!! Bunu aklım almıyor arkadaşım , ağır konuşup sonra biley olmamışmgibi iyi davranmaya çalışıyor... şuan bu evde değil ayrı yız on gündür , öylesine yorulmuşum ki omdan da kavgalarımızdan da , aynı evin içinde ayrı yaşamaya çalışmamızdan da ! Öyle yorulmuşum ki ... o yokken bunu anlamdım ama netleşmemiş bir durumumuz var ortada ve sanırım o Benin’e adım bekliyor... hiç buna gücüm yok

Çok üzüldüm sizin adınıza. Ama böyle belirsizlik içinde daha çok yıpranırsınız. Bence siz o evdende bir süre uzaklaşın belki daha sağlıklı düşünebilirsiniz.

evet 3. Bebek kaybım , eşimle bu süreçte çok bozuğuz , ailesi yüzünden , genel anlaşamamalarımzı yüzünden , annesi gelmişti bize benle hiç muhattap olmadan , daha önce bundan rahatsız olduğumu kadına söyledim , ve kadın yine Benimle hiç muhattap olmadan geldi kaldı bizde , ben de pek muhattap olmadım ama içten içe kendimi yedim çünkü çok iğrenö şeyler yaşadım o kadın yüzünden , eşim de tabi tuzu biberi olmultı , kadını görünce resmen herşey başa sarıyor bende , bu kadın geldi kaldı ertesi gün işe gittiğimde eşim beni aradı ve anasına neden uzakmışım bla bla bok bile yemek zorunda imişim eşim evliliğim için !!!! Ben hanileiym iki kayıp ve bir tüp olayı var ve elimiz kolumuz bomboş , eşim derdimin ne olduğunu sormadan beni anlayıp dinlemeden bana bağırış çıkıştı, anası bi kaç gün kaldı ve gitti ama ben eşimi affedemiyorum , bebeği kaybettik bi kaç hafta sonra , karnımdan hergün sulandırıcı iğne yapıyordum , önceki gebeliklerim ve tüp bebek ,, eşim ne kadar zor şeylerden geçtiğimi gördüğü halde , Allah’ın mücizesi ile gebe kaldığımı bildiği halde bana bok bile yiyeceksin demesi!! Hemen o gün iş çıkışı geldi aldı beni falan filan ama ben biliyorum ki ailesine annesine koyacağım bi tepki karşısında hemen eşimş bulacağım karşımda , bu olayı ve önceki binlerce aile si yüzünden benimle ettiği kavgaları affedemiyorum , üstüne bebek gelişmedi , kürtaj oldum çok zorlu idi Bı defa , hastanede bi kere bile başımı okşayıp teselli etmedi , o hemen normale dönmemi bekliyor ama ben affetmedim , uzattım annesi gittikten sonra , kürtaj da da o benimle ilgilenmedi, surat beş karış , yan odada bebekler ağlarken ben bir kere daha kayıp acısı yaşadım , rabbim hayırlısını biliyor elbet ... hastaneden çıktık bir hafta durmadan ağladım , çok zordu hem fiziksel hem ruhsal , eşim bi kaç gün sonra yine normal e döndü iyi davranıyor kendince ama ben atlatamıylrum , en son bana dediği : zaten o çokcuk da senin hırsın yüzünden düştü !!! Anneşsngeldiğinde sinir olmam, bana ettiği lafları affetmemenin ve bu süreçte sürekli tartışma lar yaşamamız hepsi benim yüzümden gibi , aile si her pisliği yapar ben affetmeyip uzatınca ki kimse affet demez zaten bi süte sonra normal davranılmakta çalışırlar , ben yok sayacakmışım her şeyi , şimdi de ben eşimin senşn yüzünden düştü demesini affedemiyorum affedeceği mi de sanmıyorum , zaten hep ayrı yattığımız konum vardıniyice soğudum çok sinirliyim üzgünüm , evden gitsin istiyorum ya da ben çünkü konuşarak anlaşamıyoruz , özür dilemiyor ben de affedemiyorum , konuyu kapatıp önümüze bakalım derdinde ama artık ben bunu yapamıyorum , nasıl aşarım nasıl yapacam ben , çok kötüyüm

