O birden gelen aldatma hissi

Suan cevabini asla kesin olarak bilemeyecegin,ogrenemeyecegin bir sorunun cevabini ariyorsun.

Birada sana evet olabilir deseler de,evet keain oyledir deseler de,sevgilin sana sacmalama nasil boyle dusunursun. Ben snaa kuatum diyorum,halimi hatirimi soracagina kadindan kizdan bahsediyosun diyecek ve yine ona inanacaksin ister iatemez.

Yani sonuc olarak iki erkek tatile gidiyor. Bekarlar. Ola da bilir,opusebilir,yatabilir. Sevgilisin ok. Ama bodrum yani. Barlar kizlar ve iki bekar erkek.

Tabiki sana evet itiraf ediyorum demeyecek ve bu sorunun dogru cevabini asla ogrenemeyeceksin.

Opusse ne yapabilirsin,yatsa ne yapabilirsin. Hicbirsey...

İyi de tatile giden insan içer, bunun içinize doğmasına gerek yok ki.
Hayir ama bir tek içme olsa neyse zaten bunu hissetmeye bile gerek yok ben bi anda huzursuz olup ağlamaya başladım barda içtiğini ve yanında kızın biri olduğunu hissettim. Bir tek söz konusu içme olsa neden bunu hissetme gereği duyuyım kı ve üstelik bir de ağlıyım?

İşte bende tam olarak benimde böyle olur o yüzden bu kadar tedirgin oldum. Sonunda beni anlayan birisi.
Seni çok çok iyi anlıyorum
Ben de arkadaşlarıma anlattigimda salak muamelesi gördüm
Ama aynen de dediğim gibi Aldatılmistim
Tabi umarım sen yaniliyorsundur bu sefer
Ve eğer öyle bı şey varsa inan kokusu çıkar ortaya
Ayrıca gün boyu neden aramiyosun? Sende de suç var tatlım
Ara sor ne yaptigini
Niye rahatsız olsun ki

Suan cevabini asla kesin olarak bilemeyecegin,ogrenemeyecegin bir sorunun cevabini ariyorsun.

Birada sana evet olabilir deseler de,evet keain oyledir deseler de,sevgilin sana sacmalama nasil boyle dusunursun. Ben snaa kuatum diyorum,halimi hatirimi soracagina kadindan kizdan bahsediyosun diyecek ve yine ona inanacaksin ister iatemez.

Yani sonuc olarak iki erkek tatile gidiyor. Bekarlar. Ola da bilir,opusebilir,yatabilir. Sevgilisin ok. Ama bodrum yani. Barlar kizlar ve iki bekar erkek.

Tabiki sana evet itiraf ediyorum demeyecek ve bu sorunun dogru cevabini asla ogrenemeyeceksin.
Son yazında bu sorunun cevabını asla öğrenemeyeceksin diyince gözlerim doldu cidden :KK43: Allah büyük bir şekilde öğrenicem ve karşıma çıkıcak.

Buna his denmez...
Adamın ne mal olduğunu bilip olacakları TAHMİN ETMEK denir.
Öncesini biliyorsunuz, adam daha önce böyle şeyler yapmış, sabah gitmiş akşamına siz hissetmişsiniz. Yok böyle bir şey. Hani 10 gün kalsa da size sadece 4. gün falan bir his gelse neyse de...
Umarım düşündüğünüz gibi olmamıştır.

Hayir ama bir tek içme olsa neyse zaten bunu hissetmeye bile gerek yok ben bi anda huzursuz olup ağlamaya başladım barda içtiğini ve yanında kızın biri olduğunu hissettim. Bir tek söz konusu içme olsa neden bunu hissetme gereği duyuyım kı ve üstelik bir de ağlıyım?
Erkek arkadaşı tatile gitmiş ve karşısındaki insana güvenmeyen bir kadın olarak bilinç altın püskürmüş ve hissettiğini düşünüp ağlamaya başlamışsın.
Sevgilisi yalnız tatile giden bir sürü hatun senin hissettiklerini hissediyor.

Seni çok çok iyi anlıyorum
Ben de arkadaşlarıma anlattigimda salak muamelesi gördüm
Ama aynen de dediğim gibi Aldatılmistim
Tabi umarım sen yaniliyorsundur bu sefer
Ve eğer öyle bı şey varsa inan kokusu çıkar ortaya
Ayrıca gün boyu neden aramiyosun? Sende de suç var tatlım
Ara sor ne yaptigini
Niye rahatsız olsun ki
Şuan bende gördüğün gibi paronayak muamelesi görüyorum :KK43: Umarım yanılıyorumdur, gün boyu arayip sıkıp boğmak istemiyorum.

hisleriniz, aldatılmanız veya aldatılmamanız hakkında yorum yapmıcam tek diyeceğim şu ki eminim çok güzelsinizdir çokta akıllı kendinizi güvenmediğiniz biri için yıpratmayın derim ben . Bide sizi çok sevse güvensizliğinizi bildiğinden her an arar mesaj atardı tekrar güveninizi kazanmak için bu benim nacizane fikrim.. çünkü erkeklerin gerçekten sevip değer verince neler yapabileceğini bu forumda çok okuyoruz. Güvenmiyorsanız daha fazla uzatmayın.

Cevabı merak ediyorum..
Bende aldattıldığımı hissettim 2 kez ve doğru çıktı 1-2 gün sonrasında kendi itiraf edip ayrıldı.

X