E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #1.481
günaydın canlarımmmmm :1hug: hepinize ve eniştelerimize hayırlı birgün olsun bugün.
bugün aşkım depreşti benim ya:asigim: kocişim akşam istediğim bir çanta vardı onu alıp gelmiş bi de çikolata almış :asigim: dişim ağrıyo keyfim yok diye etrafımda dönüyo canım benim yaaaa :asigim: akşam dedim iyiki de senle evlenmişimçok mutlu oldum yaaaa.
inş en kısa zamanda bebişimizde olsun da mutluluğumuz ikiye katlansın. benim için dua edin arkadaşlarım da tez zamanda bebeğim olsun a.s.
günaydın kızlar
hepinizin günü güzel olsun
sevdim bu topiği
oh oh maşallah canım
allah mutluluğunuzu hep daim etsin
en yakın zamanda bebeğinizin haberinide alırız tatlım benimŞenizŞenizŞeniz
ah ah bende kocama cok ama cok asıgım seviyorum uleeeeeeeeeeeeeenŞeniz
günaydın kızlar
ümmühancım ,kuzum burda yakaladım sizi
gebelikle diyet arasında mekik dokurken giremiyorum buraya çok
hoşgeldin elifcim. kocişlerimiz için hepimiz burdayız :asigim: sende katıl aramıza canımm Şeniz
allah hep mutlu etsin kızlar
hepiniz hoş geldiniz
bende geldim arkdaşlar deli gibi bi aşık olarak evt aşığım sonuna kadar eşime çocuklarımın babasınaŞenizŞeniz:asigim::asigim:a.s.a.s.:içelim:
daha önce katılmıştım tatlım biliyorum da sürekli takip edemedim
nasılsın şekercim?
dün kocişe çok kızgın çıkmıştım işten,ama o akşam eve gelince geçtikaydirigubbakcemile3beni ne kadar bebek konusunda kızdırsa da bende kocişime hala aşığım,çok seviyorum onu:asigim::asigim:
günaydın arkadaşlar bende oğlun ve eşime aşığım iyiki varsınız
allah hep mutlu etsin kızlar
hepiniz hoş geldiniz
olsun kızzz önemli olan kocişlerimiz. Allah onları başımızdan eksik etmesin onlar olmasa hayatın tadı olmaz :asigim: eşinde yakında ikna olacak emin ol elifim. senin için dua ediyorum canım ŞenizŞeniz
sağol canım ya inşallah Allah birbirimiz için yaptığımız duaları kabul eder
dişin nasıl oldu ağrın var mı hala?
valla hala aynı ağrıyor canım :çok üzgünüm: akşam doktorum yoktu seminer mi ne varmış. buakşam gideceğim inşallah.
valla hala aynı ağrıyor canım :çok üzgünüm: akşam doktorum yoktu seminer mi ne varmış. buakşam gideceğim inşallah.
heytttt beeee kuşuma bak sen benimmmm panter panterrrrr :roflol: :roflol: ben kavga etmem acil bir durumda seni bulurum yavru kuşum sen korursun beni Şeniz Şeniz
biliyosun canım benim bana pek sık olmaz böle şeyler çok sağol bitanem ozaman kocaman bir AMİNNNNNNN diyorum. öpüyorum seni tatlişkom Şeniz
sevdim bu topiği
ah ah bende kocama cok ama cok asıgım seviyorum uleeeeeeeeeeeeeenŞeniz
oglumada aşıgım amaaaaaaaa
günaydın kızlar
ümmühancım ,kuzum burda yakaladım sizi
gebelikle diyet arasında mekik dokurken giremiyorum buraya çok
bende geldim arkdaşlar deli gibi bi aşık olarak evt aşığım sonuna kadar eşime çocuklarımın babasınaŞenizŞeniz:asigim::asigim:a.s.a.s.:içelim:
günaydın arkadaşlar bende oğlun ve eşime aşığım iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?