Canım üzülerek söylüyorum ki bu sorun aşılmaz ve gitgide büyür, ne eşiniz fikrini değiştirir ne de kayınvalideniz davranışını.
Birebir benim yaşadığım hayat ..
Ben de 10 günlük evli iken eşim annesi, teyzesi ve kuzenlerinin yaninda teyzesinin kızınin adını söyleyerek .....boku bile senden daha değerli dedi...
O zaman 23 yaşındaydım, bunu nasıl sindirim bilmiyorum ama çok sorunlar yaşadım, 2 kızım oldu şuan 3. Bebeğim ha bugün ha yarın doğacak ama ben o gün ayrılma kararı vermedigim için çok pişmanım..şimdi çocuklar var, bana da düşkünler babaya da, ayrılmamızi istemiyorlar.
Cocuklarimida istediğim gibi büyüyen yorum, hep huzursuzluk, hakaretler...bu ortamda büyüyen çocuklarım içlerine kapanık ve konuşmuyorlar, yüz ifadeleri hep hüzünlü...
9 ay karnında taşıyıp doğuracağın çocuğa bu kötülüğü yapma...
3. Ye hamileyim ve hamileliğinin başından beri bana bana 3 değil 10 tanede çocuk doğursan b...k kadar değerin yok diyor...
Sonuç benimkisi onursuz ve haysiyetsiz bir yaşam
Sana tavsiyem böyle bir hayat istemiyorsan ayrıl..hayat bu adamdan ibaret değil...
Madem çalışıyorsun kendi ayaklarının üzerinde durabiliyorsun neyi düşünüyorsun

Eşinin karakteri benim eşime çok benziyor, sana o bebek senin hırsından düştü demesi, o sırada annesi size geldiğinden dolayı düşükten annesini sorumlu tutmadan korktuğu için.yavuz hırsız misali..

Senden önce davranıp seni eleştirerek senin düşünme gücünü elinden alıyor, ben yıllarca böyle yaşadım

Canım üzülerek söylüyorum ki bu sorun aşılmaz ve gitgide büyür, ne eşiniz fikrini değiştirir ne de kayınvalideniz davranışını.
Birebir benim yaşadığım hayat ..
Ben de 10 günlük evli iken eşim annesi, teyzesi ve kuzenlerinin yaninda teyzesinin kızınin adını söyleyerek .....boku bile senden daha değerli dedi...
O zaman 23 yaşındaydım, bunu nasıl sindirim bilmiyorum ama çok sorunlar yaşadım, 2 kızım oldu şuan 3. Bebeğim ha bugün ha yarın doğacak ama ben o gün ayrılma kararı vermedigim için çok pişmanım..şimdi çocuklar var, bana da düşkünler babaya da, ayrılmamızi istemiyorlar.
Cocuklarimida istediğim gibi büyüyen yorum, hep huzursuzluk, hakaretler...bu ortamda büyüyen çocuklarım içlerine kapanık ve konuşmuyorlar, yüz ifadeleri hep hüzünlü...
9 ay karnında taşıyıp doğuracağın çocuğa bu kötülüğü yapma...
3. Ye hamileyim ve hamileliğinin başından beri bana bana 3 değil 10 tanede çocuk doğursan b...k kadar değerin yok diyor...
Sonuç benimkisi onursuz ve haysiyetsiz bir yaşam
Sana tavsiyem böyle bir hayat istemiyorsan ayrıl..hayat bu adamdan ibaret değil...
Madem çalışıyorsun kendi ayaklarının üzerinde durabiliyorsun neyi düşünüyorsun
Siz bunları yaşarken nasıl ard arda çocuk yapma kararı aldınız merak ettim.

