• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba bir daha evlilik olmayacak mi

Hayırlı Ramazanlar öncelikle. Kafamı kurcalayan ve beni hayattan sıkılmışlığa iten bir durum var. Bosanali 3 sene oldu aldatılma sebebiyle boşanmıştim hanımlar. 6 yaşında Oğlum var . Açıkçası evlilik istiyorum artık ancak karşıma görüşmek isteyen bile çıkmıyor. Sanki bir daha evlenmeyecek anne olamayacak gibi düşünüyorum. Fazla karamsarim. Boşta da değilim hem memurum hem de üniversite okuyorum. Ancak sanki ben aldatmisim da Allah mutsuzluğu bana layık görmüş gibi eski eşim birini buldu evleniyor bile. Ben ise evde kalmış hissediyorum yaşım 28 bu arada
Nasip kısmet işleri bunlar. Eski eşin evleniyor diye böyle düşünüyorsun muhtemelen.

Biz de aynı güney kore gibiyiz.orada da kadınlar eğitimli ve iş hayatına katılıyorlar.ama erkekler nedense hâlâ 1700 yılındaymiş gibi.halâ ev işi, çocuk bakımı, aileye bakma kadının görevi.bizim ülkede de bu şekilde.işin tuhaf tarafı çalışmasan ona da laf ediyorlar.bedavadan her bakımları yapılıyor üstüne bir de ailesine bakılıyor, çocuk sahibi oluyor, düzenli seks yapıyor.buna rağmen o kadar salaklar ki hala evliliğe yanaşmıyorlar

Yani genel olarak Asya boyle, tanidigim Cinli CEO bir adam bir keresinde Asya erkegi kalinkafalidir, toplumun degistigi gercegini oyle hemen idrak edemez demisti :halay:

Konu sahibinin hayatı paylaşacak biri, mutlu yuva isteklerini anlıyorum ama hayatın gerçekleri diye bişey var. Evlilik yapmış ve mutlu yuva , eş , hayat arkadaşı olmamış ona. Şimdi 6 yaşındaki erkek çocuk , baba yok, gitmiş yeni evlilik yapmış, çocuğun tüm yükü kadında. Para,iş güç olsa da tek başına hem de erkek çocuk büyütmek çok zor, işten eve, evden ile, sürekli çocuğun eğitimi, bakımı ve istekleri ile uğraşıyordur. Bunları paylaşacak, yükünü alacak birini istiyor ama bu bir hayal. Neden elin muhteşem iyi adamı, gelip , sizin eski eşinizden yaptığınız çocuğun yükünü sizinle paylaşsın, biz burda çocuklu adamla evlenmeyin , o yükü kaldıramayabilirsiniz diyoruz , aynı şey erkek içinde geçerli. Zor yani işiniz.
Bir arkadaş yazmiş ya yukarıda, erkekler artık derdin ta kendisi diye. Buna ben de katılıyorum.
Geneli bırakın çocuklu kadının hayatını güzelleştirmeyi, bekar kadınların hayatına çökme peşinde. Çift maaş olup araba almak, düğün altınlarına çökme derdindeler.
Memur kadın diye de ölüyorlar. Maaş kartını alıp kadınlara aylık 3000 bin harçlık yolluyor adamlar. :KK53:
Konu sahibinin de denk gelebileceği yüzde seksen böyle bir adam olacak.
Yuva, dert ortağı ararken oğlumu istemiyor, maaşımı vermiyor diye konu açar hale gelir.
Erkeklerin çoğu ya prenses olmuş ya paragöz. Üzgünüm ama böyle.

Hayırlı Ramazanlar öncelikle. Kafamı kurcalayan ve beni hayattan sıkılmışlığa iten bir durum var. Bosanali 3 sene oldu aldatılma sebebiyle boşanmıştim hanımlar. 6 yaşında Oğlum var . Açıkçası evlilik istiyorum artık ancak karşıma görüşmek isteyen bile çıkmıyor. Sanki bir daha evlenmeyecek anne olamayacak gibi düşünüyorum. Fazla karamsarim. Boşta da değilim hem memurum hem de üniversite okuyorum. Ancak sanki ben aldatmisim da Allah mutsuzluğu bana layık görmüş gibi eski eşim birini buldu evleniyor bile. Ben ise evde kalmış hissediyorum yaşım 28 bu arada
Öncelikle bu kafadan çıkın. Eski eşinizin evlendikten sonra mutlu olacağı ne malum ? Bazı mutlu durumların bize verilmesi ya da nasip olmasını imtihansiz olacağını mı zannediyorsunuz? Evladınız olur imtihan olursunuz. Evlenirsiniz eşiniz imtihan olur. Yani her zahmetin bir rahmeti var. Zıtlıklar bir arada. Siz niye kendinizi evde kalmış gibi hissediyorsunuz ki. Evladınız varmış. Evladınıza odaklanın. Hayatınıza biri girecekse olur. Hayatta her şey nasip. Siz şu an 28 yaşındasınız. Sizin yasinizdakiler bekar. Siz de bekâr olabilirsiniz. Demek ki nasibinizde bu varmış ve bu olmuş. .
Mesleğiniz var. Oglunuzla yiyin ,için gezin. Elbette ki sevmek sevilmek çok güzel ama zamanı gelince olur. Kötüyü cagirirsaniz kötülük sizi bulur. İyi düşünün iyi olsun.

Bizim ülkede sevgililik kavramı yok o yüzden de sorunlar çıkıyor.evlenmeden de gayet güzel ilişkiler yürütülebiliyor aslında.hem ana dana kavramlarıyla da uğraşmıyorsun.cefası kendine kaliyor sefası sana.gereksiz bir şekilde evliliğe şartlanma var.ha avantaj dezavantaj tartışılır ama seçenek olarak görülmüyor onu demek istedim sadece.
kadının çocuğu da var
hani çocuk olmasa diyecem ki çocuk istiyordur, normal.

bu kadında çocuk da var, illa evleneyim demesine gerek yok, sevgili olarak kalabilir, yine de ne güzel gönlüme göre sevgililik yaşayayım, uyarsam istersek evlenelim demiyor

ve fakat

görüşmek isteyen kimse çıkmıyormuş ki?
burada evlen evleme demeyi hiç doğru bulmam (burayı bırak reel hayatta kimseye bişey demem bu konularda kolay kolay) -ben kimseye boşan, ayrıl vs. de demem mesela can tehlikesi bariz bir psikopatlık büyük bir olay filan olmadıkça, çünkü buradan mı karar verecek, ben öyle ahkamlar kesmeyi çok gereksiz buluyorum.

ancak
kadın diyor ki "görüşemiyorum bile kimseyle"
evlen evlenme diye karpuz gibi ayrılmayalım hanımlar :D

bu çok tehlikeli, bunu bi görelim bence
kadının önüne görüşmek isteyen biri çıksa paldır küldür kendini evlilik yolunda bulabilir, neden çünkü 25-28 yaş arasında 1 kişiyle görüşebilmiş, daha da kimse olmayacak galiba der, diyecek gibi....

sevgili konu sahibi
ben hala ilk dediğimi diyorum siz daha inanların ilk evlendiği yaşlardasınız
ha ama 7-8 sene geçer o evlenenlerden bazısı boşanır 2. tura döner, bazısı gerçekçi olmayan beklentilerini indirir daha fazla kişiyle görüşmeye başlar vs. bakın o zaman taliplerinizde büyük artış olabilir, bunu çok ciddi söylüyorum. ama bu süreyi ay evlendim ay evlenemedim stresiyle geçirmeyin, size yazık, benim dediğim bu.

Back