- 20 Mart 2017
- 812
- 659
- Konu Sahibi Prensescann
Doğru anlamışsın , eşim kabul etmiyor ailesi ile sorunlu olduğumuzu , ben de bazen eşim içim adım atsam da içimden gelmeyerek adım attığım için ortamda olan olumsuzlukları tolere edemiyorum , ortamlarından çıktıktan sonra eşime bak sen bana sürekli baskı yapıyorsun ama görüyorsun işte herkes isteidği gibi davranıyor , Çan’ları istemezse selam vermiyorlar bile diye yüzüne yüzüne vuruyorum eşimin , o da huyları böyle bilmem ne diyor , e Benim hıyum ? Öyle sinir bozucu bir durum ki anlatamam , ben kadınım , senin mahremin özelin emanetinim , beni neden o ortama sokup sokup sinirlerimin yıpranmasına sebep olıurıısn ? Günü geldiğinde ben de tavırlı davranmadığıöfa neden bok bile yemek zorunda olan ben oluyorum !!! Bunu aklım almıyor arkadaşım , ağır konuşup sonra biley olmamışmgibi iyi davranmaya çalışıyor... şuan bu evde değil ayrı yız on gündür , öylesine yorulmuşum ki omdan da kavgalarımızdan da , aynı evin içinde ayrı yaşamaya çalışmamızdan da ! Öyle yorulmuşum ki ... o yokken bunu anlamdım ama netleşmemiş bir durumumuz var ortada ve sanırım o Benin’e adım bekliyor... hiç buna gücüm yok
Çok üzüldüm sizin adınıza. Ama böyle belirsizlik içinde daha çok yıpranırsınız. Bence siz o evdende bir süre uzaklaşın belki daha sağlıklı düşünebilirsiniz.