Çok üzüldüm sizin adınıza. Ama böyle belirsizlik içinde daha çok yıpranırsınız. Bence siz o evdende bir süre uzaklaşın belki daha sağlıklı düşünebilirsiniz.
O zaten Yok evde , iftarda Boğaz’ın düğüm düğüm oluyor üzülüyorum , acaba aklı ermiyor mu çaresiz mi neyin nesi Bı yaşadıklarımız diyorum sonra yine kızgınlık başlıyor

Siz bunları yaşarken nasıl ard arda çocuk yapma kararı aldınız merak ettim.

İlk başlarda boşanmaya cesaret edemedim, dediğim gibi yaşımın küçüklüğünden kaynaklı.
İlk çocuk korunurken oldu, ondan sonra boşanma cesaretin tamamen kırıldı, bari 2. Çocuğum olsun diye düşündüm...sonra artık yaş ilerledikçe farklı düşünmeye başladım ( psikolog arkadaşımın yardımıyla) bosansam 2 kızım ile tek başıma ilgilenmek zorunda kalmak, tek maaşla geçinmek zorunda kalmak, çocukları babaya vermeyeceğim için eşime boşandıktan sonra bekar hayatı sunup çocukların sorumluluğunu tek başıma yüklenmek işime gelmedi, ve ben onu kullanmaya karar verdim tabiri caizse.. kızlarım ile mutlu olmaya çalışıyorum, onlarla gezmek tozmak, her türlü aktivite... ayrıca bana hayatı zehir eden esimin ailesini de ne evime alıyorum nede gidiyorum 7 yıldır...kendi egemenliğimi kurdum ve şimdi eşime dediğim şey şu " işine gelmiyorsa çeker gidersin"...

Yani artık eşim benim hayatımda olmasına rağmen dünyada değil....

Eşinin karakteri benim eşime çok benziyor, sana o bebek senin hırsından düştü demesi, o sırada annesi size geldiğinden dolayı düşükten annesini sorumlu tutmadan korktuğu için.yavuz hırsız misali..

Senden önce davranıp seni eleştirerek senin düşünme gücünü elinden alıyor, ben yıllarca böyle yaşadım
Zaten sen abartıyorsun diyordu anneşsngittikten sonra ban a, ben de neden abartayım neden ciddiye almıyorsun dediğimde samimi bi cevap verdi ve ben çok şaşırdım , ben de senden yana olursam iyice öfken artar dedi, canım bana direk annemin onun şunun bkunu yiceksşn dese sanırım vinnetin kralını yaşardım ... evliliğin için benim için dedi , ama o bku zaten yedim ben sorunlardan sonra annesi gil ile görüşerek , senşn eşin neden kuzeni için sana öyle dedi ? Kötü bi eleştiri mi yapmıştın , dersi ne senle şuan hamileisn ? Senin yaşadıkların çok daha ağırmış .... ben bazen burayı okuyunca ben mi abartıyorum diyorum , millet ne şekillerde devam ediyor evliliğe diyorum ama ben içime sindiremiyorum maalesef , eşim benim dostum olsun istiyorum , bana o cümleleri sarf ettiği gün canım güzle karım sen eşinsin o annem bişey demiyorum ben sana diye mesaj attı üstüne iş yetime geldi vs ama anası gittikten sonra devam etti bizim huzursuzluk , ben isteidğim gibi davranmayacak mıyım diye ben üstüne üstüne gittim , karışma bana diye. Sonra bebek sağlıksız oluştuğu haberi aldık , o normale dönmeye çalışsa da ben affedemiyorum seni dedim ona o da iyice sinirlendi , analar aileler ba tartışmaları oldu aramızda , sorma kürtaja giderken küs gittik , orda bana yakınlık göstermedi ben iyice deliridm gibi gibi devam etti gitti ..

