''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

geçmiş olsun tatlım a.s.
acil şifalar canım:Saruboceq:
diş ağrısı zor canım ya:1hug:

canım çok geçmiş olsunnn
a.s.

hıım canım benım sanırım uye olurken verdıgın maıl adresını arada acıp kontrol etmek durumundasın yoksa maıl adresın kullanılmıyor dıye uyelıgın sılınıyor uzaklastırılıyorsunn
ona dıkkat et canım
bununla gecmıs olsun

ay sorma canım benımde sohbette bırı densız konustu benımde sınırıp zıpladı ve mod ıkımızıde susturdu ay ne sınır olmustum cevap yazamamıstım sonra arkadaslar olayı anlattılar gerı actı benı
bılıyorum o duyguyu kısa surelıgıne yasasamdasenağlamasenağlamasenağlama
ınsaallah bırdaha yasamazsın canım

çocuklarım benim sebebi hayatlarım.eşimide çok severim ama evlatlarımın yanında dış kapının dış mandalı gibi kalıyor. hayat sebebim asla olamaz.

çocuklarım benim sebebi hayatlarım.eşimide çok severim ama evlatlarımın yanında dış kapının dış mandalı gibi kalıyor. hayat sebebim asla olamaz.

ilginç bir bakış açısı arkadaşım saygı duyuyorum düşüncenize
ama şunu unutmamalı eşlerimiz olmasa evlatlarımızda olmazdı canıma.s
eşimi ve çocuklarımı ayrı ayrı düşünemem çünkü birbirlerini tamamlıyorlar benim için:asigim:

günaydın aşk kadınlarııı
sewgi dolu aşk dolu güzel günlerr...........
eniştelerime hayırlı işler bol kazançlarrrr

canım çok geçmiş olsunnn
a.s.

sağol bitanem Şeniz

sağol minik kuşum benimmmmm Şeniz zaten ben asla kavga etmem büyük konuşmayayım yine de o sebeple yasaklanacağımı zannetmiyorum :jeyyar:

günaydın
sevdiklerimizle beraber sağlıklı,huzurlu ve aşk dolu bir gün diliyorum şekerler
eniştelere hayırlı işler

günaydın canikommm Şeniz

günaydın aşk kadınlarııı
sewgi dolu aşk dolu güzel günlerr...........
eniştelerime hayırlı işler bol kazançlarrrr

sağol şekercim sana da günaydın Şeniz

günaydın canlarımmmmm :1hug: hepinize ve eniştelerimize hayırlı birgün olsun bugün.

bugün aşkım depreşti benim ya:asigim: kocişim akşam istediğim bir çanta vardı onu alıp gelmiş bi de çikolata almış :asigim: dişim ağrıyo keyfim yok diye etrafımda dönüyo canım benim yaaaa :asigim: akşam dedim iyiki de senle evlenmişim çok mutlu oldum yaaaa.

inş en kısa zamanda bebişimizde olsun da mutluluğumuz ikiye katlansın. benim için dua edin arkadaşlarım da tez zamanda bebeğim olsun a.s.

rıca ederımde canım sen ne demek ıstedın bana sımdı
ben asla kavga etmem dıyerekklava:klava:
yanı ben kavgacımıyım :roflol::roflol::roflol::roflol:
saka saka takılıyorum canım arada sıvrıler cıkınca tutamam dılımı bende torpulerım ıllakı :roflol::roflol:

amanda amannnn askıda depresır kızarırmıstaaaaaa benım canım arkadasımmmmmm
enıstemde bırıcık karucugunu dusunur ona neler alırmıssssssssssss
ınsallah canım ınsaallah en kısa zamanda saglıklı sıhhatlı aklı basında hayırlı evlatlar nasıp etsın rabbım sızlerede:Saruboceq::Saruboceq:

gunaydınlar sebebı hayatlarının gullerıııııııı;
canlarım benım herkese guzel bır gun dılıyorum
enıstelerıme hayırlı ısler olsun ınsaallah
kolay gelsın herkese gorusmek uzere canlarım

günaydın canım a.s.Şeniz
maşallah allah nazarlardan korusun
inş hayırlısyla bebeşinizde olacak:Saruboceq:

heytttt beeee kuşuma bak sen benimmmm panter panterrrrr :roflol: :roflol: ben kavga etmem acil bir durumda seni bulurum yavru kuşum sen korursun beni Şeniz Şeniz

biliyosun canım benim bana pek sık olmaz böle şeyler çok sağol bitanem ozaman kocaman bir AMİNNNNNNN diyorum. öpüyorum seni tatlişkom Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…