- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.636
- 823
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #1.501
günaydin bacilarimmmmmmmmmmmmmm
günaydın emiy
minikkuşlarım sanada günaydın.hoşbulduk.annemi hatırlattın banakaydirigubbakcemile3çocukken minikkuşlarım diye severdi kardeşimle ikimizi.seninde çocukların var heralde Allah bağışlasın
hoş geldin aramıza canımbende geldim arkdaşlar deli gibi bi aşık olarak evt aşığım sonuna kadar eşime çocuklarımın babasınaŞenizŞeniz:asigim::asigim:a.s.a.s.:içelim:
sende hoş geldin canımgünaydın arkadaşlar bende oğlun ve eşime aşığım iyiki varsınız
valla hala aynı ağrıyor canım :çok üzgünüm: akşam doktorum yoktu seminer mi ne varmış. buakşam gideceğim inşallah.
canim sen yenisin galiba :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
biraz rekleme benzedi ama yenimisin kiz görmedimde ben seni
günaydın emiy
minikkuşlarım sanada günaydın.hoşbulduk.annemi hatırlattın banakaydirigubbakcemile3çocukken minikkuşlarım diye severdi kardeşimle ikimizi.seninde çocukların var heralde Allah bağışlasın
canim sen yenisin galiba :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
biraz rekleme benzedi ama yenimisin kiz görmedimde ben seni
günaydın hanımlar
hepinize güzel bir gün diliyorum:1hug:a.s.a.s.
ayy kıymamam ya diş ağrısı çok kötü biliyorum çok çektim bende
bende cikolata yedimmi agriyo sizliyo
ama ben disimden ameliyat oldum birkez
iltihap olmustu cok kötü ya dis agrisi
bul yafrum benı korurum senı sekerımmmmmmmmmmm
panter emel gıbı hatunumdur:roflol::roflol::roflol:
canım benım gecmıs olsun demeyı unuttum sanırım kusuruma bakma
acıl sıfalar dılıyorum opuyorum canım
geçmiş olsun canım
evet canım valla çok zor. benim çektiğim daha da beter
benimde operasyon oldu canım. diş kökünden kist aldılar. bi de çene kemiğim çürümüş onu kazıdılar anlatamam nasıl ağrıdığını :çok üzgünüm:
sağol kuşum arkamda sen varken sırtım yere gelmez kaydirigubbakcemile3 Şeniz
sağol bitanem geçecek inş :Saruboceq:
sağol bitanemmm Şeniz kızarmış ekmeklerden oldu artık hiçbirinize kahvaltıya gelmemmmm naniknanik kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım daha önce katılmıştım ama takip edemedim
inşallah bundan sonra daha sık girerim
kendimi tanıtayım o zaman biraz
9,5 aylık evliyim,bebiş yok henüz
ve kocişimi çooook seviyorumkaydirigubbakcemile3
teşekkürler miniğim iyiyim ben
sen bugün çok yoğunsun galiba kolay gelsin sana
defnecim tekrar geçmiş olsun diş ağrısı zor allah yardımcın olsun canım
sagolasın canım benımmmm
herzaman yanında arkandayım canım sırtın saglamda.
pardon boy ve kılo kac bu arada senın:roflol::roflol:
hayır sırtını dayadıgın kısı mınyaturde onun ıcın dedım cok guvenme yanı:roflol::roflol::roflol: :
aaaaa olmadı sımdı hem kocasının delısı hemde sık gıremıyor
olmaz sekerım her sabah oglen aksam gece mutemadıyen gelıp yoklamada burda olacaksın
bır daha olmasın ok:roflol::roflol::roflol:
teze gelınsın daha ne guzellllll
allah bır omur boyu mutlu etsın ınsaallah
bebegınızde olur ınsaallah tadını cıkarın accık canım bosver.:
Bende sevgilim için diyebilirmiyim
İnş seneye kocam diyeceğimde Allah nasip ederse
ERKEK OLMAK, hayatına kaç kadının girdiği,kaç kadını sevdiğin,kaç kadına aşık oldugun, Kaç kadınla seviştiğin DEĞİLDİR; kaç kadının seni özlediği,kaç kadının sevdiği aşık olduğu, kaç kadının senden vazgeçemediğidir!
ERKEK OLMAK, geniş bir omuza sahip olmak DEĞİLDİR; kaç kadına o omuzlara yaslanacak kadar güven ve sıcaklık verdiğindir!
bu maddeleri sevmedim benne demek ya sadeceben özleyebilmeliyim ve omuzunada ben yaslanmam yeter
ne öle kaç kadının diye sayıya bağlıyorlarki:1no2:
minikcim teşekkürler canım sözüm sana değil
biraz kıskançlığım tuttu galiba:asigim:
aaaaa bak şimdi olmadı kuşum yaaaaaa kaydirigubbakcemile3 bende boy 1,78 kilo 63 valla ben sana dayandımı beraber yuvarlanır gideriz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 napalım artık sadece manevi destek alacağım yapacak bişey yok :roflol: :roflol:
ay ıyıkı sormusun kıs altında kalıp ezılecektım destekleyecen arkandan dıye.
1.55e 45 kıloyum anam :1no2::1no2:
evet en ıyısı ben sana manevı destek veremmmmmmmmmm a.sa.sa.s
:roflol: :roflol: :roflol: ayyyy çok güldüm yaaaa Allah iyiliğini versin emi :roflol: minik kuşum gerçekten minik kuşmuşsun sen yaaaa :1hug: tamam ozaman anlaştık. manevi desteğin için teşekkür ederim bitanemmm Şeniz
evet benimde hayatımın anlamı Kocam onu çok seviyorum şuan 28 haftalık hamileyim erkek bebek bekliyoruz bazen kızdırıyorum benim erkeğim geliyor diye ama sonra dayanamayıp küçük erkeğim diyorum kocam hep ilk sırada olucak zaten benim ilk bebeğim Kocam daha onu büyütemedim ikincide geliyor allah baba yardım etsin...
Ben Kocama _Kördüğüm Sevdam_ derim kim gelirse ne olursa olsun açamaz ona olan sevgimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?