Zaten sen abartıyorsun diyordu anneşsngittikten sonra ban a, ben de neden abartayım neden ciddiye almıyorsun dediğimde samimi bi cevap verdi ve ben çok şaşırdım , ben de senden yana olursam iyice öfken artar dedi, canım bana direk annemin onun şunun bkunu yiceksşn dese sanırım vinnetin kralını yaşardım ... evliliğin için benim için dedi , ama o bku zaten yedim ben sorunlardan sonra annesi gil ile görüşerek , senşn eşin neden kuzeni için sana öyle dedi ? Kötü bi eleştiri mi yapmıştın , dersi ne senle şuan hamileisn ? Senin yaşadıkların çok daha ağırmış .... ben bazen burayı okuyunca ben mi abartıyorum diyorum , millet ne şekillerde devam ediyor evliliğe diyorum ama ben içime sindiremiyorum maalesef , eşim benim dostum olsun istiyorum , bana o cümleleri sarf ettiği gün canım güzle karım sen eşinsin o annem bişey demiyorum ben sana diye mesaj attı üstüne iş yetime geldi vs ama anası gittikten sonra devam etti bizim huzursuzluk , ben isteidğim gibi davranmayacak mıyım diye ben üstüne üstüne gittim , karışma bana diye. Sonra bebek sağlıksız oluştuğu haberi aldık , o normale dönmeye çalışsa da ben affedemiyorum seni dedim ona o da iyice sinirlendi , analar aileler ba tartışmaları oldu aramızda , sorma kürtaja giderken küs gittik , orda bana yakınlık göstermedi ben iyice deliridm gibi gibi devam etti gitti ..

Bir önceki mesajimda dediğim gibi ilk çocuk olduktan sonra boşanma cesaretin tamamen kırıldı, en azından kendime çocuklarımla bir dünya kurayim diye düşündüm..3. çocukta yine bu fikrim kaynaklı..
Ama şu pişmanlığı da yaşıyorum.keske hiç çocuk olmadan boşanma cesaretini gösterip adam gibi biriyle evlenseydim, zira sadece çocuk sevgisi yetmiyor, saçımı okşayan bir ese o kadar ihtiyacım var ki, ama çocuklarım için bu istegimden vazgeçtim
Zaten bende senin gibi kızınca kovuyorum onu evden, il dışında ailesi ama git diyorum, nereye gidersen git..
İnanamayacaksin ama artık daha kıymetli oldum ama benim gözümde değil..görmek bile istemiyorum..zaten 15 tatil, yaz tatili, bayram tatilleri tüm tatiller ailesinin yanında, bende özgürüm
Evlendikten 10 gün sonra onun memleketine gittiğimizde kayinvalidemlerde eşimin teyzesi ve teyzesinin kızlarida vardı( yana yana komşular zaten). Ben km'lerce uzaktan gelmişim ve eşimin bana dediği şu "teyzeme ve kizlarına hoşgeldin de"...bende dedimki uzaktan gelen benim ve ben yengeleriyim, buyukleriyim, onların bana önce bana hoşgeldin demesi gerekmez mi dedim, ve bunun üzerine bana malum cümleyi kullandı".." teyzemin kızının b..ku bile senden değerli diye

Son düzenleme:
Bir önceki mesajimda dediğim gibi ilk çocuk olduktan sonra boşanma cesaretin tamamen kırıldı, en azından kendime çocuklarımla bir dünya kurayim diye düşündüm..3. çocukta yine bu fikrim kaynaklı..
Ama şu pişmanlığı da yaşıyorum.keske hiç çocuk olmadan boşanma cesaretini gösterip adam gibi biriyle evlenseydim, zira sadece çocuk sevgisi yetmiyor, saçımı okşayan bir ese o kadar ihtiyacım var ki, ama çocuklarım için bu istegimden vazgeçtim
Zaten bende senin gibi kızınca kovuyorum onu evden, il dışında ailesi ama git diyorum, nereye gidersen git..
İnanamayacaksin ama artık daha kıymetli oldum ama benim gözümde değil..görmek bile istemiyorum..zaten 15 tatil, yaz tatili, bayram tatilleri tüm tatiller ailesinin yanında, bende özgürüm
Ben de tam onu soracaktım , eş ihtiyacı bence bambaşka , sarılıp yatmak , dertleşmek , hayatı paylaşabilmek , ben hayatım boyunca hep yalnızdım , buna çok am açık ihtiyaç hissediyorum

Ben de tam onu soracaktım , eş ihtiyacı bence bambaşka , sarılıp yatmak , dertleşmek , hayatı paylaşabilmek , ben hayatım boyunca hep yalnızdım , buna çok am açık ihtiyaç hissediyorum

Eğer bu dediklerin konusunda memnun isen, saçını oksayabiliyorsa, başını göğsüne yaslayabiliyorsan çözüm yolu bulmaya çalış

Birde kayınvalideyi kabullenceksin diyenlere şunu söylemek istiyorum... öncelikli herkesin bir annesi var, kayınvalide için esimizle evlenmiyiruz, eş öyle iyi olur kıymet bilir değer verirse kayınvalide kabul edilir.... eşin hatrına kabul edilir..ama eş annemi kabul edeceksin derse ben kabul etmem,önce sen aban değer vereceksin ki ben anneni kabul edeyim..ben seninle annen için evlenmedim, senin için evlendim, sen bana iyi olursan ben herkese katlanirm

İlk başlarda boşanmaya cesaret edemedim, dediğim gibi yaşımın küçüklüğünden kaynaklı.
İlk çocuk korunurken oldu, ondan sonra boşanma cesaretin tamamen kırıldı, bari 2. Çocuğum olsun diye düşündüm...sonra artık yaş ilerledikçe farklı düşünmeye başladım ( psikolog arkadaşımın yardımıyla) bosansam 2 kızım ile tek başıma ilgilenmek zorunda kalmak, tek maaşla geçinmek zorunda kalmak, çocukları babaya vermeyeceğim için eşime boşandıktan sonra bekar hayatı sunup çocukların sorumluluğunu tek başıma yüklenmek işime gelmedi, ve ben onu kullanmaya karar verdim tabiri caizse.. kızlarım ile mutlu olmaya çalışıyorum, onlarla gezmek tozmak, her türlü aktivite... ayrıca bana hayatı zehir eden esimin ailesini de ne evime alıyorum nede gidiyorum 7 yıldır...kendi egemenliğimi kurdum ve şimdi eşime dediğim şey şu " işine gelmiyorsa çeker gidersin"...

Rabbim gönlünüzü ferahlatsın. Evlatlarınızla güzel ömürleriniz olsun..

Eğer bu dediklerin konusunda memnun isen, saçını oksayabiliyorsa, başını göğsüne yaslayabiliyorsan çözüm yolu bulmaya çalış

Birde kayınvalideyi kabullenceksin diyenlere şunu söylemek istiyorum... öncelikli herkesin bir annesi var, kayınvalide için esimizle evlenmiyiruz, eş öyle iyi olur kıymet bilir değer verirse kayınvalide kabul edilir.... eşin hatrına kabul edilir..ama eş annemi kabul edeceksin derse ben kabul etmem,önce sen aban değer vereceksin ki ben anneni kabul edeyim..ben seninle annen için evlenmedim, senin için evlendim, sen bana iyi olursan ben herkese katlanirm
Çok da memnun olduğum söylenemez , kafam allak bullak

Peki ya cocuklariniz?Oyle bir ortamda ne kadar mutlular?Surekli size hakaret eden bir baba ile buyuyorlar ve siz bu durumu sindiriyorsunuz.

Peki ya cocuklariniz?Oyle bir ortamda ne kadar mutlular?Surekli size hakaret eden bir baba ile buyuyorlar ve siz bu durumu sindiriyorsunuz.

Çocukları ile açık açık konuşan bir anneyim ve gerçekten yaşlarının üzerinde bir olgunluklari var. Defalarca soyledim, boşanmak istiyorum diye..bana dedikleri şey şu.."anne hergun de kavga etseniz ayrilmanizi istemiyoruz" diyorlar. Bu da beni durduruyor.
Ayrıca babalarına müdahale ediyorlar, anneme kötü davranıyorsun diye, buda babanın susmasina sebep oluyorlar.
Birde yenilerde artık bizim kavgaları dalgaya almaya başladılar ki bu da benim hoşuma gidiyor.gecen biz tartışırken büyük kızım küçüğe seslendi kahkaha atarak, " gel kardeşim süper bir film izliyorum diye"
Kızlarım 7 ve 10 yaşındalar

Çocukları ile açık açık konuşan bir anneyim ve gerçekten yaşlarının üzerinde bir olgunluklari var. Defalarca soyledim, boşanmak istiyorum diye..bana dedikleri şey şu.."anne hergun de kavga etseniz ayrilmanizi istemiyoruz" diyorlar. Bu da beni durduruyor.
Ayrıca babalarına müdahale ediyorlar, anneme kötü davranıyorsun diye, buda babanın susmasina sebep oluyorlar.
Birde yenilerde artık bizim kavgaları dalgaya almaya başladılar ki bu da benim hoşuma gidiyor.gecen biz tartışırken büyük kızım küçüğe seslendi kahkaha atarak, " gel kardeşim süper bir film izliyorum diye"
Kızlarım 7 ve 10 yaşındalar
Benim eşimin dediği şu; annem babam kedi köpek gibiler ev hep huzursuzdu , hep ama hep kavga içşnde büyüdüm diye defalarca söyledi , ben de ona hep anlattım bak biz de öyle oluyoruz vs, eşimde konuşabilme ya da problem Çözebilme yetisi hiç oluşmamış , hemen direk tartışma ya dönüyor herşey ama herşey , allah çocuklarınızın yardımcısı olsun

Benim eşimin dediği şu; annem babam kedi köpek gibiler ev hep huzursuzdu , hep ama hep kavga içşnde büyüdüm diye defalarca söyledi , ben de ona hep anlattım bak biz de öyle oluyoruz vs, eşimde konuşabilme ya da problem Çözebilme yetisi hiç oluşmamış , hemen direk tartışma ya dönüyor herşey ama herşey , allah çocuklarınızın yardımcısı olsun

Ah ne kadar zordur yaşayan bilir. Eğitimci bı anne babanin kiziyim. Annmeile babamın birbirine bağırdıklarini bir kere bile duymadim. Birbirlerine Hanimli Beyli hitap ederler. Herkes hayrandır, duyanlar hayret eder..ama ben bu durumdayım. Kizlarima annem bakti ben çalıştığım icin. Birgün küçük kızım babama " dede sen anneanneme ne kadar iyi davranıyorsun, babam niye anneme boyle davranmiyor, kotu davranıyor" diyince annem ile babam oturmuş ağlamış

Evdeki durum ise esim için cok normal kedi, kopek gibi bir anne babası var çünkü.. adam gördüğünü hayatına aktarıyor.

Diyeceğim bu aslında bu kişilikte ki birini değiştiremezsin. Ya kabul edeceksin, ya yolunu ayiracaksin.

Sakin çocuk olunca değişir diye düşünme.

Son düzenleme:
Siz de ona sen beni üzdüğün için düştü deseydiniz. Eşinizden midem bulandı bir anneye bu denir mi ya yazıklar olsun. Bence bebek için daha ısrar etmeyin ve boşanma davasını açın

Siz bayağı düşünüyorsunuz belli
Kocasının söylediği sözler kayınvalidesinin suçu değil kocasının densizliği
Kayınvalide ile görüşmeyen çoğu evlilik de huzur yok! Siz mükemmel bir denge kurmuşsunuzdur hiç şüphem yok ama çoğu evlilikler sizin evliliğiniz gibi mükemmel olamıyor az düşünseniz sizde anlarsınız
Herşeyi çok bilen ve karşısındaki insanın düşüncelerini küçümseyen insanlar genelde nerde hata yaptıklarını göremiyorlar okuduklarını anlayamıyorlar oyüzden hoş görüyorum

Hadi ya azcık düşünün bakalım o kadın adama duygu sömürüsü yapıp adamı doldurmasaymış böyle bir şey dermiymiş kocası. Kadın daha önceki sorunlarını söyledi sevmiyorum görüşmekte istemiyorum demiş demek ki bu evinde dahi onu istemiyor anlamına geliyor. Kayınvalidesi ile görüşmeyen evliliklerde huzur yok demişsiniz?! Kayınvalide insanlığını yapmış mı da gelin sorun yaratmış? Asalak kadınlar gibi kocanıza kul köle olup annesinin yaptıklarına ses çıkarmayıp hoşgörüyle devam edemez kimse evlilik bu kadar basit değil. Bu kadın ne kadar evli olursa olsun o kadar da bir insan bir kadın yapılanları unutup sineye çekemez. Siz muhtemelen o kadar çekmişsiniz ki kendi yarası gocunur misali bana, yazan hanımefendiye utanmadan laf yetiştiriyorsunuz anca!

Hadi ya azcık düşünün bakalım o kadın adama duygu sömürüsü yapıp adamı doldurmasaymış böyle bir şey dermiymiş kocası. Kadın daha önceki sorunlarını söyledi sevmiyorum görüşmekte istemiyorum demiş demek ki bu evinde dahi onu istemiyor anlamına geliyor. Kayınvalidesi ile görüşmeyen evliliklerde huzur yok demişsiniz?! Kayınvalide insanlığını yapmış mı da gelin sorun yaratmış? Asalak kadınlar gibi kocanıza kul köle olup annesinin yaptıklarına ses çıkarmayıp hoşgörüyle devam edemez kimse evlilik bu kadar basit değil. Bu kadın ne kadar evli olursa olsun o kadar da bir insan bir kadın yapılanları unutup sineye çekemez. Siz muhtemelen o kadar çekmişsiniz ki kendi yarası gocunur misali bana, yazan hanımefendiye utanmadan laf yetiştiriyorsunuz anca!
Boşverin tartışmaya gerek Yok , ben de aman evlendim diye çok çok da kendimi ikinci plana atamıyorum, Bana çok saçma geliyor evlendim diye kişiliksiz gibi davranmak , eşimin annesi ile SORUNLAR yaşadık ama hastane bahanesiyle geldiği için belki bir şey diyemezdim fakat beni aramadan direk oğluna söyleyip gelmesi , ikinci defa aynı şeyi yapması beni artık çıldırttı , zaten kadınla konuşmuyoruz zaten bir ilişkimiz yok zaten kötü bir geçmişimiz varken eşim de bu konuda benim üstüme gelince ben artık iyice zıvanadan çıktım bu süreçte , Ha zıvanadan çıktım derken kendi kendimi yedim kimseye bir şey olduğu yok kadın işini gördü gitti eşim ağzına geleni rahat bir şekilde söyledi olan bana oldu yine ,hamileliğimin başları ydı ve annesi gittikten sonra zaten düşük oldu kürtaj oldum eşimle tartıştık derken derken şu aşamaya geldik ve 2 haftadır da ayrı yaşıyoruz özledim mi hayır özlemedim çünkü gerçekten çok kırgın ve kızgınım

Başkalarının düşüncelerini kabullenmeyi öğrenin önce, herkes Siz gibi düşünmüyor Düşünmek zorunda da hiç değil
Konu sahibi okuyor nasılsa istediğini uygular! Karakter analizine falan girmiş geçmişimi masaya yatırmışsınız gerçekten çok hoşsunuz ama merak etmeyin derdim olunca konu açarım, sizin Engin tecrübelerinizden faydalanırım,zira psikolo analiz ve üslup konusunda elinize su dökebileceğimi hiç sanmıyorum...
Yazdıklarınızı tekrar tekrar okudum da adapsızlık yazdıklarınızdan öfke öfke dökülmüş! Kapanışı da utanmaz diye hakaret ederek tamamlamışsınız tam da kendinize yakışır bir üslup olmuş!
İyi geceler

X